Lütfen bir yorum..

altinsarisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
234
60
123
günaydınlarr
ben çok garip ve anlamı olduğuna inandığım bir rüya gördüm. heryerde aynı yorumları görünce belki burda daha doğru yorumlayabilcek biri vardır diye sormak istedim.
rüyamda 'annemle bir evdeyiz balkonda uyuyacağız, bana diyorki, ' -sabah ezanında uyanacaksın değilmi?
ben -yoo neden? diye soruyorum , oda bana -eğer uyanmazsan deccal gelir diyor, bende -ben öyle birşey bilmiyorum diyorum . tam o sırada deccal geliyor iki tane siyah giyimli yüzü yok heryeri örtülü. onlar odada biz balkondayız ben bağırıyorum - Ben allaha güveniyorum ona inanıyorum siz bana birşey yapamazsınız diye.
annemde bi yanda -ya bismillah de diyor. sonrada uyandım saat 6 gibiydi.
allah rızası için bi yorumlayın. hayatımda deccalin ne olduğunu bilmiyordum bu arada. sadece ismen bildğim bi kelimeydi. varlığını bile bilmediğim bişeyi böyle görmek beni şaşırttı. yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler.

çok sağolun kızlar tabikide öyle ama yani içimden anlamlı gibi geçti ondan bi sorayım dedim çevremde de yok sorabilceğim kimse

rüyalar uyarıcı,ve bilinç altı olarak ayılır uyarıcı rüyalar doğru yorumlanırsa faydası olabilir,bu rüyanızda sanırım sabah namazı için yapılmış yağni eğer sabah namazını kılmıyorsanız yada o gün için kaçırdıysanız böyle bir rüya görmüş olabilirsiniz ,bilinç altı rüyaları ise farkında olmadığınız kelimeleri bi şekilde karşınıa çıkarır,deccal kelimesini tv de yada bi konuşma sırasında duydu iseniz siz farketmeden bilinciniz bunu kaydetmiş olabilir ..........

uyumadan önce yemek yediniz mi? veya yattığınız yerde kırıntı fln olabilir mi?

çok teşekkürler, ama sanmıyorum yakın zamanda böyle birşey duymadım hatta deccalin ne olduğunu bile bilmiyordum düşünün yanı

aslında hep niyetim var ama bir türlü nasip olmadı

Ben de bir ruya görmüştüm, sizin gibi çok etkilendim sürekli şaadet getiriyordum ve seccade vardı, bunun bana uyarı olduğunu düşündüm ve namaza başladım, diyelim ki sizinki de bir uyarı içinizden böyle bir şeyde geçiyorsa vakit kaybetmeyin

evet doğru inşallah çok istiyorum iyi düşünüp iyi olsun

canım bazı rüylarımız uyarı niteliğindedir sanırım bu da sana ufak bir uyarı olmuş eğer işin ortamın elveriyorsa biraz daha dininle yoğunlaş ve daha çok zikret Allah ın adını içini rahat tut Rabbim hayırlara getirsin inşallah

Bak kendin diyorsun ya deccali bile bilmem.dinini ogren....
Kuran i oku.
Ve namaz kil.

din konusunda baya ilgiliyim, sürekli ibadet etmeye çalışıp allahı anarım zaten onunla ilgisi olduğunu sanmıyorm

Bak kendin diyorsun ya deccali bile bilmem.dinini ogren....
Kuran i oku.
Ve namaz kil.
deccali bile bilmem dedim dini bilmiyorum demedim çok şükür, yaşıtlarımın çoğundan daha ilgili ve bilgili olduğumu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…