lütfen biri bişey söylesin çok paniğim ben

nesihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
251
1
şuan ne yazacağımı bile bilmiyorum...çartşamba aşılama yaptırdım bugün idrar testi yaptım evde çift çizgi çıktı .sadece merakımdan yaptım testi...hemen ssonuçu doğum evine götürdüm hamilesiniz ama çok yeni haftalık daha dediler...eşimin bile haberi yok burayaa yazmak istedim önce...teste 2. çizgi kopkoyu değil ama bariz çift.


sizce aşılamadan önce kullanılan iğnelerin pozitif çıkartması olabilirmi nolur cevap yazın 4 günlük cenin testlerde çıkarmı.arayın ddoktorlarınızı sorun vaalla çok paniğim şu an hadi bekliyorum kafamçokkarıştı
 
Tabikide Ilaçalrda Bu Tarz şeyle Ryapabilioyr Söylermisin Kaç Gün Geçti Aşilamanin üstünden
 
tatlım ben bilmiyorum başıma malesef böyle birşey gelmedi ama lütfen sakin ol inşallah hamilesindir ama diğer arkadaşlarının yazılarınıda takip ettiysen ilacın etkiside olabilir ama inşallah öyle değildir canını sıkmak istemiyorum öyle yaptıysam özür dilerim ama doktor ne kadar zamanda belli olur dedi .sabırlı ol inşallah hamilesindir dualarımız seninle:eek:
 
hayatım sen çok erken yapmışsın canım bnm gerçekten çok umutsuz olma ama umutlanmada lütfen hani moralinde bozulmasın ama çok erken hayatım lütfen yani sabırlı ol bu arada çok ama aklından hiç çıkarma sürekli EL MÜTEAL ismi şerifini söyle...... oldu mu bu ismi şerifi zikreden e allah hayırlı evlat verirmiş ama dileirm inşaallah hamişsindir tatlım
 
Canim Ya Bende Ilişkiden Iki üç Gün Sonra Yapmistim Pozitif Cikmisti.dr Asorduğumda Iğnenin Etkisinden Dedi..sonra Beklenen Adet Tarihinde 1 Gün Sonra Yaptim Idrarda Yine Cikti Ve Oğlum 2.5 Yasinda..insallah Benim Gibidir Seninkide..
 
amin inşaallah hamişsindir canım dilerim ki allah yuzunu güldürsünnnnnnnnnn
 
canım sakin ol inşallah hamişsindir
çok kendini kaptırma hayal kırıklığı daha kötü eder seni
kan testini yap öyle hepberaber sevinelim canım inşallah:)
 
aşılama da kullanılan çatlatma iğnesinde hamilelik hormonu vardır ve yapıldıktan sonraki 10-14 günlük döneme kadar idrar testlerinde çift çizginin görülmesine sebep olur.
inşallah hamilesindir canım ama şu anda ki pozitiflik kesinlikle çatlatma iğnesinden nasıl bu kadar emin olabildiğimi merak edebilirsin cevap çok basit aynısını bende yaşadım 1. aşılamamda üstelik benim 8 gün geçmişti aşılamamın üzerinden ve çift çizgi görmüştüm ama aşılamamın sonucu negatif oldu
kendini kaptırma bence canım sabırla adetinin geçmesini bekle
 
ilacın etkisi olabilir bence çok ümitlenme ve kimseye bişey söyleme.biraz daha bekle.
 
teşekkür ederim kızlar .gerçekten beklemek çok zormuş.hep okuyordum aşılama sayfasını ama çok zormuş.inşallah tutmuştur. dua edin bana ..
tekrar hepinize teşekkür edrim
 
tatlım seninle aynı şeyleri ben de yaşadım.tam 6 kez aşılama oldum.hatta birinde adetim gecikti ve hemen sen gibi test yaptım.aynen bana da çift çıktı.hemen eşimle eczaneye koştuk.hamilesiniz dediler.inanamadım.doktorumu aradım.bana çok erken olduğunu o testlerin yanıltabileceğini umutlanmamamı söyledi.dediği gibi de oldu .telefonu kapattıktan sonra tuvalete girdim ve adet olduğumu gördüm.gene de moralini bozma.ümitlenme diyemiyorum çünkü bende yaşadım o günleri.ne kadar olsa ümitleniyorsun ama sonu büyük acı veriyor dua et sadece.hiç vazgeçme hergün dua et.allah şimdi olmasada bir gün verecektir.bana 5 sene sonra verdi.hemde doğum günümde doğum yapıp aldım oğlumu kucağıma.bir tüp bebek ama dünya tatlısı.inşallah bir an önce allah sana da verir.
 
teşekkür ederim bilgilerinize inşallah tutar.ama artık mantıklı düşünüyorum tutmama olasılığı daha yüksek ümidi yok .sanki tutmadı gibi...çokta üzülmemek için böğle davranıyorum.
tekrar teşekkürler
 
kızlar....
Bende ilk aşılamamı yaptırdım, 19 eylülde ve hemen test yaptırmak aklıma bile gelmedi çünkü 15 gün beklememi tavsiye ettiler. Nasıl sabırsızlandıgını anlıyorum. benim bugun 13. günüm , 15 gün dolup 2 gün beklemem gerekiyormuş.yani 4 günüm var , ama hergün içim içimi yemekte
allah sanada sabırlar versin , iyi haberlerini alırız işallah...
 
kızlar....
Bende ilk aşılamamı yaptırdım, 19 eylülde ve hemen test yaptırmak aklıma bile gelmedi çünkü 15 gün beklememi tavsiye ettiler. Nasıl sabırsızlandıgını anlıyorum. benim bugun 13. günüm , 15 gün dolup 2 gün beklemem gerekiyormuş.yani 4 günüm var , ama hergün içim içimi yemekte
allah sanada sabırlar versin , iyi haberlerini alırız işallah...

inşallah canım beni bu sayfamdan haberdar et güzel haberlerini.bende arife günü öğrencem .ama ümitsizim ilk yapılışta tutan yok. aynı klomeni kullanıpta 6 7 ay boşu boşuna hamile kalan olmadığı gibi.
 


canım ilk aşılamada tutanlar var forumu iyi takip edersen rastlayabilirsin:1rolleyes:

ama çok ümitlenme hayal kırıklığı senin psikolojini bozabilir, düşünmemeye çalış:teselli:

bekleme , olursa Allahtan :1hug:

tutarsa abartılı bir şekilde sonra sevinebiliriz:teytey::teytey:a.s.:nazar::nazar:
 
X