Bn hamile olduğumu bilmeden gidip kas gevsetici, soguk algınlığı ve ates dusurucu iğne yaptirmistm. Cok sukur bişey olmadi ama yinede bi iki gun vitamin ile atlatmaya calis. Limon portakal ilee
2 gun sonra adet gunum.hamıle olup olmadıgımı bılmıyorum.bı belırtı hıssetmıyorum.olsada yormuyorum.hayal kırıklıgı olmasın dıe..sımdı sorum su ben grıp oldum hap alsam bısey olurmu:/doktorada gıtmek ıstemıyorum sımdı.hamıle oldugunu bılmeden hap ıcen oldumu hıc ıcınızde:/lutfen yazınn:44::44::44::44::44::44::44:
ınsallah gecer canım:/sagol
Ayrica test yapsan varsa çıkar mutlaka. Ben 1 gün kala idrarda baktim vardi. Suan 7 haftaligim. Yarın bi test yap icin rahat etsin hem ilaç kullanmak istiyosan
bebek düşünüyosan hamile olma ihtimalin olduğu için kesinlikle içme derim ben.[/ ııste ıcım rahat etmıo ıcemıorm ama hastayımda poffff
bebek düşünüyosan hamile olma ihtimalin olduğu için kesinlikle içme derim ben.[/ ııste ıcım rahat etmıo ıcemıorm ama hastayımda poffff
ümitlenme tabi ama sonuçta bebek düşünüyosun yani olabilr de.Oyüzden içmeyi hiç düşünme bile.
hıc kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum.yada oyle hıssetmek ıstemıyorum.ama bılemedım:/:44::44:ümitlenme tabi ama sonuçta bebek düşünüyosun yani olabilr de.Oyüzden içmeyi hiç düşünme bile.
Cnm ben hamileyim ve burda doktor asla ilaç içirmiyor sadece bi ağrı kesici içe bilme hakkım olduğunu söyledi onun dışında asla dedi başka bi arkadaşıma da öleceğini bilsen bile içme demişti yani doktordan doktorada değişir tabi ama içme bencr
hadı ya.ozaman ıcmım.ama ben 10 gun beklıcekdm.adetten sonra.nasıl beklıcm hasta hasta ılac almadn:/
2 gun sonra adet gunum.hamıle olup olmadıgımı bılmıyorum.bı belırtı hıssetmıyorum.olsada yormuyorum.hayal kırıklıgı olmasın dıe..sımdı sorum su ben grıp oldum hap alsam bısey olurmu:/doktorada gıtmek ıstemıyorum sımdı.hamıle oldugunu bılmeden hap ıcen oldumu hıc ıcınızde:/lutfen yazınn:44::44::44::44::44::44::44:
adetten once cıkarmı kı10 gecmesı gerekıo dıye duymustum ben.bıde senın belırtın varmıydı cnm
Hayir canim hicbir belirtim yoktu :) adet olucam die bekliyordum. Ayrica adetin 10 gün gcmesi die birsey yokki :) ilk kizimda da adete daha varken öğrendim üstelik idrarda. Yarın al bi test ilk idrarda bak yalniz. Daha yogun oluyo bhcg tabii varsa. Insallah da vardir.
Bence Cnm sen önce hamile olup olmadığını kesinleştir ona göre duruma karar verirsin :) Allah gönlündekini versin
Biliyomusun doktorlar ne diyorlar. Vücut hamile kalmadan 1-2 ay öncesinde adet düzensizligi yasatirms.. bak benimde adetlerim hep duzenliydi. Gecen aylarda bi erken olurdum, bi geç olurdum. Bana hem doktor hemde cevrede dedilerki dikkatli ol her an kalabilirsn. Vücut kendini hamilelige hazırlıyo demişlerdi. Onun icin soyliyim dedm :)
Durumundan haberdar edersn bizi.. dualarım seninle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?