Lütfen care bulun

rahablug91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
80
6
86
34
6 aylik evliyim. Eşim tartismalara pek gelemedi dayanamadi. Evden gitti annesine (kocam gitti yani) annesiyle birbirlerine aşiklar. Yani anne ayrilmamizi da destekliyor. Çok magdurum yeni evliyim. Hic bir kusurum yok tek istedigim ilgiydi cok söylenmem uzerine gitti ve bosanacagini soyledi. Haklarim ne olur. Bu saatten sonra beni ilk krizde birakadan adamla bende olmam ama maddi olarak en azindan bunun karsiligini almak istiyorum. Parasindan değil canim yandigindan.. parayida sma lara bagisliycam. Ama nasil olcak haklarim neler. Avukata vercek param yok

6 aylık evllikte pek hakkın yok cano

Nasıl başardın genel de kadinlar anne evine küs gidiyor ya ondan şaşırdım eşinizin anne evine küs gidişine

Evliliğin ilk zamanları çok çalkantılı olur da Kocanın anasına kaçması ilginç geldi.
Öyle adamla olur mu o kısmı bilmiyorum. Hemen annesinin eteğine gidip ağlamış anasida oğluşum boşan demiş.
O adamdan boşanmak lazım muhakkak ya. Korkunç.
1 yıldan az olduğu için çekişmeli olur boşanma orda maddi kavga yapılır. Avukat tutun

Milleteki kocaya bak Kovsam bacadan giriyor adam. Hayır arada bir terk et yani böyle evlilikmi olur değişiklik iyidir ! Ben kocanı tutuyorum. Eski kocanda olabilir artık bilemem

Derhal bulunduğunuz şehirde baroya başvurun adli yardım talep edin sizden bir takım belgeler talep edilir maddi imkanınızın olmadığına dair. Hepsini e devletten çıktı alıp veriyorsunuz. Onlar sonra sizi arayıp avukat tayin ediyor. Ben o şekilde avukat istedim verildi. Davam o şekilde açıldı. Evi terk etmek kusurdur. Kusuru ispat etmek için ihtar çekecekler hak kaybı yaşamamak için avukata ihtiyacınız var

Ya boşver napacaksın 6 aylık evlilikte parayı falan çocuk yok bir şey yok. Altınlarını al boşan. Ama kendini de bi sorgula çok mu usandırdın yani ilgi ilgi ok de yeni evlisiniz ne kadar ilgisiz davranmış olabilir?
Tabi konuyu tam bilmiyoruz belki tamamen haklısın ama belki de kurtarılacak şeyler vardır.

Yav bırak gitsin. Arama sorma, boşanmak istiyorsa davayı açsın ex kişisi. Sen kaliteni bozma. Tartışmada anasının dizinin dibine sığınan adamdan koca da olmaz, baba da olmaz. Keşke evlenmek için doğmasını bekleseydin.

Hak kaybi derken?

Eşim tartismalara pek gelemedi dayanamadi.
cok söylenmem uzerine gitti ve bosanacagini soyledi.
Gidene gel demeyin de siz de psikolojik şiddet uygulamışsınız. Hala maddi yönden ceza verme derdindesiniz. Yani anlamıyorum annesine aşık adamlarla evlenip ne olacağını sanıyorsunuz?
Çocuk yok, uzun yıllardır evli değilsiniz, ikinizin ortak malı yatırımı yok bırakın açsın boşanma davasını. Şu an koca dışında kaybedecek bir şeyiniz yok, otursun annesiyle.

Yalnız, kavga ederken ne kadar ileri gittiniz? Yani hakaret aşağılayıcı cümleler kelimeler kullandınız mı? Eşim bana şunu bunu yaptı diye bir şey yazmamışsınız. Nedir tam olarak eşinizin yaptıkları?

Aile icinde olan herseyi mesela temizlikci cagiriyorum kayinvalide neden cagiriyorsun ne gerek var diyo, esimle izin gunlerimiz pek denk gelmiyor o günleri de esimi cagirarak mesgul ediyor. Esimde boyle degildi sevgiliyken cok ilgiliydi. Evlendik ben haric herseyle ilgilenmeyr basladi. En son sesimi yukselttim bu adamlikmi herseyimizi annene anlatiyorsun dedim annesine laf ediyormusum gibi algi yaratip gitti

O zaman boşuna uğraşıp kendinizi daha fazla yıpratmayın. 6 ay hiç bir şey. Kaç yıllık evli, çocukları olan kadınlar başkaldırıp boşanıyorlar. Yapacağınız tek şey eşyalarınızı altınlarınızı alıp ayrılmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…