- Konu Sahibi rebekah mikaelson
-
Güzelim ilk olarak lütfen telefon numerani degistir ve o genc le sakin birdaha görüsme. Seni terk ediyor, sana beddualar ediyor ve yinede seviyorum diyor, böyle bir insandan her türlü kötülük beklenir. Genelde erkekler hep öyledir, seni terk ederler ve sen arayip sormassan 2-3 ay icinde yine aramaya baslarlar, cünki onlarin beklentileri söyle: kiz bensiz yasiyamasin, benim icin ölsün, ben sevmesem bile o bana tapsin, benden baskasini görmesin vs. Seni kontrolü altinda tutmaya calisiyor. Ondan ne köy olur ne kasaba. Bosver, baska analarin ne güzel ogullari var, ugrasma bunla. Heleki birde üniverste hayatinda OooOOooOO tam kafana göre birini bulursun kendi bölümünden, akli basinda ve sana deger veren.
Antep konusuna birsey diyemiyecegim..
eer antepin cevresınde yasıyorsan zaten orayı cok begenırsın ama o kulture yabancıysan zorlanırsın bence
neyse yazmıssın zaten allah yardımcın olsun
telefonunu değiştir ulaşamasın sana
sevgin bittiği adamla ne konuşuyosun ki
antepde yaşıyorum... dışardan birinin bakmasıyla içerden birinin bakması cok farklı bence.
yaşıyor oldugum için burda bazı zorluklarına vs. lerine dayanabiliyor yada umursamıyor olabilirim.
eğer farklı kültürdeyseniz. antep cevresi harici
umarım burası cıkmaz. cıkarsada fazla canını sıkma beni ara bul yardım ederim sanaolumunekankayizsmile
merhaba canım cok sıkkın aglamak ıstıyorum olmuyor..sıkıldım herseyden sanırım bu gece patlama noktası oldu..gecen sene temmuzdan berı süren bır benı deli gıbı seven benden baskasını gözü görmeyen bir sevgılım vardı..bende cok sevıyodum..ama zaman gectı ayrılmak ıstedı ocak gıbı sogumus süreklı kavga edıyormusuz..bende cekılır bırı deılm dogruyu söylemek gerekırse kafamın dikine giderim kımseyı dınlemem ta basından demıstım ona bunu..neyse ne kadar üzülsemde benı terkettı olmuyor anla erva sogudum dedı ben aglarken cok ta uzatmadım elde gurur var ayrıldık 2 ay gectı derken toparlanma evresıne gırdım sevgım basta nefretmı desemde degılmıs sanırım degmez dedım hakkımıda helal ettım ..ama 3ay sonra tekrar tekrar aramaya basladı yok cok pısmanım cok sensız olmuyor tekrar baslayalım ben senı terketmedım sadece kavgalardan sıkıldım..benımse cevabım kesındı ama o etrafımda dolandıgı sürece ılerıye adım atamıyorum sevmesemde cunku 24 saat hatrımı soruyor napıyorsun dıyor canımı sıkıyor bu da..cevap vermeyınce beddualar edıyor :gitme:hayatımda en sevmedıgım sey bedduadır kendıne de ederdı yapma derdım..tek canımı sıkan bu gereksız bedduaları..24 saat etrafımda napım uzaklastırayım laftan anlamıyor bıdaha aramıycam dıyor kızıp 5 dakıka sonra arıyor..ille yalandan sevgılımmı var dıyeyım..
