• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen birşeyler yazın..:(

Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Şu an over (yumurtalik)kanserinden şüpheleniyor doktor.
Bu pazar biyopsi yapılacak. Salı günüde mri çekilecek..
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..:KK43:(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Desteğinize ve dualarıniza çok ihtiyacım var.
Aranızda bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsin.Bir ümit bir ışık olsun..
Teşekkür ederim okuduğunuz için..sevgiler.
Senin sağlam durman gerekiyor. Öncelikle henüz hicbir şey belli değil. İnşallah iyi çıkar sonuçlar. Ama unutma moral özellikle kanser hastaları için bütün ilaçlardan daha değerli. Senin sonuç ne çıkarsa ciksin sağlam durup ablana destek olman gerekiyor.

Bilgim yok ama dualarim sizinle kardesim. Allah acil şifalar versin ablana ve tum hastalara. Benim de 50 yasinda ablam var ve gercekten benim icin cok kiymetli. Ablamin da beyninde iyi huylu ama kanallari tikama ihtimali bulunan kitle var. Allah basimizdan eksik etmesin sevdiklerimizi
Off çok üzüldüm. Tez zamanda şifa diliyorum senin ablana da..ameliyat olamazmi peki?
Duaların için de Allah razı olsun.

Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Şu an over (yumurtalik)kanserinden şüpheleniyor doktor.
Bu pazar biyopsi yapılacak. Salı günüde mri çekilecek..
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..:KK43:(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Desteğinize ve dualarıniza çok ihtiyacım var.
Aranızda bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsin.Bir ümit bir ışık olsun..
Teşekkür ederim okuduğunuz için..sevgiler.
Senin sağlam durman gerekiyor. Öncelikle henüz hicbir şey belli değil. İnşallah iyi çıkar sonuçlar. Ama unutma moral özellikle kanser hastaları için bütün ilaçlardan daha değerli. Senin sonuç ne çıkarsa ciksin sağlam durup ablana destek olman gerekiyor.

Bende auralı migren var nette baktım bi felç riski vs diyo Allah bismillah dedim ne oluyoruz, nette KK ya gir alışveriş yap haber falan oku ama hastalık aman diyim, onlara kalsa akşamına selan verilecek helvan kavrulacak

geçen haftayı hastanelerde geçirdim.başağrısıyla gittim.ms,als,beyin tümörü,auralı migren,hepsi önüme konuldu.eve geldim,netten araştırdım.aman allahım,ölmüşüm ağlayanım yok.mr çekildi,tetkikler yapıldı.trigeminal nevralji teşhisi kondu.geldim onu da araştırdım,birkez daha yıkıldım.ölmiyeceğimi ama süreneceğimi yazıyordu.

bütün bu süreçte,anksiyate ve panik atağım,tekrarladı.dün psikiyatra gittim.3 psikiyatr ilacıyla eve geldim.hoş geldin,depresyon.netten hastalık araştırmak mı birdaha tövbe...

Canim ya haberlere cikiyor ne kitleler var 7 kilo 8 kilo. 2 karpuz yapar resmen. Ama sadece kitle yani kanser falan degil. Her kitlenin arkasinda kanser yok. Rahat ol.

Üç aydır aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.
10 santimlik bir kitle saptandı sol yumurtalığında ablamın. İlk günden beri kötü dedi doktorlar. Biyopsi sonuç vermedi. Ameliyat oldu, kitle ve yumurtalık tamamen çıkarıldı. Pazartesi günü pataloji sonucu aldık hala kesin bişey yok. Cuma günü konseye gireceğiz. Ve benim ablam henüz 42 yaşında organ nakilli bir kadın.

Geçecek bu da, atlatacağız. Doktorlarımızın söylediği en olumlu şey yumurtalık kanserinin en kolay kontrol altına alınabilen kanser türü olduğu. En kötü ihtimal iki yumurtalığı ve rahimi alırız olur biter diyorlar. Zor farkedilen ama tedavisi nispeten kolay olan bir tür. Bu içimizi rahatlatsın en azından senin de benim de. Allah bizlere bağışlasın, şifa versin ikisine ve hasta olan herkese.

size de çok geçmiş olsun.allah sizlere bağışlasın.

10 santimlik bir kitle saptandı sol yumurtalığında ablamın. İlk günden beri kötü dedi doktorlar. Biyopsi sonuç vermedi. Ameliyat oldu, kitle ve yumurtalık tamamen çıkarıldı. Pazartesi günü pataloji sonucu aldık hala kesin bişey yok. Cuma günü konseye gireceğiz. Ve benim ablam henüz 42 yaşında organ nakilli bir kadın.

