Lütfen bir okuyun ya :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruya.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ruya.

Ziyaretçi
Ayrıldık ama ona aldığım hediyeleri geri gönderecekmiş
Bunu neden yapıyor sizce?? Bu kadar nefret ediyor olamaz değil mi??

:enbuyukkk:

yok canım o nefretten değildir..
yanı bende yapmıstım aynı seyı ..
bi kere daha görme çabası altta kalmama çabasıdır olsa olsa:)
nefret çok ağır olur

yok canım o nefretten değildir..
yanı bende yapmıstım aynı seyı ..
bi kere daha görme çabası altta kalmama çabasıdır olsa olsa:)
nefret çok ağır olur

Ama kardeşim aracılığıyla.Yani kardeşimin onda kalan birşeyi var,onunla beraber aldığım hediyeleride gönderecekmiş. Ay demek yüzümü bile görmek istemiyor
Aaaa adama bak
Ya seviyorum ama n'yapcam ben :uhm:

O nefretten değil canım, klasik bir davranış... aklı sıra seni üzmek için yapıyordur ama nefret ettiğinden değil. Etki olacak, tepki göstereceksin vs. vs. Bunlar hep iletişimi sürdürme çabalarıdır ama gururdan da taviz verilmez tabi.

Nefretten değil ki..
Tamamen değer vermekten..
İnsan kıyamıyor ki atmaya..:çok üzgünüm:
Ben de geri göndermiştim hediyeleri,mektupları,fotoğrafları.. :delphin:

canım bu normal..bende olsam ayrıldığım sevgilimden bende birşey kalsın istemem..belliki hassas dönemi atlatamamışsın..tatlım toparlanmaya bak..

Bencede nefretten degil. Belkide onun bu lafi üzerine senin bir hamle yapmani beklemistir, ayrilmamak icin. Sen simdi kalkip ona desenki at hepsini cöpe bende istemiyorum onlari diye, eminim hic birtanesini atmaz hepsini saklar.

madem elınden cıkarmak ıstıyor hedıyelerı
at cope derdım ben dırek.
kardesınıde alet etme hıc. cok meraklıysa atsın cope beyfendi....

canım bu nefret değil yaa ayrıldınız sonuçta bi ilşki bitti ve geriye bişe bırkmak istemiyor çock o da haklı çünkü onda kalan herşey sen hatrlatcak ona ve o daha da çok üzlcek öle düşünüyor...

caniini acitmak icin olabilir.. benim etrafimdaki cogu kisi bu yuzden yaptigni solemisti..
ben cope atmistim direk.

Ayrıldık ama ona aldığım hediyeleri geri gönderecekmiş
Bunu neden yapıyor sizce?? Bu kadar nefret ediyor olamaz değil mi??

benim bi arkadaşim da sevgilisinden ayrılmişti ama kıza aldığı hediyaleri istemişti onda çok saçma bişey bence sonucta hediye olarak verilmiş nasıl istenir anlamadım. seninkide sana dayir birşey kalsın istemiyo ondandır her halde yerimseniben
.

nefretten filan değil canım ben de yollamıştım onu hatırlattıkları için buna tahammül edemediğim için ii de yapmışım ne kalacak bende:1closedeyes:

Bencede nefretten degil. Belkide onun bu lafi üzerine senin bir hamle yapmani beklemistir, ayrilmamak icin. Sen simdi kalkip ona desenki at hepsini cöpe bende istemiyorum onlari diye, eminim hic birtanesini atmaz hepsini saklar.

Ya bir göndersin yemin ederim bana aldıklarınıda verdikleriyle beraber götürüp yüzüne atıcam,delimi ne. Çok sevmesem umrumda olmaz ama seviyorum işte :(

canım bu nefret değil yaa ayrıldınız sonuçta bi ilşki bitti ve geriye bişe bırkmak istemiyor çock o da haklı çünkü onda kalan herşey sen hatrlatcak ona ve o daha da çok üzlcek öle düşünüyor...

