kızlar gece biraz mesajlaştık.ona mesaj atıp bana bunu yapmayacaktım dediğim için küsmüş bana.bilerek aramadığı belli oldu.ancak bir mesajında diyor ki üzme kendini hata bende.ben de mesaj atıp hatanın bende olduğumu söyledim ama sonraki mesajında hafta sonu belki arayacağını ifade bir mesaj attı ve yine bana kırgın olduğunu söyledi.sonra başka bir mesajında yarın ararım dedi.son olarak da ben beni affettiğini söyle de rahat uyuyayım dedim.o da cevap olarak tamam canını sıkma.iyi geceler.kendine iyi davran demiş.yalnız ben mesajda bir yalan söyledim.onun duyarlılığını ölçmeye çalıştım.hasta olduğumu ve acile gittiğimi söyledim.geçmiş olsun dedi ama neyin var diye sormadı.aramadı buna rağmen.demek hakikaten öyle bir şey olsaydı yine aramayacaktı.bana biraz bahane gibi geldi.yani ben alt tarafı bir mesaj atıp bana bunu yapmayacaktın.şu an ne haldeyim bilsen.üzüntümden okula bile gidemedim.ama merak etme ben de bir daha seni ne ararım ne de sana mesaj atarım yazmıştım.sonuçta hakaret etmedim.o kadar dedim ben mesaj atıp rahatsız etmek istemiyorum.taziyedesin.bir kere ara.telefonda izah edeyim diye ama aramadı.