Lütfen birisi bana baksın

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
30
Ben 28 temmuz adet oldum ama 2 gün sürdü iki aydır 2 günlük adet görüyorum. Neyse ben adet bitimi incir havuç kürüne başladım 8 gündür uyguluyorum. Afedersiniz aşırı akıntım var bugün çok şiddetli kramp tarzı 5 dakika kadar süren vajinamda ağrı oldu polikistik over var 35 gün ve ustu adet oluyorum. Acaba incir kürü 8 günde etki göstermiş olabilir mi hamile olamam herhalde değil mi aranızda boyle olup hamile olan varmıdır lütfen yardımcı olun teşekkürler.

Daha önceki adetlerin 2 gün sürmüyordu değil mi? Adetin 2 gün kadar kısa sürmesi normal değil canım. Bunun sebebi olarak, endometrium tabakanın yeteri kadar kalınlaşmıyor olması ya da rahim ağzının adet kanına geçişinde zorluk çıkartıyor olması ve kanamanın içeri de birikiyor olması gibi daha birçok şey sıralayabiliriz. Bunlardan herhangi biri bile varsa mutlaka doktora gözükmeli ve tedavi olmalısın.

İncir ve havuç kürü aşırı akıntıya sebep oluyor bunu tecrübe etmiş biri olarak söyleyebilirim. Ama rahimde 5 dakika boyunca sancı yapmaz. Sancının 2 gün süren adetinle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Son olarak, annem bana hamileyken 3 ay boyunca adet görmüş. Hatta bu yüzden bana hamile olduğunu 4.ayında öğrenmiş :) Belki sende hamilesin ve adet döneminde 2 gün süren hafif bi tutunma kanaman oldu.. Bence incir kürünü bırakıp bi doktora görünmende fayda var. Hayırlı haberler alırsın inş.

Canım 2 aydır boyle adetim gecen ay 3 gün surdu bu ay 2 gün inşallah hamileyimdir annenin adet suresi kaç gunmus ki cnm test yapmamış mi o sure ben gecen ay adetim 3 gün sürünce hemen ertesi gün test yapmıştm negatifti bidaha yapmadım

Annem 32 sene önce bana hamileymiş o yıllar idrar testi falan yoktur sanırım kalp atışlarını bile karnıma huni gibi birşey koydular onunla dinlediler diyo :)) adetleri 3 gün kadar sürmüş miktarları da her zamanki adet kanaması kadarmış o yüzden pek şüphelenmemiş.

Bence sen yine de eczaneden bi gebelik testi al canım, geçen ayki gerçekten negatiftir ama belki bu ay hamile kalmışsındır. Eğer şimdi de negatif çıkarsa bi doktora kısa adet döngüsü için görün derim.

Tamam ablacim cookk teşekkür ederim.

Konu eski ama merak ettim.. benimde geçen ay 4 gün sürdü bu ayda 4 gün gecikti hala yok... konu sahibi bu kısalmalarn sonu ne oldu..??

2 ay öyle kısaldı sonra yine düzene girdi. Şimdi 6 aylık hamileyim Allah'ıma binlerce şükür olsun

2 ay öyle kısaldı sonra yine düzene girdi. Şimdi 6 aylık hamileyim Allah'ıma binlerce şükür olsun
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah..
Benim ilk defa geçen ay başıma gelmişti.. hamilelik öncesi adet düzensizliği olurmuş seninkide öyle mi oldu acaba.. banada dua et canım...

Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah..
Benim ilk defa geçen ay başıma gelmişti.. hamilelik öncesi adet düzensizliği olurmuş seninkide öyle mi oldu acaba.. banada dua et canım...
Amin inşallah cnm. Hiç bir fikrim yok benim adetim zaten çok düzensizdi. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…