- 16 Ocak 2017
- 412
- 563
- 103
- Konu Sahibi Mayflower75
Lütfen hemen telaşa kapılmayın. Doktorlar tabi ki atlamamak için her ihtimali degerlendirecek ama Allah korusun niye en kotusu olsun. Başka bir sürü sey olabilir. Daha yaygin olan. Gittiği bolum jinekoloji mi onkoloji mi? Farklı bölümler çok ciddi birşey var gibi davranirken onkoloji daha çok vaka gördüğü için daha isabetli yönlendirir ama onlarda mutlaka her tür incelemesini yapar. Mesela oglumun boynunda bir beze cikmisti soguk alginligi sonrasi. Endokrin bolumu bu cok ciddi onkolojilik vaka dedi. Hiç ciddiye almadım moralimi bozmadım. Onkoloji ise bu durum cocuklarda yaygindir bizlik bir durum yok kesinlikle dedi ama enfeksiyon bolumuyle birlikte 6 ay izledi yine de ne olur ne olmaz diye. Bildigim kadariyla yumurtalık kanserinde ablanın aksine bir cok kisi çok asiri hale gelmeden ya da hic bir durumda doktora gitmiyor tedavi bile yaptırmıyor. Riski asıl yükselten bu diye biliyorum. Yoksa tedavisı olmaması değil. Ayrica internette sivilceye de kanser yazar basagrisina da herşey için kanser yazar zaten. Kaynağı çok önemli. Sırf dikkat çekici icerik icin bile yazılıyor böyle. Bir arkadaşım dalga geçerdi bu durumla. Gözü kaşınsa internete baktim gozkapagi kanserindenmis derdi:) Siz gönlünüzü ferah tutun iyisini dusunun Allah'im da korusun esirgesin sizleri. Bize de güzel haberler verin