Lütfen biri bana bi tavsıyeede bulunsun...

muhsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
34
1
96
Onu herseyden cok sevdğim bi sevgılım var cogukez anlasamıyoruz. aramızda o kadar sorun cıktı kı ama hıc bırseye ragmen pes etmedık beraber olmaya devam ettık. ben cok kıskanc oldugum ıcın benden bunalmaya basladıiii ama kendısıde cok kıskanc adım attıgımı dahı bılmek ıstıyor cogu konuda zatz ... konusmak ıstemıyor benle 7 yıl oldu defalarca ayrılmama ragmen benı bırakmadı onsuz asla yapamam ama bazı hareketlerınden dolayı ıstemıyorum napmam lazım lutfen bır yol gosterınn .....

kişi herzaman kendini yaşadıklarını en iyi bilen olduğu için aslında senin için en güzel çare zaman.. bekle oluruna bırakmayı dene biraz daha frenlemeye çalış kendini..:26:

Benim eşimde çıktığımız dönemlerde aynısını yapyordu bana sabah kahvaltı için ekmek almaya giderdim başımın etini yerdi neden beni aramadın evden çıkıyorum diye derdi baktım olacak gibi değil bende aynını ona yapmaya başladım çivi çiviyi söker misali sonunda uzlaştık yaptığının gereksiz olduğunu fark etti sende ona yapılanın gereksiz olduğunu fark ettir baktın olacak gibi değil uzatma bence

Son düzenleme:

kiskanclik hic iyi bisey degill birbirinizi yipratirsinizz evlenseniz bileee...bence ikinizde oncee bu huyunuzdan vazgecinnn yoksa ileride cok buyuk sorunlar yasarsinizzz....gereksiz kiskancliklara ne gerek var yaaa...bosu bosunaa birbirinizi yipratiyorsunuzzz...ayricaa 7 yil demissinizz...evlilik cok farkli bisey isterse 10 yil cikinn ama evlenince hersey bi baskaa oluyor...sorumluluk...ayni evde yasamadan insan birbirini iyi taniyamiyor benceee...

birey olduğunu kabullenmen ve onun da bir birey olduğunu birbiriniz kölesi veya malı olmadığınızı kabullenmen lazım. kıskançlık bir yere kadar güzeldir. attığını adımı bilmek istemek kıskançlığa değil güvensizliğe girer ki 7 yıldır da o güven oluşmadıysa...

kavgadan sonra o evine sen evine gidiyosunuz...
yada telefondansa kavga kapatınca kendi yatağınızda kendi ailenizlesiniz..
bu şekilde 7 değil 17 yılda gider bi ilşki bi dargın bi barışık...
ama iş aynı eve girmeye gelirse ciddi ciddi pişman olabilirsiniz...

Öyle ömür geçmez! Evlenseniz de boşanırsınız zaten! Hayatı zindan etmeyin birbirinize! Bi de kaç yaşındasınız? Çünkü belli bi yaş döneminde insanlar sahiplenmeyi sevmeyi kıskanmak ve kısıtlamak zannediyor. Bu dönemi geçmediniz mi daha?

[dogru soyluyonuz galıba ama canım napıyosakta olmuyo ıste cok yol denedık o erkegım ustunluk bende olması gerktgını soyluyo hep

haklısın canım cok farklı bır durum yha vazgecemıyorum cok sevıyorum nasıl bır asksa anlamadım

cok sevıyorum ama zaten tek korkumda o pışmanlık rabbım kımseye vermesn de ama ıste dıyorum o olsunda ne olursa olsun benım kı bıraz hastalk halıne geldı galıbs

cok sevıyorum ama zaten tek korkumda o pışmanlık rabbım kımseye vermesn de ama ıste dıyorum o olsunda ne olursa olsun benım kı bıraz hastalk halıne geldı galıbs

bende senin gibiyim bişeyin költü olacağını bana 10000000000000 kişide söylesse illa ben kendim bi çekicem onu anlamam yani...
çok sevöek fln tamamda bazı şeyleri görmek istemediğin için bakmıyosun..
nereye kadar yok sayacaksın...
inşallah herşeyin hayırlısı olur hakkında...
allah yardımcın olsun o halde ne diyeyim...

