• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen birşeyler yazın..:(

Bende öyle diyordum ama okuyunca şu salak internetten birşeyler ödüm koptu. 5 yıl yada 10 yıl ömür biçiyorlar.aldirsa bile neden oyoe yazıyor?((

geçmiş olsun.
ne olur netten araştırmayın sağlıklı insanı öldürmeye meyilli ..
aldırınca sıkıntı kalmıyor.. dünyada meme kanseri sayısı ne kadar fazla onlarda aldırıp yaşamaya devam ediyor..

Gecmis olsun.moral oldunuz bana.teşekkür ederim.

Tesrkkur ederim, ablaniza da cok gecmis olsun. Icinizi ferah tutun siz, ablaniza da moral verin. Biz de o zamanlar cok korkmustuk birsuru korkunc hikaye anlatmislardi. Hicbiri olmadi :) rahim alindigindan dolayi ani ve erken menapoza girmesi bile sorun olmadi annemde.

Aynı durumu annemde yaşadı.
Rahim duvarı kalınlaşması ve aşırı kanama şikayetiyle ileride sıkıntı yaratır diye rahim ve yumurtalıklarını aldırdı.
Annem de 40 yaşındaydı ve 20 sene oluyor nerdeyse
Kardeşmiyiz ki :KK53:

Tam olarak ayni, kanama basladi durmadi, kitleler tespit edildi, haziran 1998 de ameliyat oldu :olamaz:

Bende öyle diyordum ama okuyunca şu salak internetten birşeyler ödüm koptu. 5 yıl yada 10 yıl ömür biçiyorlar.aldirsa bile neden oyoe yazıyor?((
Sen İnternete bakma bende sonucumu araştırdım. Kanser belirtisi diyordu. Bugün Dr. Sadece enfeksiyon var dedi

Onlar tibbi makaleler bizler yorumlayamayiz icindeki bilgileri cok degisik turleri var doktorlar saklamiyor birseyi zaten daha hastalik bile yok ortada korkmayin.

Insallah birsey cikmaz ama cikarsada siz guclu olmalisiniz ah vah etmeyin lutfen kendinizi hazirlayin.

Kızlar iyiki varsınız valla moral oldunuz bana.
Yalnız şu süreç te şunu çok iyi anladım ve yazmak istiyorum.
Elbetteki her dert kendi içinde büyüktür. Yaşayan bilir.Ama hani şuraya açtığımız kaynana gorumce koca iş güç vs dertleri var ya,işte onlar aslında hicbirseymis..hayatta sağlıktan daha önemli birşey yokmuş. Sevdiklerimiz ve bizler iyi olduğumuz sürece herşeyin üstesinden gelinir evelallah..
Sağlık olsun demeli hep.

Aslında haklısın nette hiçbirşey okumamak lazım. Baş ağrısı diye yaz beyin tümörü der..
15 gündür hiç bakmamıştım bugün bir bakayım dedim benimde dünya başıma yıkıldı okuyunca..kötü oldum.
İyi düşünmek istiyorum.lütfen dualarınızı esirgemeyin.

Allah yardımcınız olsun, öyle kendinizi kapıp koyvermeyin velev ki sonuçlar kötü ve tedavi süreci başladı, bak 3 yiğenin varmış kol kanat gereceksin ablana destek olacaksın kendi evinin düzenini de koruyacaksın üstüne çok şey düşüyor dirayetli olmak zorundasın,Allahın izniyle tedavisini de olur atlatır da...tabi bu senaryo hasta ise geçerli bakarsın iyi huylu bir kist çıkar,general bölge ve memeler kist oluşumuna çok müsait, yengem 8 tane kitle aldırmışti göğüslerinden ve biri bile kötü huylu değildi

Kızlar iyiki varsınız valla moral oldunuz bana.
Yalnız şu süreç te şunu çok iyi anladım ve yazmak istiyorum.
Elbetteki her dert kendi içinde büyüktür. Yaşayan bilir.Ama hani şuraya açtığımız kaynana gorumce koca iş güç vs dertleri var ya,işte onlar aslında hicbirseymis..hayatta sağlıktan daha önemli birşey yokmuş. Sevdiklerimiz ve bizler iyi olduğumuz sürece herşeyin üstesinden gelinir evelallah..
Sağlık olsun demeli hep.

