• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir yardım :(

dutturudunya

B.K:88.9 G.K:62.3 H.K:60
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
407
537
23
35
Arkadaşlar 1 kız 1 erkek 2 evladım var.Biri 5 diğeri 1 yaşında.6 yıllık evliyim fakat buara evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum.Aldatma,şiddet,ilgisizlik gibi şeyler hiç olmadı.Tek sıkıntımız beni sürekli bir çocuk gibi yönlendirmesi ve istediği bir şeyi yapmayınca çığıtımdan çıkıp hakaret etmelere varan üslubu.Artık hakaretlere dayanamadığımdan ve bir çocuk gibi üzerimdeki sürekli olan baskıya dayanamadığımdan böyle bir karar aldım.

Çalışmıyorum.Olur da boşanırsam ailemin yanına yerleşeceğim.Sizden bu konu hakkında yaşadığınız tecrübeleri dinlemek istiyorum.Yani beni neler bekliyor merak ediyorum.

Bir de anlaşmalı boşanma da avukat tutma şartı falan yok bildiğim kadarı ile.İlk dilekçe den mahkeme bitene kadar ne kadar masraf yaparım bilginiz var mı?

Şiddet yok demişsiniz ama, hakaret etmesine bakılırsa size psikolojik şiddet uygulamış, umarım hakkınızda hayırlısı olur konu hakkında bilgim yok...

Arkadaşlar 1 kız 1 erkek 2 evladım var.Biri 5 diğeri 1 yaşında.6 yıllık evliyim fakat buara evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum.Aldatma,şiddet,ilgisizlik gibi şeyler hiç olmadı.Tek sıkıntımız beni sürekli bir çocuk gibi yönlendirmesi ve istediği bir şeyi yapmayınca çığıtımdan çıkıp hakaret etmelere varan üslubu.Artık hakaretlere dayanamadığımdan ve bir çocuk gibi üzerimdeki sürekli olan baskıya dayanamadığımdan böyle bir karar aldım.

Çalışmıyorum.Olur da boşanırsam ailemin yanına yerleşeceğim.Sizden bu konu hakkında yaşadığınız tecrübeleri dinlemek istiyorum.Yani beni neler bekliyor merak ediyorum.

Bir de anlaşmalı boşanma da avukat tutma şartı falan yok bildiğim kadarı ile.İlk dilekçe den mahkeme bitene kadar ne kadar masraf yaparım bilginiz var mı?

Bosanmayi direkt teklif etmeyin bence. Beraber terapiye gitmeyi, bu huyunu beraber duzeltmeyi teklif edin. Belki isin ucunda sizi kaybetmek olunca caba harcamaya baslar.

Bir de ufakliga bakacak biri varsa ise baslasaniz? Siz kendinize guvenirseniz, ayaklariniz yere saglam basarsa o da size saygi duymaya baslar belki. Ondan da once ozsayginizi arttirmis olursunuz.

Bence bi süre ailenin yanında yaşa. Ailen bu konuda destekliyor mu seni? Ev evin üstünde zor bence. Hemen boşanma. Bakalım ailenin yanında 2 çocukla rahat edebilecek misin. Hem onu gör hem de eşin seni kaybetme korkusu yaşasın. Boşanmada protokol hazırlarsanız sadece mahkeme için para yatırılıyor. 500 TL gibi bi rakam. Bence de hemen iş bul kendine. Her anlamda kendini güçlü hissedersiniz ve eşinde karşısında güçlü ayakları üstünde duran bi kadın görür.

Back
X