- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Merhabanenbeyxa
-
Ayyy içimi rahatlatdınız yaa bide babam konuştu yorumda yazdım ztn konuşmalarını bide siz yazınca rahatladım çok teşekkürleryok ya korkmayın satıs sözleşmesi tapu işleri için almıstır bilgileri bazı satıcılar sizi yormuyor herseyi kendi hazırlıyor yarın sabah işlemleri başlatır bence
Ayy sağ olun yaa teşekkür ederim cansınızYok birşey olmaz, zaten kimlik sahibi olmadan kredi felan çekemez
Yaaa çok teşekkür ederim ailecek içimizi dahada rahatlattınız size minnettarım iyi akşamlarhayır çıkmaz rahat olun satan kişde çabuk olsun istiyor satısı demekki paraya çok ihtiyacı var bizde aldık bir gece önce verdik fotokopiyi ertesi gun tapudan randevuyu almıstı satan kişi bankada hazırdı 3 saat sürmedi işlerimiz
hayırlı olsun
ayrıca kargo şirketlerinde hastanelerde resmi dairelerde heryerde kimlik bilgilerimiz var korkmayın
Teşekkür ederim yaa yardım ettiğiniz içinSanmam bişey yapacağınız. Noterden vekalet alıyor insanlar kimlik fotokopisi yetmez ciddi bir işlem için
Şöyle aslında adam inşaat firması ama bu ev kendi evi kardeşine almışlar 2015 senesinde ama adam kalp kirizi geçirmiş beyin kanamasımı ne bişi olmuş felç kalmış bu evi satıyorlar boşta kaldıgı içinFotograf ceken ev sahibi mi emlakci mi?
Kimlik bilgilerimizin internette dolastigini varsayarsak bir sey olacagini zannetmiyorum.
Şöyle aslında adam inşaat firması ama bu ev kendi evi kardeşine almışlar 2015 senesinde ama adam kalp kirizi geçirmiş beyin kanamasımı ne bişi olmuş felç kalmış bu evi satıyorlar boşta kaldıgı için