lütfen bir öneri :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi gok_ay_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Katılıyorum sonuna kadar.Dürüst olmak zorundasın...Arkadaşına değer veriyorsan..

ona her şeyi anlatıcam ama şimdi değil. ama gerçekleri böyle böyle diye söylicem. artık vaz geçmesini sağlar belki. üzülecek ama zaman her şeyin ilacı.
benneyaptımki

maili sil

hic bisey gormedin duymadin bilmiyosun o kadar :lepi:

şuracıkta kıvrılayım, teninin tarçın gökleri altında temiz bir çarşaf
ser; beyaz, yumuşak bir yastık rüya istemem sobanın üzerinde
kaynayan çaydanlığın huzurundan başka köşedeki mindere otur
eski günlerdeki gibi, usul sesle bir şeyler anlat bana, bana bir
şeyler söyle
herşey eskisi gibi olsun
ben hiç gitmemiş olayım
sen evlenmemiş ol, ölmemiş ol lalena
murathanmungan
demem oki aşk acısı çekmeye başlamalısın arkadaşım..bu süreçte bu şiir iyi gelecektir.bazı şeyler kaçınılmazdır

eninde sonunda o mailden konu acılaaktır.yakın arkadaslar diorsun.
bencee sen arkadasın adına önce mail yaz. de ki onun cok güzel bi ilişkisi var bunu ona söyleyemem bile.
sorada arkadasına git ve canım de böyle böyle oldu. ben gereken cvb ı verdim.
ama sende lütfen artık askını bu adam için harcama. eger arkadasına söylemessen.olur ya onlar birgün cıkma kararı alırsa.sen ortak buluşmalarda nasıl bakıcaksın arkadasının gözlerine.

yokkk canım yok yanlış anladın. benim o çocukla uzaktan yakından alakam yok. arkadaşımdan dinlerim 5 yıldır falan o kadar. ben sevgilime aşığım. ona da söyledim bunu. beni anlayışla karşıladı. arkadaşımın öğrenmemesi için de her şeyi yapar. ben sevgilimle mutluyum ya evlilik için yıl sayıyoruz. :asigim: sırnaşık şey

bu konuyu silebilir misiniz sevgili yöneticim ben silemiyorum

aynen katılıyorum.

bırak arkadaşın da okusun mesajı.ondan mesajı saklaman daha kötü olur çünkü senden hoşlanan bi çocuğa karşı bişeyler hissetmeye devam edecek.onun senden hoşlanması da senin suçun olmadığına göre öğrensin.mesajı saklarsan daha kötü bişey yapmış olursun.ilerde birlikte olurlarsa vicdan azabı çekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…