Lütfen biri bir şey desin 🥲

😂😂
He sonra görüş yeniden, sonra ayrıl daha büyük acılarla gel burda bana söv 😅
Ya takipleşiyorsun zaten gönderi beğenmekte bana göre bir şey yok ki. Mesaj atsanda bir şey yok gerçek hislerinle. Ama sen demişsin görüşmek istemiyorum diye ben tutarsız olma diye mesaj atma diyorum. E bir de flörtöz diyorsun ya sen bununla yeniden görüşsen herkesle rahat rahat takılmasına göz yumabilecek misin bunu düşün :)
Evet dertsiz başıma dert açmamalıyım :110:

Hayir siz de yazmamissiniz. Adam da aynisini dusunuyordur, "onun icin onemli olsaydim yazardi, kestirip atmazdi" diyordur, ayrica 1-2 aylik florte de "ben bu islere girmek istemiyorum" blofu cekilmez yahu? Ya en bastan dersin, "girmek istemiyorum" diye, ya da hic girmezsin yani. Herseyin bir yeri zamani var.

Gecmis olsun,, bu iliskiyi tekrar baslatsaniz dahi ipler artik onun elinde olur.
Ne bileyim ya salak salak triplere girdim bana bebeğiymişim gibi davranınca heralde biraz çaba verir düzelir dedim

Ne bileyim ya salak salak triplere girdim bana bebeğiymişim gibi davranınca heralde biraz çaba verir düzelir dedim

Ablacim boyle bi adama birak yazmayi coktan e devlet'ten bile engellemeliydin.

Sil engelle gec, zaten instasinda falan duruyor olman "kapinin acik" oldugunu gösteriyor. Yazmis mi, hayir. Sil heryerden engelle gitsin. O guzel kalbini daha karakterli insanlara ayir, harcama vaktini elin yetistiremedigi atanamamis kazanovalarina.

Herkesle flort edecekmis, tum kadınlar da onun yolunu gozluyordu, haspama bak hele.

Ama iki ay konuştuk ya öyle güzel davrandi ki bana hediyeler aldı ne bileyim ilgiye boğdu sanki biraz bana da olabilir gibi geldi 😭
Valla hayatım bunu eleştirmem aşk akıl işi değil zaten. Ama sonuçlarını bilerek ve kabul ederek yola çıkman lazım. Adamı olduğu gibi kabul edebilecek misin? Yarın bigün adam başkasına kişnemeye kalkınca kavga etmen durumunda söyleyeceği tek şey "sen bunu bilerek bana geldin, ya kabul et ya git" olacak..

Flörtözdü başkalarıyla flört edip bana da anlatıyordu ben bana bu uymuyor görüşmeyelim demişssin o da tamam demiş aramamış bir daha. Zaten görüşmeyin böyle biri ile tabi ki, sizinle ilgili ciddi bir düşüncesi de yok demek ki.

Ablacim boyle bi adama birak yazmayi coktan e devlet'ten bile engellemeliydin.

Sil engelle gec, zaten instasinda falan duruyor olman "kapinin acik" oldugunu gösteriyor. Yazmis mi, hayir. Sil heryerden engelle gitsin. O guzel kalbini daha karakterli insanlara ayir, harcama vaktini elin yetistiremedigi atanamamis kazanovalarina.

Herkesle flort edecekmis, tum kadınlar da onun yolunu gozluyordu, haspama bak hele.
o kadar haklısın ki böyle tam geçti diyorum tekrar içim onu arıyor

Valla hayatım bunu eleştirmem aşk akıl işi değil zaten. Ama sonuçlarını bilerek ve kabul ederek yola çıkman lazım. Adamı olduğu gibi kabul edebilecek misin? Yarın bigün adam başkasına kişnemeye kalkınca kavga etmen durumunda söyleyeceği tek şey "sen bunu bilerek bana geldin, ya kabul et ya git" olacak..
Evet doğru tek çare unutup önüme bakmak 🥲

Flörtözdü başkalarıyla flört edip bana da anlatıyordu ben bana bu uymuyor görüşmeyelim demişssin o da tamam demiş aramamış bir daha. Zaten görüşmeyin böyle biri ile tabi ki, sizinle ilgili ciddi bir düşüncesi de yok demek ki.
Evet demekki yeterince hoşlanmadı benden hoşlanan adam dağı deliyor bağdatı fethediyor

o kadar haklısın ki böyle tam geçti diyorum tekrar içim onu arıyor
Ay valla bak daraliyorum, 22 yasinda gencecik kizsin. Zaten sosyal medyadan tanismak falan nedir yani? Ya okuyor ya calisiyorsundur, cevrende hic mi yok soyle duzgun biri, illa ciddi birsey olmak zorunda da degil belli ki sikintidan bu cocuga sarıyorsun aklini.

