M mannitol Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2013 49 1 6 35 İstanbul 7 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mannitol #1 Arkadaşlar benim tenim beyaz ve mavi gözlüyüm ama kaşlarım siyah balköpüğüne yakın bi renge boyamak istiyorum sizc ne tür bi renk yakışırrr
Arkadaşlar benim tenim beyaz ve mavi gözlüyüm ama kaşlarım siyah balköpüğüne yakın bi renge boyamak istiyorum sizc ne tür bi renk yakışırrr
parfumkokusu hola! Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 2.923 2.819 373 8 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mannitol #2 mannitol .!.: Arkadaşlar benim tenim beyaz ve mavi gözlüyüm ama kaşlarım siyah balköpüğüne yakın bi renge boyamak istiyorum sizc ne tür bi renk yakışırrr Genişletmek için tıkla... istediğin renk yakışır bence.. kaşlarını da boyatarak siyah rengi biraz kırdırabilirsin. böylece uyumlu olur =)
mannitol .!.: Arkadaşlar benim tenim beyaz ve mavi gözlüyüm ama kaşlarım siyah balköpüğüne yakın bi renge boyamak istiyorum sizc ne tür bi renk yakışırrr Genişletmek için tıkla... istediğin renk yakışır bence.. kaşlarını da boyatarak siyah rengi biraz kırdırabilirsin. böylece uyumlu olur =)
D dysprosiumkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2012 60 0 96 Niğde 8 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mannitol #3 bence sıkıntı olmaz eğer kaşların çok gür ve kalın değilse
M mannitol Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2013 49 1 6 35 İstanbul 8 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mannitol #4 septembr .!.: istediğin renk yakışır bence.. kaşlarını da boyatarak siyah rengi biraz kırdırabilirsin. böylece uyumlu olur =) Genişletmek için tıkla... Artık kötü durursa öyle yapıcam :) dysprosiumkk .!.: bence sıkıntı olmaz eğer kaşların çok gür ve kalın değilse Genişletmek için tıkla... normal gürlüğü biraz kalın ama inceltmek istemiyorum çünkü yüzüm büyük biraz daha incesi yüzüme gitmezz :)
septembr .!.: istediğin renk yakışır bence.. kaşlarını da boyatarak siyah rengi biraz kırdırabilirsin. böylece uyumlu olur =) Genişletmek için tıkla... Artık kötü durursa öyle yapıcam :) dysprosiumkk .!.: bence sıkıntı olmaz eğer kaşların çok gür ve kalın değilse Genişletmek için tıkla... normal gürlüğü biraz kalın ama inceltmek istemiyorum çünkü yüzüm büyük biraz daha incesi yüzüme gitmezz :)