- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
Mrb kızlar size baştan sona anlatacağım kafayı yemek üzereyim hep içime attığım için..şimdi benim eşimin ailesi 3 kardeş ve kayınbabam vefat etmiş.emeklisi var kayananmın da emeklisi var 2 maaş yani kaynanam.görümce çalışıyor eltim çalışmıyor.bi kaç sene önce işte özel bir günde görümcemin isteiğyle kaynanama ortak hani o çalıştığı için bir hediye aldık ozaman 150 civarıydı..sonra gelzaman git zaman ben görümceme bi gittim küçük bi beyaz eşya işte çok açıklamak istemiyorum aynısından onda var sen de mi aldın dedim yok annem kullanmıyomuş bana verdi dedi hiçbişey demedim ama üzüldüm tabi neyse,geçenlerdede kaynanam evi tamir ettiriyodu ve bayağı borçlanmış bi eşyaya yine ihtiyacı oldu 500 civarı ve parası da var yani euro ve altın biliyorum ee görümcem aradı beraber ortak alalım diye bende yok dedim eşime almak istemedim biz çift maaşız ve hala kiradayız 3 senelik evliyiz düğün borçları yeni bitti sayılır öbür oğlu niye katılmıyo falan diye eşimle tartıştık ve öbürü tek maaş ama bi yerde müdür ve 2yi geçkin maaşı var ayrıca eşi kapalı ve hep marka giyer eşarpları 200 tl falan,kendimi enayi gibi hissettim.şimdi eşimle 2 gündür konuşmuyorum ve gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum ve o kdar üzülüyorumki hayır parası var yani eşimde alıcam diye ısrar ediyo çok canım sıkılıyo niye diğer kardeş te katılmıyo felan diye eşimle sürekli tartışıyoruz ona nasıl davranmak istediğimi bile bilmiyorum kızlar lütfen bana yardım edin