Lutfen biseyler yazin. Neden boyle oldum :( cinsellik kabusum oldu

ozlemm02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
330
153
103
Mrb arkadaslar.. Lutfen biseyler soyleyin. Esimle yine tartistik, cekip gitti baska bi odaya. Ve hakli da. Ama ne yapicam, nasil normale donerim bilmiyorum. Esimi seviyorum. Sarilmak, opmek, saatlerce onunla sohbet etmek hosuma gidiyo. Ama is cinsellige gelince hicbisey yapasim gelmiyo. Hic istegim yok sanki. Ön asamayi bile yapmak istemiyorum artik. Hakli olarak sinirleniyo. Benden sogumasindan cok korkuyorum. Zaten eskiden daha istekliydi. Yavas yavas azaliyo onun da ve benim yuzumden.. Neden boyle oldum, ne yapmaliyim?

Not: 15 aylik cocugum var ve dogum yaptiktan sonra boyle oldum. Onceden boyle degildim. Dogumdan sonra olabilir dedim ama 15 ay da uzun bi sure. Artik normale donmem lazimdi bence

dogum sonrasi sizi ne tetikledi bu sgukluk icin?
bir agriniz mi var, kendinizi guzel bulmadiginiz icin mi uzak kalmak istiyorsunuz? bilincaltinizdaki sey nedir? O ozlemm02

Bilmiyorum ki bence bu tarz bi sıknti yok ama bilincaltimda boyle bisey mi var acaba?

bir psikolog ile gorusmeyi dusunmez misiniz? belki dogru yerde, dogru sorulan sormak sorununuzun farkina varmanizi saglar. bizler tabii ki dinler, yorumlariz ama uzmanligimiz olmadigi icin eksik kaliriz bu noktada.

bi psikologtan felan yardim alsaniz.belki atlatamadiginiz bi lohusa depresyonunuz vardir.dogumdan sonra boyle oldum diyorsunuz

bir psikolog ile gorusmeyi dusunmez misiniz? belki dogru yerde, dogru sorulan sormak sorununuzun farkina varmanizi saglar. bizler tabii ki dinler, yorumlariz ama uzmanligimiz olmadigi icin eksik kaliriz bu noktada.

bi psikologtan felan yardim alsaniz.belki atlatamadiginiz bi lohusa depresyonunuz vardir.dogumdan sonra boyle oldum diyorsunuz

Destek almayi deneseniz.

En mantiklisi bu gibi gorunuyor.. Hep onemsemeyip gitmek istemedim ama cok onemli bi sorun. Destek almaliyim gercekten. Bu arada evet lohusa depresyonu vardi bende. Belki hâla onun izlerini tasiyorumdur

bence cinsellik yatakta başlamaz
eşle birlikte yaşanan neşeli, romantik, eğlenceli, tensellik içeren vs vs anlar çekiciliği arttırır
hayatınızda bunlar var mı?
mesela eşinizle, çocuktan fırsat buldukça gece bir yere gidip dans edip tensel dokunuşlar yaşıyor musunuz?
sinemaya gidip, omzuna başınızı koyup film seyrediyor musunuz?
arkadaşlarınızla eğlenip neşeli anlar geçiriyor musunuz?
evinizde salondan mutfağa geçerken karşılaştığınızda ufak dokunuşlarınız var mı?
yani hayatınızda cinselliği tetikleyici unsurlar var mı?

bence isteksizde olsan eşini tatmin etmen gerekli yoksa elinden uçup gider

En mantiklisi bu gibi gorunuyor.. Hep onemsemeyip gitmek istemedim ama cok onemli bi sorun. Destek almaliyim gercekten. Bu arada evet lohusa depresyonu vardi bende. Belki hâla onun izlerini tasiyorumdur
muhakkak destek alin, bakin gordunuz mu hicbir sey temelsiz olmuyor. lohusa depresyonu belki farkli tesirler yaratti? bu surecin tamamini ele alip cozume ilerlemek gerekiyor.

yorgunluk yapıyor canım
yorgunluktan olabilir birde değişiklik her zaman işe yarar bir kaç günlükte olsa evden bulunduğunuz şehirden uzaklaşın

Ayyy ben..
libidosu goklerde gezen ben...adama dokunasim bile yok
simdilik caktirmiyorum gene oluyor cinselllik tabi de
adama karsi duygularim degisti benim...
hic birseyi eskisi gibi gelmiyor
ben bunla niye evlendim diye kara kara dusunurken yakaliyorum kendimi
feci sogudum dogumdan sonra...

benimde oyyle. zaten cok iliskimiz yok . oyice sogudum oluncada gorev gibi yapiyorum. caktirmamaya calisiyorum ama aglayasim geliyo. bitsede gitsek modundayim. iki cocugum var dort yildir araliksiz emziriyorum. cok sorun etmemistim ama bugun tahammulum kalmamis

Bnce uzmana gorunmene gerek yok tabi bu benim fikrim bazen ara ara boyle duygu degisiklikleri.olabiliyr normal yani bende bazen boyle duygu degisiklikleri yasiyorum bazen cok cok istekli bazen iyyyyyyy yaklasma yeter modu hahahahaaa

Ayrica konu acilmisken sorayim bnde dogumdan sonra asiri istekli oldum cinsllik bakimindan ( bazen istemiyorum) ama genelde cok istekliyim esimi gorunce boyle cok degisik hissediyorum anormal miyim ne ???

Maalesef oluyor böyle, en azından kendi adıma bende benzerlerini yaşadım.
Zira sorumluluk artıyor, haliyle bedensel ve zihinsel yorgunluk artıyor.
Bu da cinsel hayatı etkiliyor.
Gözüm süreli yatakta oluyordu, kafamı yastığa koyar koymaz uyuyordum.
Ben uzmandan destek alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Eşinizle bu şekilde konuşursanız hayatınızdaki değişikliğe bağlı olarak böyle bir sorun yaşayabileceğinizi söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…