Aslında öncesi var,3 gün boyunca ailesinden biri ağır hastaydı aramadı,o kadar ulaşmaya çalıştım ama yok,dönüş yapmadı.Tamam hasta ama o teli açılıp kapanıyosa demek teli eline alıyor ve en azından şöyle böyle oldu diye arar insan. Bendehaklı olarak ağır tepki gösterdim.Sonra baktım hastalık benimki böyle konularda içe kapanıyor olabilir diye aradım neredeyse 40 dk full meşkuldü:kızgın: Ee kıskançlık tavan yaptı bende ağzıma geleni msjla yazdım :( Yüzüğün ve diğer herşey çöpte ait olduğu yerdeler yazınca.Oldu olan çok istediğim birşey vardı onu almış ve benim ona aldıklarımla beraber gönderecekmiş. Yüzüğünün hala elimde olduğunu canını acıymak için yaptığımı falan söyledim ama benim için bittin sen dedi banaeyvahedigeldismile Daha yeni 3 gün oldu. Ne yapıcam kafam çok karışık

madem elınden cıkarmak ıstıyor hedıyelerı
at cope derdım ben dırek.
kardesınıde alet etme hıc. cok meraklıysa atsın cope beyfendi....

Biz çok sık ayrılıp barışıyoruz.Yani ben beni merakta bırakırsa aramazsa kıyameti koparıyorum.Yani seven kişinin saatler boyunca aramamasının hiç bir bahanesi olmaz.Sonuçta hiç müsait olmasa bile wc ye girer ve bir msj yazar.İlişkimiz boyunca huy ettiremedim ve maalesef hep ayrıldım. Biliyorum böyle davranarak onu ayrılığa iyice hazırladım ama sırası değil ya şimdi olmaz :( Bakalım eğer gönderirse yüzüne atmasını bilirim al çöpe at o zaman diyerek kaydirigubbakcemile4

Ohoo sen benim yaptıklarımı bir görsen.. Bana ne aldıysa yollamıştım. Ama beraberinde ailesine bir sürü hediye yollamıştım kaydirigubbakcemile3 Ondan nefret mi ediyordum. Hayır çok aşıktım, Hala aşığım. Ama o an öyle gerekti

Ya bizm durumda senin gibi oldu rüya. Son zamanlarda aksatmaya başladı beni sonunda koptuk. Şimdide ablası bana atkı örüyormuş. Nasıl mutlu oldum. Ama adım atsın diye bekliyorum. Sende bekle kız. Ama hatalıysan hatanı kabul edip git özür dile bence.

ay erkekler kız gibi davranıyor kıyamet alameti valla. kaydirigubbakcemile3

Ya bizm durumda senin gibi oldu rüya. Son zamanlarda aksatmaya başladı beni sonunda koptuk. Şimdide ablası bana atkı örüyormuş. Nasıl mutlu oldum. Ama adım atsın diye bekliyorum. Sende bekle kız. Ama hatalıysan hatanı kabul edip git özür dile bence.

Ya bende bu aksatmalar sonucunda koparız diye korktuğumdan,bu durumlarda ayrılıyorum çünkü alışkanlık yapsın istemiyorum öylede böylede var diyerek yaklaşmasını ve böylelikle soğumasını istemiyorum.Adına ayrılık diyorum ki gidebileceğimi görsün. :D Bugüne kadar işe yaramıştı ama adam iyice takıntı yaptı bu çekip gitmelerimi ve burnumun sürtmesini istiyor :bbo:
Bende senin gibi adım atmasını bekliyorum ama Allah benim belamı verecek kartımıda telefonumuda kırıp attım :a015: Adama elveda diyorum yani. Tamam kardeşimden arar ama sanırım o zaman gururu daha bir engel olabilir. Hata var ama iki taraflı ve onun hatası daha büyük.Sende güzel gelişmelr var hadi bakalım umarım gülücez kaydirigubbakcemile5

ay erkekler kız gibi davranıyor kıyamet alameti valla. kaydirigubbakcemile3

:lepi: Dimi ya. Buda bişey mi eski sevgilim alakası olmadığı halde beni kullandın oynadın deyip duruyordu. O zaman kendimi erkek gibi hissettim. Bunların duyguları gittikçe bize benziyor :D

Back
X