Lütfen cevap Geç ovulasyon ???

felsefeci1010

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
107
35
13
31
Kızlar 15 agustosta adet oldum . En koyu Pik görmem bugün oldu. Yani 24.gun . Bu normal mi aranızda böyle olan ve hamile kalan oldu mu?

Geç yumurtlayan kadınlar var evet. Yumurtlama çatladığı anda hamile kalmak mümkün
Peki bu durum normal mi bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ve 2 3 gündür yavaş yavaş koyulaşmaya başladı. Tam bugün baya koyu oldu önceden bilmediğim için hiç bunu sormadım doktora ve daha önce adetime yakın olduğu için cinsel birliktelik yaşamadım eşimle zaten 14.gunde falan oluyor diye biliyordum meğerse böyle oluyormuş bende

Ovulasyon testleri gerçekten bu anlamda çok işe yarıyor. Bir dr her ay farklı zamanlarda yumurtlayabilirsiniz demişti. Belki sizin de bu aya özgü bir şeydir. Bir kaç ay takip etmenizi öneririm. Avantajı dezavantajı hakkında bilgim yok.

Bugün ve sonraki iki günü değerlendirin büyük ihtimalle yumurtlama zamanını kaçırdığınız için olmadı daha önce birde tavsiyem bol bol havuç ve kabak çekirdeği yiyin bu bir iki gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…