- 29 Ağustos 2025
- 192
- 50
- 13
- 32
- Konu Sahibi felsefeci1010
Kızlar 15 agustosta adet oldum . En koyu Pik görmem bugün oldu. Yani 24.gun . Bu normal mi aranızda böyle olan ve hamile kalan oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu durum normal mi bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ve 2 3 gündür yavaş yavaş koyulaşmaya başladı. Tam bugün baya koyu oldu önceden bilmediğim için hiç bunu sormadım doktora ve daha önce adetime yakın olduğu için cinsel birliktelik yaşamadım eşimle zaten 14.gunde falan oluyor diye biliyordum meğerse böyle oluyormuş bendeGeç yumurtlayan kadınlar var evet. Yumurtlama çatladığı anda hamile kalmak mümkün
Ovulasyon testleri gerçekten bu anlamda çok işe yarıyor. Bir dr her ay farklı zamanlarda yumurtlayabilirsiniz demişti. Belki sizin de bu aya özgü bir şeydir. Bir kaç ay takip etmenizi öneririm. Avantajı dezavantajı hakkında bilgim yok.Peki bu durum normal mi bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ve 2 3 gündür yavaş yavaş koyulaşmaya başladı. Tam bugün baya koyu oldu önceden bilmediğim için hiç bunu sormadım doktora ve daha önce adetime yakın olduğu için cinsel birliktelik yaşamadım eşimle zaten 14.gunde falan oluyor diye biliyordum meğerse böyle oluyormuş bende
Teşekkür ederim gerçekten öyleOvulasyon testleri gerçekten bu anlamda çok işe yarıyor. Bir dr her ay farklı zamanlarda yumurtlayabilirsiniz demişti. Belki sizin de bu aya özgü bir şeydir. Bir kaç ay takip etmenizi öneririm. Avantajı dezavantajı hakkında bilgim yok.
Bugün ve sonraki iki günü değerlendirin büyük ihtimalle yumurtlama zamanını kaçırdığınız için olmadı daha önce birde tavsiyem bol bol havuç ve kabak çekirdeği yiyin bu bir iki günPeki bu durum normal mi bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ve 2 3 gündür yavaş yavaş koyulaşmaya başladı. Tam bugün baya koyu oldu önceden bilmediğim için hiç bunu sormadım doktora ve daha önce adetime yakın olduğu için cinsel birliktelik yaşamadım eşimle zaten 14.gunde falan oluyor diye biliyordum meğerse böyle oluyormuş bende
Ay öyle yapayım çok teşekkür ederim , demekki herkeste farklı oluyorBugün ve sonraki iki günü değerlendirin büyük ihtimalle yumurtlama zamanını kaçırdığınız için olmadı daha önce birde tavsiyem bol bol havuç ve kabak çekirdeği yiyin bu bir iki gün
Ben de 24. Gün yumurtladım. Adetim 5 gğn gecikti. 4. Gün kan verdim ama negatifti hala da adet olmadım sizde durumlar nedirKızlar 15 agustosta adet oldum . En koyu Pik görmem bugün oldu. Yani 24.gun . Bu normal mi aranızda böyle olan ve hamile kalan oldu mu?
Canım merhaba ben bugün test yaptım pozitifBen de 24. Gün yumurtladım. Adetim 5 gğn gecikti. 4. Gün kan verdim ama negatifti hala da adet olmadım sizde durumlar nedir
Aa dpo kaçtıı. Çok sevindim maşallah sanaCanım merhaba ben bugün test yaptım pozitif![]()
dpo neydi cajimbyaAa dpo kaçtıı. Çok sevindim maşallah sana
Özelden yazdım sanadpo neydi cajimbya
Yazdım canimÖzelden yazdım sana
Sizin gecikmenin kaçıncı gününde pozitif çıktı acabaPeki bu durum normal mi bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ve 2 3 gündür yavaş yavaş koyulaşmaya başladı. Tam bugün baya koyu oldu önceden bilmediğim için hiç bunu sormadım doktora ve daha önce adetime yakın olduğu için cinsel birliktelik yaşamadım eşimle zaten 14.gunde falan oluyor diye biliyordum meğerse böyle oluyormuş bende
7.gunu canim ama geç yumurtlamıştımSizin gecikmenin kaçıncı gününde pozitif çıktı acaba
Kanama oldu mu hiç peki7.gunu canim ama geç yumurtlamıştım
Yok canım olmadı bendeKanama oldu mu hiç peki