• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bir seyler yazin, iyilesemiyorum

Kolay kolay bunu söylemem ama acil psikolojik tedavi görmen lazım yoksa hayat sana da esine de zindan olur

Hayati once kendine sonra esine zorlastiriyorsun. Yanlis yaptigi birseyler varsa muhakkak çok uzamadan cikar ortaya, cunku erkekler gizlemeyi beceremiyorlar. Ama bu takintilardan kendi kendine kurtulamayacagina inaniyorsan destek al yazik etme kendine
Ortaya cikar degil mi? Ah bir rahat olabilsem. Surekli komplo teorileri uretiyorum. Kendimi de esimi de cok yiprattim. Bu tarz yorumlar rahatlatiyor beni tamamen kendi kuruntum olduguna inaniyorum. Psikologa gittim biraz faydasini gordum. Hamilelikten kaynakli olabilecegini soyledi. Dilerim dogum sonrasi iyilesirim umidim bu yonde. Eger gecmezse tedaviye devam.

Esimi aldatmadim, esimle beraberken bir baskasina ilgi duymadim hic. Ama babam annemi uzun yillar aldatti hep de eline yuzune bulastirirdi hep ortaya cikardi. Bununla ilgisi olabilecegini dusunuyorum.
:KK51:kesinllikle babanizla alakali ve siz bundan cok etkilenmissiniz bence,yani babamda yaptiysa esim hayli hayli yapar korkusuyla resmen paranoyak hale gelmissiniz.Allah askina yapmayin boyle devam ederseniz esinizi zorla aldatmaya tevsik edeceksiniz allah korusun:KK57:kesinllikle bi psikologa gorunmeniz ve sk araliklarla gitmelisiniz umarim bu durumu yara almadan asarsiniz:110:

Yapmayın Allah aşkına.. Sanki aldatsa ve yakalasanız rahatlayacak gibisiniz. Huzurla mutlulukla geçireceğiniz günleri heba ediyorsunuz.. Evet emin olamazsınız. Yolda yürürken başınıza saksı düşüp öleceğinizden emin olamayacağınız gibi. Üstelik saksı bu düşünceden etkilenmez ama.. Eşiniz etkilenebilir.
Evet cok uc bir dusunce ama inanin aldatilma kaygisi aldatilmaktan beter desem? Allah kimsenin basina vermesin. Umarim bu gunler gecer eski huzuruma kavusurum. Oyle ozledim ki..

Psikologa gitmek için ne bekliyosunuz peki? Hem eşinize hem kendiniZe hayatı zindan ettiğinizin farkında mısını? Mutlaka yardım almalısınız

Kocandan yeterince sevgi ve ilgi mi göremiyorsun acaba..

İlişkinizden tatmin değilsin..doyum almıyorsun ruhsal olarak sanırım..

Yoksa ruh hastası mısın diyeceğim,demek istemiyorum..

Hamıleymişsin,hamılelıkte böyle olduysan endişe etme..herkese bi geliyorlar hamilelikte..
Esimden ilgi goruyorum. Eskisinden hic bir farki yok onun. Tabi sizin deyiminizle ruh hastasi olabilirim. Bunun bir hastalik oldugunun farkindayim zaten. Ve evet hamilelikte bu hale geldim umarim gecicidir.

O kdar aramissin taramissin.
Sanada yazik.
Keske bisey bulsaydinda hah hakliyim diye bilseydin.
Ortaligi didik didik etmene degerdi bari:KK12:

Bir de hamileymişsin. Kendine de eşine de hayatı zindan etme.
anlattıkların tamamen senin kuruntularından kaynaklı şeyler.
Haklisiniz hic bir mantikli tarafi yok. Elimden geleni yaiyorum kurtulmak icin. Psikolojik destek aldim. Psikolojiyle ilgili siteleri okuyorum. Bunun sagliksiz bir durum oldugunu kabul etmeye calisiyorum. Dilerim dogumdan sonra buraya "artik iyiyim" yazabilirim. Tesekkurler yorumunuz icin.

Kolay kolay bunu söylemem ama acil psikolojik tedavi görmen lazım yoksa hayat sana da esine de zindan olur
Iki seans gittim zaten psikologa. Dogumuma cok az bir vakit kaldi. Erken dogum riskim var cok fazla disari cikamiyorum. Dogumdan sonra duzelir diye umit ediyorum. Duzelmezse elbette tedaviye devam edecegim

:KK51:kesinllikle babanizla alakali ve siz bundan cok etkilenmissiniz bence,yani babamda yaptiysa esim hayli hayli yapar korkusuyla resmen paranoyak hale gelmissiniz.Allah askina yapmayin boyle devam ederseniz esinizi zorla aldatmaya tevsik edeceksiniz allah korusun:KK57:kesinllikle bi psikologa gorunmeniz ve sk araliklarla gitmelisiniz umarim bu durumu yara almadan asarsiniz:110:
Psikologa gittim zaten. Psikolog da cocukluktan kaldigini, babamdan etkilendigimi soyledi zaten. Iyi dileginiz icin cok tesekkur ederim.

Psikologa gitmek için ne bekliyosunuz peki? Hem eşinize hem kendiniZe hayatı zindan ettiğinizin farkında mısını? Mutlaka yardım almalısınız
Evet nasil bir zindanda oldugumuzun farkindayim. Psikologa gittim zaten biraz faydasi da oldu. Fakat artik dogumdan sonraki durumuma gore devam etmeyi dusunuyorum. Bu hallerimin gecici olduguna inanmak istiyorum.

Evet iki seans gittim. Nispeten faydasi oldu ama gecici bir rahatlik veriyor. Yine nuksediyor. Hamileliktendir diye umit ediyor ve dogumu bekliyorum. Umarim gecer gecmezsebdevam edecegim.

doğumdan sonra ilaç vs başlarlar muhtemelen.
bebek olunca ilaç kullandırtamıyorlar.
seanslara devam edin bence ve kedinizi frenlemeye çalışın
evliliğinize yazık ve bu takıntı gelişen bir şey daha da büyümeden önlemini almak lazım.
geçmiş olsun

Çok fazla kurmuşsun, geçmişte kötü bir şey mi yaşadın? Destek de alabilirsin aslında. Bir şeylerin peşine düşme,Allah'a bırak yeter.Hamilesin de sanırım,belki onun da etkisi vardır
Bir baska arkaasa da soyledim. Babam annemi cok aldatmisti. Benim de tek umidim hamileliktendir belki. Dilerim gecer.

Back
X