Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanimlar ben 2 hafta once 43.7 ile gebe oldugumu ögrendim ve hic hastaneye gitmedim kanda vermedim ama çok kalp çarpıntım var kalbim ağzima geliyomus gibi oluyo neden acaba
Merhaba hanimlar ben 2 hafta once 43.7 ile gebe oldugumu ögrendim ve hic hastaneye gitmedim kanda vermedim ama çok kalp çarpıntım var kalbim ağzima geliyomus gibi oluyo neden acaba
Bu doktorluk bir durum maalesef. Triod mu yukseldi beta hizli mi artti ya da duzensiz mi artti bunlarin ayrintili bilinmesi lazim o sebepten yoruma acik bir durum degil.
Bi yakınımın hamileliğini öğrenmesi bu şekilde olmuştu yeni hamileydi fakat testlerde çıkmamıştı kalp doktoruna kadar gitti. Nedeni hamilelik çıktı hamilelerde çarpıntı gözlemlenebiliyormuş ve tansiyona bağlı bi durum olabilir
Bi yakınımın hamileliğini öğrenmesi bu şekilde olmuştu yeni hamileydi fakat testlerde çıkmamıştı kalp doktoruna kadar gitti. Nedeni hamilelik çıktı hamilelerde çarpıntı gözlemlenebiliyormuş ve tansiyona bağlı bi durum olabilir