saol bıtanem soyledıklerınız ıcın sonsuz tesekkr edrım

Bence ayrıl ve bundan sonraki erkek arkadaşınla bu duruma gelmemeye çalış.
Bu da bir deneyimdir.Kıskançlığın iyi bir şey olmadığını gördün,artık bundan sonra ne sen yaparsın ne de kendine yaptırırsın.
Bu ilişki şu dakikadan sonra ideal ilişkiye dönmez.Ayrıca 20 yaşında 7 yıllık sevgililik çok fazla.
Birbirinizin her halini ıncığını cıncığını biliyorsunuz,yeni başlangıç yapsanız bile inandırıcı olmaz.

Son düzenleme:

Canim benimde iliskim var 1.5 yillik bende 20 yasindayim daha once konu actim hatta bizde cok karisiriz o bana daha cok karisir giyim disari cikma vs ben tamam derdim en bastan ara sira tartismasini yapar yine eski hale donerdik gecenlerde ayrildik bunun yuzunden sonra aradi konustuk ben acik acik soyledim kendimi eesnetcem falan dedi pek arkadasim yok aram bozuldu sosyal sitede bulunmuyorum bikac tane aarkadasim var gunduzleri cikmama da karisirdi yani izin alirdim olur mu diye her zaman tamam demezdi heleki aksam cikmalari gerci ailemde musade etmedigi icin bende aksam cikmazdim hic ama konusup hallettik bunlari bazi seylerde benim anlayis gostermemi istedi kendisi de dikkatli olcagini soyledi dusun gunduz her zaman izin vermeyen insan arkadaslarla iftara gitmeme tamam dedi aksam 10da eve donmek sartiyla demem su yani konusunca uzlasabilir insan tatli dille olmayacak yok bahsettigin sorun kiskancliksa ve dayanamayacagin kadarsa iliskiniz zamanla biter sogursun cunku ama oyle oldugu halde duzelebilecek biriyse ki seni kaybetmemek icin duzelir.. Bi sorun kalmaz diye dusunuyorum ben. O bana barisalim dediginde ben kararli durdum ayrilmak istedigimi soyledim tamam sen yeterki yanimda kal yapcak bisey yok duzelirim dedi iftar meselesi de tamam demezsem ayriliyosun dedi zaten sen kararli dur o da degisir belki 7 yil az zaman degil bu konu yuzunden ben cok gerildim sinirlerim bozuldu ama mutlu oldugumuz anlarda dda aman katlanayim diyodum surekli olunca insan bi yere kadar diyo..

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tabi 20 yaşında 7 yıl fazla ama aşk işte ne bilim biraz birbiriniz özleyin bence ama İnan bna 2 dk ayrı kalmak istemiosun onsuz yapamiosun bağmlılık yapyo resmen öle bi kıvama gelyosunki 1 dk yüzünü görebileceğin en uzak bile olsa ona kavuşmayı bekliyorsun öle hem güzel hem iğrenç bi duygu işteee

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya bızım aramızda o kadar sıddetlı bır kıskanclık yok bunalcagım kadar yok ama tabı bazen neden bana bu kadar baskı yapıyorsun dıye sordugum oluyor suan ayrıyız ve ben onu bır daha rahatsız etmıycegmı soyledım ama cok ozluyorum ınanlmaz ozluyorum sevenler bılır ıste onunda benıo sevdıgıne emınım... canım benım cok zor bır durum ıste sımdı napmam gerek bılmıyorum

ayrılırsam dayanamm kı cunku gercekten cok sevıyorum onun yanındayken cok huzurluyum ve bızım kıskanclıklarımız hep telefonda olur yanyaneyken o kadar farklı oluyor kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…