birde ben ösymde gazıantep yazdım tercıhlerımde tutarsa oraya gıtcem bır basıma aılemı bırakıp..nereyı yazdın dedıklerınde arkadaslarıma antep dıyınce herkes gözümü korkuttu naptın sen dıye antep yazılırmı cok kötü yaptın dıye..antep güzel dıye bılıyorum cevresı falan kötü mü bırde onlar canımı sıktı:gitme:
sıkıntım belkı gecıcı ama patladım iyice aglycam içimi size dökeyım dedımmafoldumben
bir gaziantep ünv mezunu olaraktan cevap vereyim
ben 1 arkadaşımdanda iyiki buraya gelmişim dedigini duymadım genelleme yapmıyorum ama insanları ünv öğrencilerini pek kabul edememiş bir şehir burada bikaç antepli arkadasta onayladı beni zaten
ilk gittigim sene bahar şenliklerinde kızlı erkekli grup oturuyoruz diye 2 teyze gelip yüzümüze tükürdüler ailemiz yokmuymuş o saatte napıomusuz konserde fln (bahar şenliklerinde öğrenciden çok halk oluyor en son senemde 5 gün süren şenliklerde gözümün önunde adam bıcakladılar )
yine ilk senemde otogardan cıktım yurda gitcem durakta bekliyorum yan tarafta araba duruo adam bakıp duruyor havada kararmıs ödüm koptu daha duragın köşesine doğru gittim arabayı önume getirdi ^^^gel güzelim korkma bende ünv gidiyorum götüreyim ^^ dedi korkudan ne yaptıgımı tahmin et avazım çıktıgı kadar bagırdım ve 1 kişide dönup ne oluyor demedi
3 kız tam merkezde dolmus bekliyoruz önümüzde araba durdu camı açtı gelin kızlar eglenelim fln konusup duruyorlar cvp vermedik kalabalıga dogru yürüdük arabayla yanımızdan geliyorlar arkadasın biride tlfnla ugrasıo mesaj atıo arabadakilerden biri camda uzanıp o tlf bırakıp bana cevap ver kal... diye bagırdı sonrada gaza basıp gittiler
saçım kızıl diye yine merkezde küfür yedim senin saçını ..... diye ogunden beri kızıldan nefret ederim
birgun ünv önunde dolmustan inen bi arkdasın peşinden otobusteki sarhos herifin teki inip ünv içinde sıkıştırıyor ve güvenlikler sende öğrencimisin içerde ne işin var demiyorlar
çarsıda antepli olan 30 tl bluz alıyor bize 40 tl cünkü öğrenciyiz
hastaneden geliyoruz dolmustayız yine 3 kız öndede erkekler oturuyor bizim öndede tek basına bir bayan sarhosun teki dolmusa biniyor yürüyemiyor kadının üzerine düşüyor ve öndeki erkekler dönüp izliyor kadın basbas bagırıo biride adamı kaldırayım demiyor biz kalkıp yardım ettik
son senemde çalışıyordum mecbur etek giyiyorm dolmustan inerken kalcamda bir el hissettim inince kaldırıma oturup agladım o serefsizligi yapan herifte dolmusun arkasından gülerek bakıp el işareti yaptı dolmuslar tıkık tıkıs oldugu için bununla karsılasma olasılıgın yüksek
daha neler neler 5 senemde neler yasadım ben bilirim genelleme yapmıyorum söyleyeyim kimse yanlıs anlamasın bunlar yasdıklarım
ve gaziantep ünv odtünün yan ürünü oldugundan gecme notu :70
şimdi sen karar ver antebi yazmakla iyimi yapmıssın
you know neler yaşamışsın öyleeeakannehir
Şaşırdım kaldım. Hiç duymamıştım sadece gezdiğim kadarını biliyorum tabi yaşayan bilir.