Hiçbi şey tabi, sağlık sağlık sağlık gerisi bir sabır iki sabır üçüncü de vur yatır diyip kökten çözulecek şeyler

Geçmiş olsun .Allah şifa versin .korkma.
Doktorlar arkadaşıma da kanserden şüpheleniyorum DEDİ 1 yıl önce. Ama sonuç kanser değil.kitlesi alındı,

Rutin smear yaptırmak lazım
Dün smear aldırdım bende.
En son 6 yıl önce baktırmıştım.insanın içine şüphe düşüyor Allah korusun

Bilgim yok ama dualarim sizinle kardesim. Allah acil şifalar versin ablana ve tum hastalara. Benim de 50 yasinda ablam var ve gercekten benim icin cok kiymetli. Ablamin da beyninde iyi huylu ama kanallari tikama ihtimali bulunan kitle var. Allah basimizdan eksik etmesin sevdiklerimizi

İlk etapta çok geçmiş olsun, içinizi ferah tutun lütfen.
Sadece bir şüphe, inşallah temiz çıkar tüm sonuçlar.
Rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşallah.

İkincisi de, lütfen internette hiçbir hastalığı araştırmayın, hele ki kanser şüphesi yaşıyorken.
Saçma sapan şeyler okumanız olası çünkü.
Yaşatmayın bunu kendinize.

Ne gibi şikayetlerin vardı merak ettim?
Geçmiş olsun buarada,çıkan güzel neticeye sevindim.
Benim astimim var iyice nefesim daralmaya başladı ve kalp çarpıntısı çok olmaya başladı. Bende ailede olan genetik kalp hastalığı mi var diye gittim. Dr kalp hariç herşeye baktı kanda iltihap çıktı astım ilerlemiş dedi. Bide kalbe gitmem lazım ne olur ne olmaz diye damar tıkanıklığıda vardı bende bu arada teşekkür ederim inşallah sizinde temiz cikar

Allah yardımcınız olsun, öyle kendinizi kapıp koyvermeyin velev ki sonuçlar kötü ve tedavi süreci başladı, bak 3 yiğenin varmış kol kanat gereceksin ablana destek olacaksın kendi evinin düzenini de koruyacaksın üstüne çok şey düşüyor dirayetli olmak zorundasın,Allahın izniyle tedavisini de olur atlatır da...tabi bu senaryo hasta ise geçerli bakarsın iyi huylu bir kist çıkar,general bölge ve memeler kist oluşumuna çok müsait, yengem 8 tane kitle aldırmışti göğüslerinden ve biri bile kötü huylu değildi
Çok çok haklısın. Bunları duymaya ihtiyacım varmış benim.teşekkür ederim arkadaşım

Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Şu an over (yumurtalik)kanserinden şüpheleniyor doktor.
Bu pazar biyopsi yapılacak. Salı günüde mri çekilecek..
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..:KK43:(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Desteğinize ve dualarıniza çok ihtiyacım var.
Aranızda bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsin.Bir ümit bir ışık olsun..
Teşekkür ederim okuduğunuz için..sevgiler.

Gecmis olsun sevgili Mayflower75 Mayflower75
Allah ablaniza sifa versin ve insallah korktugunuz sonuclarla karsilasmayin.

Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..:KK43:(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.

Üç aydır aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.
10 santimlik bir kitle saptandı sol yumurtalığında ablamın. İlk günden beri kötü dedi doktorlar. Biyopsi sonuç vermedi. Ameliyat oldu, kitle ve yumurtalık tamamen çıkarıldı. Pazartesi günü pataloji sonucu aldık hala kesin bişey yok. Cuma günü konseye gireceğiz. Ve benim ablam henüz 42 yaşında organ nakilli bir kadın.

Geçecek bu da, atlatacağız. Doktorlarımızın söylediği en olumlu şey yumurtalık kanserinin en kolay kontrol altına alınabilen kanser türü olduğu. En kötü ihtimal iki yumurtalığı ve rahimi alırız olur biter diyorlar. Zor farkedilen ama tedavisi nispeten kolay olan bir tür. Bu içimizi rahatlatsın en azından senin de benim de. Allah bizlere bağışlasın, şifa versin ikisine ve hasta olan herkese.

Telaşlanmayın nolur
20 yıldır rahim kalınlaşmam ve sebepsiz uterin kanama dedikleri bir hastalığım var. Defalarca kitle, parça, biyopsi yüzlerce kontrol geçirdim, bunları rutin olarak yapmak zorundalar. 20 yaşında hastalandım ben genç olduğum için rahmim alınmadı, 34 yaşımdayken rahim ağzım alındı malum teşhisle, hafif bir tedaviyle 40 a geldim. Önemli olan rahatsızlığı fark edip erken davranmak. Kötü bir şey çıkmayacak Allah' ın izniyle içinizi ferah tutun.

Back
X