Erkek İnfertilitesi Lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pekbaykal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
37
24
3
40
Arkadaşlar eşim 1 sene önce varikosel ameliyatı oldu grade 4 ileri derecedeydi , ameliyattan sonra 2 test yaptık hepsinde değerler artıyordu aradan 1 sene geçti çocuk olmayınca başka bir prof.dr üroloğa gittik bize tekrar başka bir merkezden test yapmamızı ve tekrar ultrason çekmemizi istedi eşim ultrasona girdi sonuçları aldık varikosel olduğu gibi duruyordu çok şaşırdık doktora daha göstermedik ama ultrasonu çeken doktor varikosel öylece soruyor dedi , arkadaşlar variksel tekrar nüks edermi ameliyatımızı zaten özel hastahane de yardımcı doçent doktor yaptı kafamız çok karşılık son test zaten çok kötü çıktı ne yapacağız bilmiyorum tekrar mı ameliyat olacağız tekrar mi o kadar test yaptıracağız ??

Arkadaşlar eşim 1 sene önce varikosel ameliyatı oldu grade 4 ileri derecedeydi , ameliyattan sonra 2 test yaptık hepsinde değerler artıyordu aradan 1 sene geçti çocuk olmayınca başka bir prof.dr üroloğa gittik bize tekrar başka bir merkezden test yapmamızı ve tekrar ultrason çekmemizi istedi eşim ultrasona girdi sonuçları aldık varikosel olduğu gibi duruyordu çok şaşırdık doktora daha göstermedik ama ultrasonu çeken doktor varikosel öylece soruyor dedi , arkadaşlar variksel tekrar nüks edermi ameliyatımızı zaten özel hastahane de yardımcı doçent doktor yaptı kafamız çok karşılık son test zaten çok kötü çıktı ne yapacağız bilmiyorum tekrar mı ameliyat olacağız tekrar mi o kadar test yaptıracağız ??
Merhaba bizde 2 sene olacak varikosel ameliyatı olalı bizde de hâlâ gebelik olmadı eşim pazartesi günü tekrar doktora gitti doktor olması gerekirdi dedi ve tekrar sperm tahlili ve ultrason istedi haftaya çarşamba test ve ultrason vericez bakalım sonuç ne olur doktor dedi ki tekrar ultrasonda varikosel görünürse küçük bir ameliyat olabilirmiş

Valla ne yapıcaz hiç bilmiyorum , bugün bi profesöre gittik özel de adam çok iyi biri varikosel nüks etmiş dedi istersen bi ilaç yazayım olmazsa ameliyat dedi ama aklımız çok karışık ameliyat olalı 10 ay oldu bu kadar sürede tekrarlar mı doktorlar takvimi sitesinden baktım bir çok kişi ameliyat olmuş tekrarladı diye o kadar yorum yazmış Kaan aydos bile tekrarlayabilir demiş eşimin solda grade 4 sağda grade 1 varikosel var Allah yardımcımız olsun

Back
X