Böyle insanlar her yerde de olabilir. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.:Saruboceq:
bir gaziantep ünv mezunu olaraktan cevap vereyim
ben 1 arkadaşımdanda iyiki buraya gelmişim dedigini duymadım genelleme yapmıyorum ama insanları ünv öğrencilerini pek kabul edememiş bir şehir burada bikaç antepli arkadasta onayladı beni zaten
ilk gittigim sene bahar şenliklerinde kızlı erkekli grup oturuyoruz diye 2 teyze gelip yüzümüze tükürdüler ailemiz yokmuymuş o saatte napıomusuz konserde fln (bahar şenliklerinde öğrenciden çok halk oluyor en son senemde 5 gün süren şenliklerde gözümün önunde adam bıcakladılar )
yine ilk senemde otogardan cıktım yurda gitcem durakta bekliyorum yan tarafta araba duruo adam bakıp duruyor havada kararmıs ödüm koptu daha duragın köşesine doğru gittim arabayı önume getirdi ^^^gel güzelim korkma bende ünv gidiyorum götüreyim ^^ dedi korkudan ne yaptıgımı tahmin et avazım çıktıgı kadar bagırdım ve 1 kişide dönup ne oluyor demedi
3 kız tam merkezde dolmus bekliyoruz önümüzde araba durdu camı açtı gelin kızlar eglenelim fln konusup duruyorlar cvp vermedik kalabalıga dogru yürüdük arabayla yanımızdan geliyorlar arkadasın biride tlfnla ugrasıo mesaj atıo arabadakilerden biri camda uzanıp o tlf bırakıp bana cevap ver kal... diye bagırdı sonrada gaza basıp gittiler
saçım kızıl diye yine merkezde küfür yedim senin saçını ..... diye ogunden beri kızıldan nefret ederim
birgun ünv önunde dolmustan inen bi arkdasın peşinden otobusteki sarhos herifin teki inip ünv içinde sıkıştırıyor ve güvenlikler sende öğrencimisin içerde ne işin var demiyorlar
çarsıda antepli olan 30 tl bluz alıyor bize 40 tl cünkü öğrenciyiz
hastaneden geliyoruz dolmustayız yine 3 kız öndede erkekler oturuyor bizim öndede tek basına bir bayan sarhosun teki dolmusa biniyor yürüyemiyor kadının üzerine düşüyor ve öndeki erkekler dönüp izliyor kadın basbas bagırıo biride adamı kaldırayım demiyor biz kalkıp yardım ettik
son senemde çalışıyordum mecbur etek giyiyorm dolmustan inerken kalcamda bir el hissettim inince kaldırıma oturup agladım o serefsizligi yapan herifte dolmusun arkasından gülerek bakıp el işareti yaptı dolmuslar tıkık tıkıs oldugu için bununla karsılasma olasılıgın yüksek
daha neler neler 5 senemde neler yasadım ben bilirim genelleme yapmıyorum söyleyeyim kimse yanlıs anlamasın bunlar yasdıklarım
ve gaziantep ünv odtünün yan ürünü oldugundan gecme notu :70
şimdi sen karar ver antebi yazmakla iyimi yapmıssın
bak mesela ben mersinde büyüdüm şortlada gezsek kimse dönüp bakmıyor ama antepte hava kararınca dısarı cıkamıyorduk korkudanortamı hakkında da az cok bılgı edındım hıc deılse cok tesekkürler..yoruma bakılırsa önyargılı ınsanlar cok ama yazdık bırkere hayırlısı olsun
canım daha bunlar binde biri yaşadıklarımın okul bitsede gitsem diye az mı dua ettim tabi her sehirde var dedigim gibi genelleme yapıpta antepliler böyle demiyorum arada var böyle kişilik yoksunu olanlar onlarda bana denk geldiyou know neler yaşamışsın öyleeeakannehir
Şaşırdım kaldım. Hiç duymamıştım sadece gezdiğim kadarını biliyorum tabi yaşayan bilir.
Böyle insanlar her yerde de olabilir. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.:Saruboceq:
:kedi:tesekkür ederim cnm benimamin..tabı heryerde var her ilin bir zorlugu var ama bende hıc sevmıyorum önyargılı yaklasan insanları:gitme: evet cok sey yazmıs bu arada forumda evlılık resımlerını bakmıstım her gırdıgımde bakmadan cıkamıyorum cok güzel gelın olmustun you know söylemeden gecemedım:kedi:
daha önce konuştugumuzda bahsettimmi şuanda hatırlıyamadım
bir antepli olarak bu şeyleri benim şehrinde yaşadıgın için hakikaten cokutandım
evet bu tarz şeyler var
bende zamanında benzer şeyler yaşadım. yaşamadım degil
ama şuanda eskisi kadar cahil insanlarımız yok
daha önceleri bayanların calışmasını cok yadırganır yada okuması cok makul görülmezdi.
şuanda böyle bir şey pek mümkün degil.
modernlik bizlerede ugradı bi nebze diyebilirim.
tabi zaman zaman öküslerde cıkabiliyor farklı yerlerde
gereken cvp verildiğinde kimse duyarsız kalmıyor.
şuanda antepin bi nebzede olsa değiştini sanıyorum
tabi bunun sebebide biz kadınlarız.
calışarak özgürlüğümüzü her ortamda kanıtlayıp onların o öküslüğüne karşılık vererek elde ettik.
nice balta girmemiş öküsleri baltaya sokmalaraolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?