lutfen bırı bısey desınnnn:(:(

Ben hamile olduğumu bilmiyorken apranax fort içmiştim. Allahtan bir şey olmadı. Ama riskin olduğunu düşünüyorsan eczaneden bir gebelik testi alıp yapabilirsin.

Tabii ne demekk, bildigimiz seylerse neden olmasn sorabilirsn

Canim simdi soyle anlatiyim en son adetim 14subat biz esimle 6 martta ilskde bulunduk yumurtlama donemnde birlesmemz olmadi ama adet olmadm hala 3-4 gun gecti hamile ihtimalim varmi bilmiyorum bugun idrar testi yaptm negatif ckti kan testi yapsam mi dye dusunuyorum? Bilemedm ya adetlerm smdye kadar hep duzenli oldu gecikti smdi testte negatf ckti napsam bi bilgi vereblrmsn tesekkurlerr

Takvime baktim. Son iliski üzerinden 11 gün geçmiş. Şayet o gün gebe kaldiysan bugün cikmamasi çok normal. Bebek döllendikten bi 15 gün sonra idrarda ve kanda kendini belli eder die biliyorum. Düzenli adet görüyorsan ve 3-4 günlük gecikme yasiyorsan geç döllenme olabilir. Tabii psikolojikmen de geçmiş olabilir onu unutmamak lazim. Tavsiyem cumaya kadar olmazsan tekrar bi test yap idrarda. Insallah vardirrr

Dogru soluyorsun canım yardımcı olduğun için teşekkur ederimm çok sağol.. dedigin gibi beklicem bakalm nolcak cok sabırsızım inan çatlıcam meraktan vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…