- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 35
- Konu Sahibi dutturudunya
Arkadaşlar 1 kız 1 erkek 2 evladım var.Biri 5 diğeri 1 yaşında.6 yıllık evliyim fakat buara evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum.Aldatma,şiddet,ilgisizlik gibi şeyler hiç olmadı.Tek sıkıntımız beni sürekli bir çocuk gibi yönlendirmesi ve istediği bir şeyi yapmayınca çığıtımdan çıkıp hakaret etmelere varan üslubu.Artık hakaretlere dayanamadığımdan ve bir çocuk gibi üzerimdeki sürekli olan baskıya dayanamadığımdan böyle bir karar aldım.
Çalışmıyorum.Olur da boşanırsam ailemin yanına yerleşeceğim.Sizden bu konu hakkında yaşadığınız tecrübeleri dinlemek istiyorum.Yani beni neler bekliyor merak ediyorum.
Bir de anlaşmalı boşanma da avukat tutma şartı falan yok bildiğim kadarı ile.İlk dilekçe den mahkeme bitene kadar ne kadar masraf yaparım bilginiz var mı?
Çalışmıyorum.Olur da boşanırsam ailemin yanına yerleşeceğim.Sizden bu konu hakkında yaşadığınız tecrübeleri dinlemek istiyorum.Yani beni neler bekliyor merak ediyorum.
Bir de anlaşmalı boşanma da avukat tutma şartı falan yok bildiğim kadarı ile.İlk dilekçe den mahkeme bitene kadar ne kadar masraf yaparım bilginiz var mı?