- 14 Aralık 2012
- 234
- 60
- 123
- Konu Sahibi altinsarisi
-
çok teşekkürler, ama sanmıyorum yakın zamanda böyle birşey duymadım hatta deccalin ne olduğunu bile bilmiyordum düşünün yanırüyalar uyarıcı,ve bilinç altı olarak ayılır uyarıcı rüyalar doğru yorumlanırsa faydası olabilir,bu rüyanızda sanırım sabah namazı için yapılmış yağni eğer sabah namazını kılmıyorsanız yada o gün için kaçırdıysanız böyle bir rüya görmüş olabilirsiniz ,bilinç altı rüyaları ise farkında olmadığınız kelimeleri bi şekilde karşınıa çıkarır,deccal kelimesini tv de yada bi konuşma sırasında duydu iseniz siz farketmeden bilinciniz bunu kaydetmiş olabilir ..........
kırıntı olabiliruyumadan önce yemek yediniz mi? veya yattığınız yerde kırıntı fln olabilir mi?
kırıntı olabilir
aslında hep niyetim var ama bir türlü nasip olmadınamaza başla tatlım ..
doğruçok sağolun dikkat edeceğim.o zaman uyuduğunuz yerde yemek yenmemesine dikkat etmelisiniz..
eğer bunu önleyemiyorsanız mutlaka çarşafınızı silkeleyin ve öyle yatın..
bence niyetin olduğu için böyle bir rüya gördün Allah nasip etsin canımaslında hep niyetim var ama bir türlü nasip olmadı
aminn canım her isteyene inşallahhbence niyetin olduğu için böyle bir rüya gördün Allah nasip etsin canım
aslında hep niyetim var ama bir türlü nasip olmadı
evet doğru inşallah çok istiyorum iyi düşünüp iyi olsunBen de bir ruya görmüştüm, sizin gibi çok etkilendim sürekli şaadet getiriyordum ve seccade vardı, bunun bana uyarı olduğunu düşündüm ve namaza başladım, diyelim ki sizinki de bir uyarı içinizden böyle bir şeyde geçiyorsa vakit kaybetmeyin
din konusunda baya ilgiliyim, sürekli ibadet etmeye çalışıp allahı anarım zaten onunla ilgisi olduğunu sanmıyormcanım bazı rüylarımız uyarı niteliğindedir sanırım bu da sana ufak bir uyarı olmuş eğer işin ortamın elveriyorsa biraz daha dininle yoğunlaş ve daha çok zikret Allah ın adını içini rahat tut Rabbim hayırlara getirsin inşallah
deccali bile bilmem dedim dini bilmiyorum demedim çok şükür, yaşıtlarımın çoğundan daha ilgili ve bilgili olduğumu düşünüyorumBak kendin diyorsun ya deccali bile bilmem.dinini ogren....
Kuran i oku.
Ve namaz kil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?