Hayir Salon kadini cizgimden cikmak istemiyorum da nedir yani altindan mi bu cocuk da 1-2 ay konusmussunuz epi topu, icim onu ariyor ne demek? Babannem olaydi "iciniz kiprasiyor diye yakmayin basinizi" derdi. Ananem de olsa "once is sonra eş" derdi.

Hala silip engellemedin mi????

Ay valla bak daraliyorum, 22 yasinda gencecik kizsin. Zaten sosyal medyadan tanismak falan nedir yani? Ya okuyor ya calisiyorsundur, cevrende hic mi yok soyle duzgun biri, illa ciddi birsey olmak zorunda da degil belli ki sikintidan bu cocuga sarıyorsun aklini.

Hayir Salon kadini cizgimden cikmak istemiyorum da nedir yani altindan mi bu cocuk da 1-2 ay konusmussunuz epi topu, icim onu ariyor ne demek? Babannem olaydi "iciniz kiprasiyor diye yakmayin basinizi" derdi. Ananem de olsa "once is sonra eş" derdi.

Hala silip engellemedin mi????
Ay hayır yapmadım çok haklısın abla beni bir dövsene kendime geleyim hemen 😔😔😔

öncelikle sana bi abla tavsiyesi
flörtöz adam değişmez
değişmesi için aşık olması lazım aşık olursa o zaman aşkı bitene kadar değişir düzelir falan ama
aşık değilse imkansız yani herkese mavi boncuk veren herkese yürüyen bi tipin sana sadık olması
bence sen bitirmekle doğru bişey yapmışsın neden pişman oldun ki şimdi
bi de başkalarıyla olan durumları da anlatıyor falan belli ki skor kasmayı seven ve bunu
gösteriş sanan embesilin önde gideni
zamanında böyle biri olmuştu hayatımda kısa süreli
bak ben dürüstüm ayaklarına yediği haltları anlatıp kendince vicdan rahatlatan bi gereksizdi
ilk 1-2 yaptı böyle, sadece flört ettiğimiz henüz sevgili olmadığımız için üstünde durmadım
ama canım sıkıldı tabi belli etmedim
sonra bi gün buna, ya madem sen dürüstün o zaman benimde öyle olmam lazım
diğer türlüsü haksızlık olur sana falan deyip başladım bende bişiler anlatmaya
ama fake hikayeler uydurdum tabi yok geçen gün şununla görüştüm bununla yakınlaştım bilmem ne diye
ilk 1-2 böyle cool durmaya çalıştı sonra dayanamadı triplere girmeye başladı
bi gün hiç unutmuyorum akşam saati buluşmak istedi
sana geçen bahsettiğim çocuk vardı ya hani, evine çağırdı ona gidiyorum senle sonra görüşürüz dedim
sinir krizi geçirdi :D o egosunu öyle bi patlattım ki onun o dönem anlatamam
zaman içerisinde bu kendi kendine bi sahiplenme abuk sabuk haller içine girmeye başladı
sonra kalktı bana, benim sana duygularım çok yoğun gel biz adını koyalım falan dedi
ben istemedikçe üsteledi istemedikçe üsteledi epeyde bi peşimden koştu
ben dalga geçiyordum bunun duygularıyla işte aşk değil seninki sen heyecan peşindesin falan diyordum
vallahi sana aşığım diye ispatlama kafasına girer olmuştu
bunlar tabi üniversitedeyken oldu sonra okul bitti ben memleketime geldim falan
bu hala yazıyordu arkadaşlarını falan soktu araya ama tık yok bende
yani bunlarla sevgili olunmaz bunlarla ancak kedinin fareyle oynadığı gibi oynarsın
boş yere yazıp da kıçını kaldırma hiç
doğum gününde yazmayarak güzel bişi yapmışsın zaten
boşver herif atanmış başka şehre gitmiş
bir sürü normal erkek var yaşın çok genç, onlarla tanışırsın