Geçecek bu da, atlatacağız. Doktorlarımızın söylediği en olumlu şey yumurtalık kanserinin en kolay kontrol altına alınabilen kanser türü olduğu. En kötü ihtimal iki yumurtalığı ve rahimi alırız olur biter diyorlar. Zor farkedilen ama tedavisi nispeten kolay olan bir tür. Bu içimizi rahatlatsın en azından senin de benim de. Allah bizlere bağışlasın, şifa versin ikisine ve hasta olan herkese.
Ah ciddimisin Seph geçmiş olsun.ne kadar üzgünsün kimbilir.Allah ablalarımıza şifa bizlerde sabır versin..
İnşallah sonuçlar iyi çıkar senin ablana da dua edeceğim benimki ile birlikte. ((

Bir interneti okuma.

Iki 50 yasinda 3 cocuklu kadin gerekirse alirlar yumurtaliklari hatta rahmini olur biter.

Uc kanser artik yenilmeyecek bir hastalik degil. Akciger kanserini bile yenenler var. Hemde son asamada.

geçmiş olsun en hafif tedavi ile şifa bulur umarım yarın kimin başına ne geleceğini kim bilebilir

Telaşlanmayın nolur
20 yıldır rahim kalınlaşmam ve sebepsiz uterin kanama dedikleri bir hastalığım var. Defalarca kitle, parça, biyopsi yüzlerce kontrol geçirdim, bunları rutin olarak yapmak zorundalar. 20 yaşında hastalandım ben genç olduğum için rahmim alınmadı, 34 yaşımdayken rahim ağzım alındı malum teşhisle, hafif bir tedaviyle 40 a geldim. Önemli olan rahatsızlığı fark edip erken davranmak. Kötü bir şey çıkmayacak Allah' ın izniyle içinizi ferah tutun.
Gecmis olsun neler yasamissiniz sizde öyle((
İnşallah bizimde iyi çıkar yada erken fark etmiş oluruz dediğiniz gibi.
Teşekkür ederim

Bu arada bol dua et. Allah Şafi ismini hurmetine acil sifalar versin ablana.

Vakit uzulup mahfolma vakti degil. Guclu olup ablana destek olma vakti.

Ah ciddimisin Seph geçmiş olsun.ne kadar üzgünsün kimbilir.Allah ablalarımıza şifa bizlerde sabır versin..
İnşallah sonuçlar iyi çıkar senin ablana da dua edeceğim benimki ile birlikte. ((

Aylardır ruhum bedenimden ayrılmış gibi. Güçlü durmaya çalışmaktan kemiklerim bile ağrıyor inan ki. Çok zor.
İnşallah kuzum, ben de dualarıma seni ve ablanı dahil edeceğim.

Off çok üzüldüm. Tez zamanda şifa diliyorum senin ablana da..ameliyat olamazmi peki?
Duaların için de Allah razı olsun.
sag olasin, cumlemizden insallah.
Ameliyat olsa da su yolunda bulundugu icin tamamini alamiyorlarmis, o yuzden o da çözüm olamiyor.
İnsan ilk başta çok etkileniyor tabi. İnsallah temiz sonuclar alirsiniz.

size de gecmis olsun, Allah şifa versin.

Aylardır ruhum bedenimden ayrılmış gibi. Güçlü durmaya çalışmaktan kemiklerim bile ağrıyor inan ki. Çok zor.
İnşallah kuzum, ben de dualarıma seni ve ablanı dahil edeceğim.
Ah canım ya çok zor gerçekten. Brnde bakma burda dert yandigima ablamın yanında müthiş pozitif davranıyorum. Herşey iyi olacak eminim diyorum ona hep. Ama eve gelince içimdeki fırtına beni mahvediyor..aynı senin gibi güçlü olmaya öyle gözükmeye çalışmak ta kolay değil..Allah yardımcımız olsun tatlım(

Benim astimim var iyice nefesim daralmaya başladı ve kalp çarpıntısı çok olmaya başladı. Bende ailede olan genetik kalp hastalığı mi var diye gittim. Dr kalp hariç herşeye baktı kanda iltihap çıktı astım ilerlemiş dedi. Bide kalbe gitmem lazım ne olur ne olmaz diye damar tıkanıklığıda vardı bende bu arada teşekkür ederim inşallah sizinde temiz cikar
Canım ayrıca benim babam 70 yaşında kalp, prostat kanseri, böbrek yetmezliği, yüksektansiyon,astım, ciğer yetmezliği,kolesterol ve birkaç hastalığı daha var. Kaç kere ölümden döndü kalp pili kurtardı. En son girdiği anjiyodan Dr ölü çıkar demiş o zaman ben hamileydim. Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte. Çok şükür iyi bazen acillik oluyoruz ama iyi yinede nefes darlığı çok ama ölür denilen insan yaşıyor hemde tehlikeli hastalıklarla onun için moralini bozma annenide üzme. Biz 3 yıldır bu durumdayız hatta panik atak oldum. Her telefon çaldığında babamın ölüm haberini alacam diye.

Back
X