- 8 Eylül 2014
- 208
- 257
- 73
- 45
- Konu Sahibi altinsarisi
Rüyalar kişinin geçmiş yaşantısının ve bilinçaltının dışa vurumudur. Mesela rüyanızda bir adam görürsünüz, hiç tanımadığınız biridir, daha önce yüzünü bile görmemişsinizdir ve şaşırsınız. Oysa büyük ihtimal o adamı markette sıra beklerken, bankada para yatırırken vs. bir şekilde görmüşsünüzdür, önemsememişsinizdir ve bilinç altınıza onun yüzü işlenmiştir. Sonuç olarak gün içinde yüzlerce insan görüyoruz. Siz rüyanızda deccali görmüşsünüz ve deccal diye bir şeyin varlığından bile haberdar olmadığınızı söylüyorsunuz ama muhtemelen bir kitapta, bir filmde veya dizide görerek böyle bir varlıktan haberdar olmuşsunuz fakat bunu bilmiyorsunuz. Çünkü gördüğümüz, işittiğimiz, bildiğimiz herşeyi hatırlayabilme gibi bir yeteneğimiz yok. O yüzden bence telaş etmenize lüzum yok. Sadece bir rüya.günaydınlarr
ben çok garip ve anlamı olduğuna inandığım bir rüya gördüm. heryerde aynı yorumları görünce belki burda daha doğru yorumlayabilcek biri vardır diye sormak istedim.
rüyamda 'annemle bir evdeyiz balkonda uyuyacağız, bana diyorki, ' -sabah ezanında uyanacaksın değilmi?
ben -yoo neden? diye soruyorum , oda bana -eğer uyanmazsan deccal gelir diyor, bende -ben öyle birşey bilmiyorum diyorum . tam o sırada deccal geliyor iki tane siyah giyimli yüzü yok heryeri örtülü. onlar odada biz balkondayız ben bağırıyorum - Ben allaha güveniyorum ona inanıyorum siz bana birşey yapamazsınız diye.
annemde bi yanda -ya bismillah de diyor. sonrada uyandım saat 6 gibiydi.
allah rızası için bi yorumlayın. hayatımda deccalin ne olduğunu bilmiyordum bu arada. sadece ismen bildğim bi kelimeydi. varlığını bile bilmediğim bişeyi böyle görmek beni şaşırttı. yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler.