- 9 Ekim 2025
- 14
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi tugcemre54
-
30 yaşındayımevet üzgünüm ama çok düşük düzeyde. Kaç yaşındasınız
Devletteamh testini özel nerede verdiniz. devlette mi özelde mi
Tüp bebek yaparsınız ya endişelenmeyin lütfen 0.01 le hamile kalan bi sürü kişi var ve sizin 0.1
ben özelde yaptırdım 0,63 çıktı devlette yapıldı. 1,2 çıktı. ama sayı olarak 0,63 doğru olan. devletteki cihazlar bazen yanılma payı olabiliyor.Devlette
Önemli olan sayısı değil kalitesi az olsa bile. Sizin yaşınız çok genç bu yüzden şanslısınız. Tüp bebek tedavisine geç kalmadan başlarsanız kaliteli yumurtalar çıkacaktır. Yaş önemli bir faktör çünkü kalitede. Yaş ilerleyince çok olsa ne olur kaliteli çıkmıyor ya da çok az çıkıyor.
sorun yapmayın benim yaşım 28 geçen sene ocakta 5 yumurta toplandı amh 0.61’di. birkaç zaman sonra amh 0,45 olmuştu ama 11 yumurta alındı. ayrıca 3 kez gebe kaldım kürtajla sonuçlandı. doğru tedaviyle olur, sadece zaman kaybetmeyin
Bana da o garip geldi aslındafsh 4, lh 3... bunlar guzel degil mi ya bence bir baska yerde tekrar test ver.
amh dusuk olunca fsh nin yüksek olmasi gerekir..bilemedim
fsh 4, lh 3... bunlar guzel degil mi ya bence bir baska yerde tekrar test ver.
Yok benim de amh 0.26 tsh lh falan tüm değerlerim o değerlerin iyi olması da sanırım yaştan. Ve evet bir an önce tüp bebeğe başlamanız lazım maalesef be 2. Kez olumsuz sonuçlandı 3. Yü deneyeceğim Yaş 30 bu aradaBana da o garip geldi aslında
Şeker için glufor kullanıyormusunuz şeker yüksek çıkmış üre de öyle ama düşük baya direk tüp bebeğe yönelmelisiniz zaman kaybı olmadan
Amh düşük ama önemli olan adetin ikinci günü muayene ettiklerinde sayılan folikul sayısı
Fsh düşük olursa baskılanmış demektir E2 adetin 2 5.gününde 25-75 arası olması beklenirfsh 4, lh 3... bunlar guzel degil mi ya bence bir baska yerde tekrar test ver.
Tüp bebekte olumsuz olan aşama hangisiydiYok benim de amh 0.26 tsh lh falan tüm değerlerim o değerlerin iyi olması da sanırım yaştan. Ve evet bir an önce tüp bebeğe başlamanız lazım maalesef be 2. Kez olumsuz sonuçlandı 3. Yü deneyeceğim Yaş 30 bu arada
İlkinde embriyo oluşmadı ikincisinde de oluştu ama kalitesi kötüydü tutunmadı yani embriyo da aorun yaşadık hep gelişmiyorduTüp bebekte olumsuz olan aşama hangisiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?