lütfen bişey yazın:( yardımmmm

Sonyador

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
4
0
36
Ankara
Daha yeni üye oldum bu siteye.sormak istediğim bişey var. benim SAT 31 ocak adetim 4 gün kadar gecikti .dün sağlık ocağına gittim hcg değerim 58.26 çıktı.doktorum pazartesi günü tekrar kan testi yapalım bakalım sonuca dedi değerin 2ye katlaması gerekiyormuş.sancılarım var geçmek bilmiyor ilk defa bu kadar ağrı çekiyorum 3-4 gün önce lekelenme oldu birde:/ birçok yerde okudum düşük tehlikesi yazıyordu ayrıca son 1 haftadır çok alkol aldım bu konuda tecrübeniz varsa, yardımcı olursanız sevinirim kafam karışık, korkuyorum

değere göre hamile gözüküyosun istemiyormusun bebeği doktor değer yükselicekmi diye bakacaktır muhtemelen bu arada hamileysen alkol bebeği tkiler niye okadar içtin canım

değere göre hamile gözüküyosun istemiyormusun bebeği doktor değer yükselicekmi diye bakacaktır muhtemelen bu arada hamileysen alkol bebeği tkiler niye okadar içtin canım

bilmiyordum ki hamile olduğumu:S dün öğrendim çok sancım olduğu için bide lekelenme olduğu için düşme ihtimali yüksek yazıyor her yerde...zaten bu benim ilk gebeliğim oda negatif bir durum gibi duruyor...bilmiyorum ki çok tecrübesizim bu konuda herşey arap saçına döndü((

rahat ol canım herseyin hayırlısı. gebeliğin ilk 4 haftasında ya hep ya hiç kuralı vardır kullanılan alkol sigara yada ilaçlar embriyoda kalıcı bi hasar oluşturmuşsa vücut dışarı atar yani düşükle sonuçlanır. keşke alkol almasaydın diyecegim ama keşkeler hayatta hiç işe yaramıyor herseyin hayırlısı canım

bu arada ben iki düşük yasadım canım insan düşük oldugu zaman üzülüyor tabi ama sonra mantıklı düşününce iyi ki böyle bi durum var yoksa sağlıklı insan sayısı çok az olurdu

geçmiş olsun...aşırı sancı ve lekelenme ve gebelik hormanu varlığı dış gebelik riskini gösterir..eğerki değerin 2 ye katlanmazsa bu şekildedir..ama bazen düzenli katlanarak yine dış gebelik olabilir...

doğru diyosun aslında haklısın canım ilerde sağlıksız olacağına olmaması daha doğru gibi...üzüldüm senin adına ama şanssızlık işte...

teşekkür ederim...pazartesi doktora gittiğimde anlaşılır herhalde ama gerçekten çok korkuyorum...kimyasal gebelikte olabilirmiş o kadar çok şey okudum ki dağıldım ya resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…