öncelikle sana bi abla tavsiyesi
flörtöz adam değişmez
değişmesi için aşık olması lazım aşık olursa o zaman aşkı bitene kadar değişir düzelir falan ama
aşık değilse imkansız yani herkese mavi boncuk veren herkese yürüyen bi tipin sana sadık olması
bence sen bitirmekle doğru bişey yapmışsın neden pişman oldun ki şimdi
bi de başkalarıyla olan durumları da anlatıyor falan belli ki skor kasmayı seven ve bunu
gösteriş sanan embesilin önde gideni
zamanında böyle biri olmuştu hayatımda kısa süreli
bak ben dürüstüm ayaklarına yediği haltları anlatıp kendince vicdan rahatlatan bi gereksizdi
ilk 1-2 yaptı böyle, sadece flört ettiğimiz henüz sevgili olmadığımız için üstünde durmadım
ama canım sıkıldı tabi belli etmedim
sonra bi gün buna, ya madem sen dürüstün o zaman benimde öyle olmam lazım
diğer türlüsü haksızlık olur sana falan deyip başladım bende bişiler anlatmaya
ama fake hikayeler uydurdum tabi yok geçen gün şununla görüştüm bununla yakınlaştım bilmem ne diye
ilk 1-2 böyle cool durmaya çalıştı sonra dayanamadı triplere girmeye başladı
bi gün hiç unutmuyorum akşam saati buluşmak istedi
sana geçen bahsettiğim çocuk vardı ya hani, evine çağırdı ona gidiyorum senle sonra görüşürüz dedim
sinir krizi geçirdi :KK70: o egosunu öyle bi patlattım ki onun o dönem anlatamam
zaman içerisinde bu kendi kendine bi sahiplenme abuk sabuk haller içine girmeye başladı
sonra kalktı bana, benim sana duygularım çok yoğun gel biz adını koyalım falan dedi
ben istemedikçe üsteledi istemedikçe üsteledi epeyde bi peşimden koştu
ben dalga geçiyordum bunun duygularıyla işte aşk değil seninki sen heyecan peşindesin falan diyordum
vallahi sana aşığım diye ispatlama kafasına girer olmuştu
bunlar tabi üniversitedeyken oldu sonra okul bitti ben memleketime geldim falan
bu hala yazıyordu arkadaşlarını falan soktu araya ama tık yok bende
yani bunlarla sevgili olunmaz bunlarla ancak kedinin fareyle oynadığı gibi oynarsın
boş yere yazıp da kıçını kaldırma hiç
doğum gününde yazmayarak güzel bişi yapmışsın zaten
boşver herif atanmış başka şehre gitmiş
bir sürü normal erkek var yaşın çok genç, onlarla tanışırsın
Okurken ne zevk aldım ama yaaa o kadar haklısın ki aslında yazmam biliyorum mantığımla hareket ediyorum genelde bana uymayan bir şey varsa gitmesini biliyorum ama neden anlamadım sanırım benim için özel olan doğum günümü onunla geçirdiğim için fazla anlam yükledim arada bir merak ediyorum keşke olsaydık falan diyorum ama en iyisini yaptım zaten kocaman 28 yaşında adam bu saatten sonra değişmesi çok zor ergen bir oğlan değil ki

Adam açık açık flörtöz olduğunu söylemiş, düzelmezsen konuşmayalım demişsiniz tamam demiş iletişimi kesmeyi kabul etmiş. Şu an ne değişti ki? Adam hala bir sürü kişiyle görüşüyor, konuşuyor. Size ben böyleyim demiş. Siz onu bu şekilde kabul etmeye mi karar verdiniz? Konuşmayı kestiğiniz zamandan şu zamana adamda ne değişti onu anlamaya çalışıyorum :/

Okurken ne zevk aldım ama yaaa o kadar haklısın ki aslında yazmam biliyorum mantığımla hareket ediyorum genelde bana uymayan bir şey varsa gitmesini biliyorum ama neden anlamadım sanırım benim için özel olan doğum günümü onunla geçirdiğim için fazla anlam yükledim arada bir merak ediyorum keşke olsaydık falan diyorum ama en iyisini yaptım zaten kocaman 28 yaşında adam bu saatten sonra değişmesi çok zor ergen bir oğlan değil ki
böyle fazla flörtözlük fazla çapkınlık normal şeyler değil
götür şu adamı bi terapiste, ailesiyle ilgili bin tane travması çıkar
doyumsuzlar çünkü çocukken bişiler eksik kalmış bunlarda, doyumsuzluk onun içinden geliyor
ezelden gelen başka doyumsuzlukları böyle kadınla flörtle doyurmaya çalışıyorlar
insan tabi ki birilerini elemek için flört eder görüşür bunları hepimiz yapıyoruz
ama kafamıza en uygun kişi çıktığında diğerlerini boşverip bi kişiye odaklanırız
sağlıklı bi insan böyle yapar
bişilerin açığını bunlarla kapama derdinde aslında bu insanlar ama kendileri bile farkında değiller
neyin eksikliğini böyle gidermeye çalıştığını kendisi de bilmiyordur eminim buna
muhtemelen derinlerinde bi yerinde değersizlik ve özgüven sorunları var
yoksa yani normal, işinde gücünde, hayatta başarıları ve amaçları olan
geleceğe umutla bakan ailesiyle dengeli ve sağlıklı ilişkileri olan
ayakları yere basan tipler pek böyle olmuyor

