- 12 Şubat 2018
- 80
- 6
- 86
- 34
- Konu Sahibi rahablug91
-
6 aylık evllikte pek hakkın yok cano6 aylik evliyim. Eşim tartismalara pek gelemedi dayanamadi. Evden gitti annesine (kocam gitti yani) annesiyle birbirlerine aşiklar. Yani anne ayrilmamizi da destekliyor. Çok magdurum yeni evliyim. Hic bir kusurum yok tek istedigim ilgiydi cok söylenmem uzerine gitti ve bosanacagini soyledi. Haklarim ne olur. Bu saatten sonra beni ilk krizde birakadan adamla bende olmam ama maddi olarak en azindan bunun karsiligini almak istiyorum. Parasindan değil canim yandigindan.. parayida sma lara bagisliycam. Ama nasil olcak haklarim neler. Avukata vercek param yok
Nasıl başardın6 aylik evliyim. Eşim tartismalara pek gelemedi dayanamadi. Evden gitti annesine (kocam gitti yani) annesiyle birbirlerine aşiklar. Yani anne ayrilmamizi da destekliyor. Çok magdurum yeni evliyim. Hic bir kusurum yok tek istedigim ilgiydi cok söylenmem uzerine gitti ve bosanacagini soyledi. Haklarim ne olur. Bu saatten sonra beni ilk krizde birakadan adamla bende olmam ama maddi olarak en azindan bunun karsiligini almak istiyorum. Parasindan değil canim yandigindan.. parayida sma lara bagisliycam. Ama nasil olcak haklarim neler. Avukata vercek param yok
gitti vallaNasıl başardıngenel de kadinlar anne evine küs gidiyor ya ondan şaşırdım
Orda kalsın ozaman hiçç bir şekilde iletişim kurmayin kendi gittiyse kendi gelsin. Ama böyle bir eşle ne kadar devam eder bu evlilik bilinmez. Ilk zamanlar alışma surecinde ufak anlasmazliklar olur bu surecte annesine kacmasi yanlışgitti valla
Derhal bulunduğunuz şehirde baroya başvurun adli yardım talep edin sizden bir takım belgeler talep edilir maddi imkanınızın olmadığına dair. Hepsini e devletten çıktı alıp veriyorsunuz. Onlar sonra sizi arayıp avukat tayin ediyor. Ben o şekilde avukat istedim verildi. Davam o şekilde açıldı. Evi terk etmek kusurdur. Kusuru ispat etmek için ihtar çekecekler hak kaybı yaşamamak için avukata ihtiyacınız var6 aylik evliyim. Eşim tartismalara pek gelemedi dayanamadi. Evden gitti annesine (kocam gitti yani) annesiyle birbirlerine aşiklar. Yani anne ayrilmamizi da destekliyor. Çok magdurum yeni evliyim. Hic bir kusurum yok tek istedigim ilgiydi cok söylenmem uzerine gitti ve bosanacagini soyledi. Haklarim ne olur. Bu saatten sonra beni ilk krizde birakadan adamla bende olmam ama maddi olarak en azindan bunun karsiligini almak istiyorum. Parasindan değil canim yandigindan.. parayida sma lara bagisliycam. Ama nasil olcak haklarim neler. Avukata vercek param yok
Aman gelmesin, otursun anasının dizinin dibinde. Böyle erkekler niye evlenir ki zatenOrda kalsın ozaman hiçç bir şekilde iletişim kurmayin kendi gittiyse kendi gelsin
Keske evlenip kadinlarin da başını agritmasalarAman gelmesin, otursun anasının dizinin dibinde. Böyle erkekler niye evlenir ki zaten.
Hak kaybi derken?Derhal bulunduğunuz şehirde baroya başvurun adli yardım talep edin sizden bir takım belgeler talep edilir maddi imkanınızın olmadığına dair. Hepsini e devletten çıktı alıp veriyorsunuz. Onlar sonra sizi arayıp avukat tayin ediyor. Ben o şekilde avukat istedim verildi. Davam o şekilde açıldı. Evi terk etmek kusurdur. Kusuru ispat etmek için ihtar çekecekler hak kaybı yaşamamak için avukata ihtiyacınız var
Eşim tartismalara pek gelemedi dayanamadi.
Gidene gel demeyin de siz de psikolojik şiddet uygulamışsınız. Hala maddi yönden ceza verme derdindesiniz. Yani anlamıyorum annesine aşık adamlarla evlenip ne olacağını sanıyorsunuz?cok söylenmem uzerine gitti ve bosanacagini soyledi.
Aile icinde olan herseyi mesela temizlikci cagiriyorum kayinvalide neden cagiriyorsun ne gerek var diyo, esimle izin gunlerimiz pek denk gelmiyor o günleri de esimi cagirarak mesgul ediyor. Esimde boyle degildi sevgiliyken cok ilgiliydi. Evlendik ben haric herseyle ilgilenmeyr basladi. En son sesimi yukselttim bu adamlikmi herseyimizi annene anlatiyorsun dedim annesine laf ediyormusum gibi algi yaratip gittiGidene gel demeyin de siz de psikolojik şiddet uygulamışsınız. Hala maddi yönden ceza verme derdindesiniz. Yani anlamıyorum annesine aşık adamlarla evlenip ne olacağını sanıyorsunuz?
Çocuk yok, uzun yıllardır evli değilsiniz, ikinizin ortak malı yatırımı yok bırakın açsın boşanma davasını. Şu an koca dışında kaybedecek bir şeyiniz yok, otursun annesiyle.
Yalnız, kavga ederken ne kadar ileri gittiniz? Yani hakaret aşağılayıcı cümleler kelimeler kullandınız mı? Eşim bana şunu bunu yaptı diye bir şey yazmamışsınız. Nedir tam olarak eşinizin yaptıkları?
Maddi konularda. Ortak mal veya evi terk etmesi bir kusur olduğu için alacağınız tazminat gibi konularda.Hak kaybi derken?
O zaman boşuna uğraşıp kendinizi daha fazla yıpratmayın. 6 ay hiç bir şey. Kaç yıllık evli, çocukları olan kadınlar başkaldırıp boşanıyorlar. Yapacağınız tek şey eşyalarınızı altınlarınızı alıp ayrılmak.Aile icinde olan herseyi mesela temizlikci cagiriyorum kayinvalide neden cagiriyorsun ne gerek var diyo, esimle izin gunlerimiz pek denk gelmiyor o günleri de esimi cagirarak mesgul ediyor. Esimde boyle degildi sevgiliyken cok ilgiliydi. Evlendik ben haric herseyle ilgilenmeyr basladi. En son sesimi yukselttim bu adamlikmi herseyimizi annene anlatiyorsun dedim annesine laf ediyormusum gibi algi yaratip gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?