Lütfen biri bana cevap versin çok mutsuzum. 7 Aylık evliyim hamile kalamıyorum :((((

7 aylık evliyim hamile kalamıyorum :(((

• Ankete Katılan
    11
cevap=bende 7 aylık evliyim bende çocuk istiyorum.sonuç=artık uğraşmıyorum olursa olur olmazsa olmaz napim.

walla her ay tahlil yaptırıyorum
25 ytl x 5 ay eder sana
125 ytl ben o paraya ayakkabı alırdım beeee.
bu gün son kan tahlilinide yaptırdım oda negatif 2- 3 gün geciktiriyorum kendi kendime.
olmaz artık toparlanmamız lazım.ben bırakıyorum artık.
daha 7 ay olmuş eşimizin tadını çıkaralım.evliliğe alışalım.bebe işinide yaza bırakalım çocuk yapıcam derken zatüre den ölücem hayret bişi.

o havaya kaldırma meselesini bana söylüyosan hemen açıklama getireyim.fıtık oldum gerçek fıtık yani bildiğimiz hastalık...5 aydır yatağın başında kuluçkadayım şimdiye 300 tane civcivim olmalıydı.

walla her ay tahlil yaptırıyorum
25 ytl x 5 ay eder sana
125 ytl ben o paraya ayakkabı alırdım beeee.
bu gün son kan tahlilinide yaptırdım oda negatif 2- 3 gün geciktiriyorum kendi kendime.
olmaz artık toparlanmamız lazım.ben bırakıyorum artık.
daha 7 ay olmuş eşimizin tadını çıkaralım.evliliğe alışalım.bebe işinide yaza bırakalım çocuk yapıcam derken zatüre den ölücem hayret bişi.

muhteşem bir cevap kopdum gülmekden buna katılıyorum ben buronşit oldum bila artık bende zamana bırakacam bu ay hiç lafını etmedm bile bebeğin inş yakın zamanda gelir

cevap yazan bütün arkadaşlarada ayrıyetden tşk ederm ....

canım 7 ay çok ama çok kısa bi süre doktorlar bile 1-1,5 sene biçiyolar diye biliyorum biraz sabırlı ol canım benim ALLAH hayırlısını nasip etsin..

anam herseyden evvel stres yapmican
ama görüyorumki masallah en alasi var stresin hele dur 7ay neki
1yildan sonra endiselenmesi gerekmis veya doktora gidilmesi normalmis diye duydum
üzme kendini stres yapma hayatina

selametle

sana doktor birseyin olmadigini soylemis, esine de baktirin isterseniz, ona da sorun yok derse problem yok demektir, denemekten vazgecmeyin...

7 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum doktora gitdim bişeyin yok daha erken dediler iltihap var deyip ilaç kullandım ama hala bir gelişme yok kolay nasıl hamile kalabilrim ne yapmam lazım yardımcı olursanız sewinirim :(((((:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

7 aylık daha çok yeni evlisin hiç üzülme sen doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan benim kuzenimin 7 yıl bebeği olmadı ne annede nede babada bi sorun vardı tamamen psikolojik demiş doktor (neden bebeğim olmuyo vs.) sakın kafaya takma inşallah hamile kalırsın

Back
X