ben bu senin oğlan gibi değilim ama bi dönem olmayı denedim
çok acı veren ve değersiz hissettiğim bi ilişkiden çıkmıştım
karşımdaki beni asla sevmemişti beni oyalamıştı
ondan ayrıldıktan sonra 1 sene kadar devamlı birileriyle görüştüm , flört ettim
her ilgi gösterene yeşil ışık yaktım kafama uyan herkese şans verdim
aynı anda 3 kişiyle konuştuğumda oldu
ama bi yerden sonra bu durum beni asla sarmadı çünkü ilişkide yaşadığım değersizliği
başkalarının gösterdiği ilgiyle kapamak istemiştim
benimki geçici bişiydi ve karakterime de epey tersmiş bunu anladım öyle deneyince
çok kadın hiç kadındır diye bi söz var ya o çok doğru aslında :)
çok erkek hiç erkekti benim için o dönem
sonra birine aşık oldum vs özüme döndüm sjdjhjh

Adam açık açık flörtöz olduğunu söylemiş, düzelmezsen konuşmayalım demişsiniz tamam demiş iletişimi kesmeyi kabul etmiş. Şu an ne değişti ki? Adam hala bir sürü kişiyle görüşüyor, konuşuyor. Size ben böyleyim demiş. Siz onu bu şekilde kabul etmeye mi karar verdiniz? Konuşmayı kestiğiniz zamandan şu zamana adamda ne değişti onu anlamaya çalışıyorum :/
Değişen hiçbir şey olmadı sadece bazen duygularımı bastırmaya gücüm yetmiyor bende bildiğim cevapları başkalarından duyunca kendimi durdurabiliyorum

böyle fazla flörtözlük fazla çapkınlık normal şeyler değil
götür şu adamı bi terapiste, ailesiyle ilgili bin tane travması çıkar
doyumsuzlar çünkü çocukken bişiler eksik kalmış bunlarda, doyumsuzluk onun içinden geliyor
ezelden gelen başka doyumsuzlukları böyle kadınla flörtle doyurmaya çalışıyorlar
insan tabi ki birilerini elemek için flört eder görüşür bunları hepimiz yapıyoruz
ama kafamıza en uygun kişi çıktığında diğerlerini boşverip bi kişiye odaklanırız
sağlıklı bi insan böyle yapar
bişilerin açığını bunlarla kapama derdinde aslında bu insanlar ama kendileri bile farkında değiller
neyin eksikliğini böyle gidermeye çalıştığını kendisi de bilmiyordur eminim buna
muhtemelen derinlerinde bi yerinde değersizlik ve özgüven sorunları var
yoksa yani normal, işinde gücünde, hayatta başarıları ve amaçları olan
geleceğe umutla bakan ailesiyle dengeli ve sağlıklı ilişkileri olan
ayakları yere basan tipler pek böyle olmuyor

ben bu senin oğlan gibi değilim ama bi dönem olmayı denedim
çok acı veren ve değersiz hissettiğim bi ilişkiden çıkmıştım
karşımdaki beni asla sevmemişti beni oyalamıştı
ondan ayrıldıktan sonra 1 sene kadar devamlı birileriyle görüştüm , flört ettim
her ilgi gösterene yeşil ışık yaktım kafama uyan herkese şans verdim
aynı anda 3 kişiyle konuştuğumda oldu
ama bi yerden sonra bu durum beni asla sarmadı çünkü ilişkide yaşadığım değersizliği
başkalarının gösterdiği ilgiyle kapamak istemiştim
benimki geçici bişiydi ve karakterime de epey tersmiş bunu anladım öyle deneyince
çok kadın hiç kadındır diye bi söz var ya o çok doğru aslında :)
çok erkek hiç erkekti benim için o dönem
sonra birine aşık oldum vs özüme döndüm sjdjhjh
Onun da bu tarz bir ilişkisi olmuştu bahsetti bana çok ağır şeyler yaşamıştı ama ne demişler koca terbiye edilmez terbiyeli koca alınır kimsenin düzelmesini vs bekleyemem bak sonda demişsinki tekrar aşık oldum özüme döndüm demekki bana karşı olan duyguları yeterli değildi

Back
X