lütfen bu konuda bir bilginiz varsa yardımcı olun göğüslerimden süt geliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kim_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim kafana takma canim ben evlendigimden beri korunmuyorum hic bir sorunumuz yok ve bizimde olmuyor, bir kere tuttu ama dusuk yaptim bu isler pat diye olmuyormus onu anladim, hormonlarini kontrol altina aldinmi hayirlisiyla bebeginde olur :)

Canim kafana takma canim ben evlendigimden beri korunmuyorum hic bir sorunumuz yok ve bizimde olmuyor, bir kere tuttu ama dusuk yaptim bu isler pat diye olmuyormus onu anladim, hormonlarini kontrol altina aldinmi hayirlisiyla bebeginde olur :)

inş benimde seninde bebşmizz olurr

çok saol allah razı olsun canım işte yeni bi mevzu 5 aylık bi süreç benim için ve zor bi süreç kabullenmeye calışıyorum
erken tanı çok önemli
benim kitle çok ufak allahtan
pko hakkında çok bilgim yok fakat her ikisini de ihmal etmemelisin
ben ilk başlarda nası yanı benim çocuğum olmicak mı diyodum
hayır çocuk değil önce kendi sağlığım
çünkü doktor bişi daha söylemişti
tümör göz sinirlerime çok yakın olduğu için ilerde görme kaybı yaşayabilirmişim
ve ben 4 ay boyunca hiç geçmeyen göz seğirmesi yaşadım insanın psikolojisini nası bozduğunu tahmin edebiliyo musun
gözümü kapatıyodum artık geç yeter diye sürekli seğirme başladığında parmağım göz kapağımın üzerindeydi
günde abartmıyorum 10 kez olurdu ve başladığında yarım saat 1 saat geçmezdi uykumdan bile uyandırıyodu

aynı sorun kardeşimin eşinde de var 6 yıllık evliler ve hamile kalamıyor hipofiz bezinde dolayı göğüslerinden süt geliyor ve adet düzensizliği var o yüzden tecrübeliyiz sen önce kendin bi gebelik testi al ki aslında gebe kalır kalmaz süt gelkmez bu gebe olmaddığını gösteriri sen direk endokrin bölümüne git bu hipofize onlar bakıyor kan değerlerinden anlarlar çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

cnmm yaa ciddn çok üzüldmm ((((

tesekkr ederimm cnmm ztnn hemen test yaptımm bi umut işte ama negatff çıktı

tesekkr ederimm cnmm ztnn hemen test yaptımm bi umut işte ama negatff çıktı

o zaman endokrine git hemen ve göğüslerinde süt geldiğini ve adet düzensizlşğinden bahset inşallah yoktur ama belirtiler var gibi görünüyor geç kalma sakın önemli bir rahatsızlık tekrar geçmiş olsun...

merek ettiğim bişi var son zamanlarda sıkıntılı bi süreç yaşadın mı ani stres üzüntü depresyon gibi??

eveet depresyondayımm benim ruh halim genelde boyledir ama son zamanlarda cok sıkıntılıyımm bu durum ortaya cıkmadan once böyle herseye ağlamak istiodum suanda da öylleyimm de çok cabuk sinirleniyorum ve sinirlenince ateş basıo benii

tez zamanda sağlığına kavuşursun umarım
prolaktin hormonu anneyi çocuğu hazırlar
hamile olmayan insanın prolaktin hormonunun yükselmesi de kişinin kendini anne gibi hissetmesine neden olur duygusal ve fiziksel anlamda
sinirli olursun hassas olursun gergin olursun ağlamaklı olursun çocuklara karşı ayrı bi düşkünlük yaşarsın hepsini yaşadım
doktorum bana sen şuan lohusa gibisin demişti lohusa sendromunu bilirsin psikoloji zaten altüsttür
hamile kalamamanın en büyük sebebi yada hamilelikte düşüğün en büyük sebebi prolaktin miş

ya felaket tellalı gibi ortada bişi yokken gözünü korkuttum

Geçmiş olsun önecelikle. Bence bir kadın hastalıkları uzmanına görünmelisiniz. Gerekli görürse sizi zaten başka bölümlere yönlendirecektir. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum.

cnmm saoll cok tesekkur ettm beni bilgilendirdiğin için bende suann yasıorum hepsinii yaaaaaa

Öncelikle geçmiş olsun ,arkadaşların dediği gibi bir kadın doğum uzmanıyla görüş ama beyin mr ı çektirmeyi bir nörologla görüşmeyide ihmal etme .......

beyinde oluşan doğumsal kistlerde bu tip sonuçlara yol açabiliyor ve çoğunlukla hiçbir doktorun aklına bile gelmiyor tesadüfi keşfediliyor ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…