lutfen cevap yazin

taana

Ozlem-Seyda-Aqsin
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
402
119
133
3 aylik evliyiz ve artik anne olmak istiyorum ama bu cinsellik ve hamilellik konusunda cok cahil durumdayim! hamile kalmak icin iliski sirasinda nasil davranmak lazim? bosalma olduktan sonra beklemeliyim ne yapmaliyim kizlar lutfen yardim!!!:17::17::17::17::17::17::17::17::17:

yani ilişki tamamlandıktan sonra, yataktan kalkmayın, sırt üstü yatarken bacaklarınızı havaya kaldırın.

kesinlikle hemen ayağı kalmayın yoksa sperm geri akıyo bi süre yatın ve bacaklarını havaya kaldırın

bide biraz tuvalete çıkmayın derler zaten bi yarım saat dikip ayakları yatınca cıkamıyosun:52::52:

Canım çok yeni evlisin beni dinlersen eğer hemen hamile kalmaya çabalama korunma kalırsın zaten en azından 1 yıl korunmayarak zamana yay böylece eşinlede aran sağlamlaşır.Hemen hamilelik ve bebek yeni evlilikte zor oluyor ben yaşadım.Evlendim isteyerek 3.ayımda hamile kaldım ve zor günler yaşadım evlilik bebek eş iş zor günler geçirdim hiç gerek yokmuş o strese en azından 1-2 yıl bekleseydim dedim hep sonraları anne olmak güzel ama kolay değil.

Canım çok yeni evlisin beni dinlersen eğer hemen hamile kalmaya çabalama korunma kalırsın zaten en azından 1 yıl korunmayarak zamana yay böylece eşinlede aran sağlamlaşır.Hemen hamilelik ve bebek yeni evlilikte zor oluyor ben yaşadım.Evlendim isteyerek 3.ayımda hamile kaldım ve zor günler yaşadım evlilik bebek eş iş zor günler geçirdim hiç gerek yokmuş o strese en azından 1-2 yıl bekleseydim dedim hep sonraları anne olmak güzel ama kolay değil.

ASLINDA BASTA BENDE BOYLE DUSUNMUSTUM AMA ESIM KIZ BEBEK DIYE OLUYOR YANI:1: AYRICA EVLENMEDEN ONCE 5 YIL CIKTIGIMIZ ICIN SIRADA BEBEK VARMIS GIBIME GELIYOR:emir_bebek: TOTEM YAPTIM ZATEN BU AY HAMİLE KALMAZSAM KORUNMAYA DEVAM EDICEM EŞİMLEDE ANLAŞTIK:49:

BU ARADA DUN METRODA BIR KADIN BENI HAMİLE SANIP BANA YER VERDİ BELKİDE HAMİLEYİMDİR ADET GUNUMU DORT GOZLE BEKLIYORUM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

biz de bebek istemeye karar verince bu siteden hemen napmam gerektiğine bakmıştım:)ilk ay dedikleri gibi havaya kaldırdım ayaklarımı ama o ay olmadı sonra da burda yine bir arkadaş sağa ve sola yatmam gerektiğini söylemişti ben de öyle yaptım bebişim geldi:))

biz de bebek istemeye karar verince bu siteden hemen napmam gerektiğine bakmıştım:)ilk ay dedikleri gibi havaya kaldırdım ayaklarımı ama o ay olmadı sonra da burda yine bir arkadaş sağa ve sola yatmam gerektiğini söylemişti ben de öyle yaptım bebişim geldi:))

yandan yana mı donmemız gerek yoksa boşalma olduktan sonra yan yatsam sadece olur mu?:49::49::49::49::49:

boşalma olduktan sonramı yan yatıcam :?ha bide ya ben siteye yeni üyye oldum ama bi türlü konu açamıyorum bana yardım edermisiniz lütfennnn

Arkadasim benden tavsiye bebek sahibi olmak istiyorsaniz akisina birakin...Diger arkadaslarimin dedigi gibi iliskiden sonra bi muddet yatakta beklemek,hemen ayaga kalkmamak iyi olabilir fakat her defasinda bunu dusunmek,nebilim hani..sanki evodevi gibi bisey oluyoo sanki:-))
BEn sahsen hizli gebe kalabilmek icin bicok yontem denedim,ama nafile..Hic beklemdigim bi anda hamile kaldim diyebilirim..Yani birazda kismet,kader olacagi varsa her turlu poazisyonda olabiliyor,yada olmayabiliyor..

bencede akışına bırak canım.. bacakları kaldırmak flan filan hikaye olmadı mı olmuyor.. tek yapman gereken kendini sadece bebeğe şartlama.. ben 3 ay deli gibi düşündüm ayaklarımı kaldırdım tuvalete gitmedm vs vs olmadı ama bi ay düşünmedim hiç bişide yapmadım o ay hamiş olduğumu öğrendm nasip kısmet işi bu işler

bende 4 sene hamileligi bekleyenlerdendim..iliskiden sonra kalkmadim yattim belimin altina yastik koydum vs vs...hicbiri 4 sene boyunca fayda etmedi.en sonunda bosverdim.allaha biraktim allah isteyince versin dedim ve allah istedigi zaman verdi.daha 3 aylik evlisin 1 sene bi gecsin bakalim:))))bebek öyle hemen isteyipte olan sey degil.vücudunun beyninin herseyin hazir olmasi gerekiyor ve zamanin gelmesi gerekiyor.hiiiic kendini kasma ve iliskiniz bebek olsun diye olmasin.cünki olmuyor:))))hic beklemdigin bir zamanda bide bakmissinki hamilesin..evliliginin tadini cikar daha cicim aylarindasin canim ne bebegi hemen:))))

Back
X