- 9 Nisan 2018
- 1.475
- 3.877
- 133
- Konu Sahibi huysuzvemutsuz
-
Benimkiyle aynı ayda geçmiş olsunMerhabalar bebeğim 20 aylık ve oyun oynarken yüzünün üstüne düştü az önce, çok ağladı. Dudağı patladı burnundan da kan geldi. Çok telaşlayım burnu kırılmış mıdır kırıldiysa nasıl anlarım? Şu şartlarda hastaneye götürmek de istemiyorum çünkü yaşadığım şehirde virüs yeniden çoğalmış hastaneler risk altında. Bu vicdan azabı, panikle düşünemiyorum inşallah kırılmamıştır burnu.
Lütfen hemen götürün. Ben 28 yaşındayım. 4 yasinda falan duvara carptim. Hayal meyal hatirliyor gibiyim. Hic kanamamis burnum doktora goturmemis ailem kanamadi diye. Zaman gectikce egrilik oldu. Yaşım 18 olsun da ameliyat olabileyim diye bekledim hep. Goruntuye mi yanayim. Senelerce zor nefes alarak yasadigima mi.. aklim basimda muayene olup ameliyat icin gittigimde soylenen suydu. Çapmadan ötürü kıkırdak erimis. Kemigimde bisey olmamis.. ameliyatimda cok zor oldu. Hala cok iyi bir burnum yok. Insallah sizin cocugunuzda birsey yoktur ama mutlaka goturun bi baktirin. Kimde boyle bisey gorsem yana yakila götürün derimMerhabalar bebeğim 20 aylık ve oyun oynarken yüzünün üstüne düştü az önce, çok ağladı. Dudağı patladı burnundan da kan geldi. Çok telaşlayım burnu kırılmış mıdır kırıldiysa nasıl anlarım? Şu şartlarda hastaneye götürmek de istemiyorum çünkü yaşadığım şehirde virüs yeniden çoğalmış hastaneler risk altında. Bu vicdan azabı, panikle düşünemiyorum inşallah kırılmamıştır burnu.
Ama basta dememissin ki koltuk diye. Yuzunun ustube dustu deyince ben yere kapandi yuzu sandim. Koltuk kircak kadar sert bir yuzey degil ki. Diger yorumumu geri aldimSert bir zemine de vurmadı koltugun oturma yerine çarptı yumuşak yerine, dişleri büyük olduğu için dudağını kesmesi normal ama burnu panik ettirdi beni. Çok kanama olmadi gerçi, burnunu şu an elliyorum acıma yok şişik de yok gerçi yarına belli olur o.
Ama basta dememissin ki koltuk diye. Yuzunun ustube dustu deyince ben yere kapandi yuzu sandim. Koltuk kircak kadar sert bir yuzey degil ki. Diger yorumumu geri aldim
Bende diger yorumlara bakarim normalde. Okur okumaz bende panikledim yazdim hemenValla panikten ne yazdığımı bilmiyorum ben de, konuyu açarken belirtemişim bile burnu fazla kanamadı diye. Elim ayağıma dolandı birden. Doktor akrabam ile iletişime geçtim, gözlemde tut dedi içim rahatladı biraz da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?