Lütfen cevaplayın bir şey olmuş mudur yavruma?

Doktorunuz varsa onu telefonla arayıp yönlendirmesini isteyebilirsiniz, yada 112 yi arayabilirsiniz en azından onlar telefonda veya geldiklerinde daha net bilgi verirler.
Yine de eğer bu gece Dr a gitmezseniz 48 saat sonra mutlaka KBB Dr una gidin phtı var mı diye bakıyorlar.

Çocuk hastanesi falan yok mu bulunduğunuz yerde. 112 yi arayin vardir pandemi olmayan hastaneler olup olmadigini iyice ogrenin. Ambulans talep edin ve evde bakmalarini rica edin. Daha çokta küçük. Kanamasi çoksa, burun bölgesi morarmışsa, nefes almada güçlük çekiyorsa ve ağrısı varsa kırık vardır. Zor bir süreç sizde haklisiniz. Çok büyük geçmiş olsun insallah birseyi yoktur

Kesinlikle ve kesinlikle götürün . Kız kardeşimede oldu oynarken ve o an bişey anlamasık götürmedik neden anlamıyorum . Şimdiki yaşım olsa kesin götürürdüm ama bende küçüktüm annemlerde önemsemedi ve kızın şuan kocaman burnu mağlesef çokta kaba duruyor 18 den sonra ameliyat olabilir estetik yani . Kesinlikle götürün

Benimkiyle aynı ayda geçmiş olsun

Lütfen hemen götürün. Ben 28 yaşındayım. 4 yasinda falan duvara carptim. Hayal meyal hatirliyor gibiyim. Hic kanamamis burnum doktora goturmemis ailem kanamadi diye. Zaman gectikce egrilik oldu. Yaşım 18 olsun da ameliyat olabileyim diye bekledim hep. Goruntuye mi yanayim. Senelerce zor nefes alarak yasadigima mi.. aklim basimda muayene olup ameliyat icin gittigimde soylenen suydu. Çapmadan ötürü kıkırdak erimis. Kemigimde bisey olmamis.. ameliyatimda cok zor oldu. Hala cok iyi bir burnum yok. Insallah sizin cocugunuzda birsey yoktur ama mutlaka goturun bi baktirin. Kimde boyle bisey gorsem yana yakila götürün derim

Ama basta dememissin ki koltuk diye. Yuzunun ustube dustu deyince ben yere kapandi yuzu sandim. Koltuk kircak kadar sert bir yuzey degil ki. Diger yorumumu geri aldim

Ama basta dememissin ki koltuk diye. Yuzunun ustube dustu deyince ben yere kapandi yuzu sandim. Koltuk kircak kadar sert bir yuzey degil ki. Diger yorumumu geri aldim

Valla panikten ne yazdığımı bilmiyorum ben de, konuyu açarken belirtemişim bile burnu fazla kanamadı diye. Elim ayağıma dolandı birden. Doktor akrabam ile iletişime geçtim, gözlemde tut dedi içim rahatladı biraz da olsa.

Bende diger yorumlara bakarim normalde. Okur okumaz bende panikledim yazdim hemen . Goturebilirseniz yine de goturun iciniz rahat olsun ama koltukla da bisey olmamistir inşallah

canım bi kafa filmi çekilmesi gerekiyor ne olduğunu anlamak için. Kanaması durduysa bugün izle ama o bölgede morarma, şişlik, ağrısı artarsa götür hemen

ya ben yüzüstü düşmelerden çok kafasının arkasını çarpacak şekilde düşmelerden korkarım allah korusun. kafa arkasını çarpmak daha tehlikeli, takip etmek gerekiyor.
sizinkinde hastanelik bi durum yok gibi. yumuşak zemine çarpmakla burnu kırılmamıştır ki kırılsa şişer ve acıdan sürekli ağlar.
hatta bence burnu kanamamıştır, dişleri dudağını kesince ağzında biriken kan genizden burun tarafına kadar geçmiş olabilir. bebekler genelde ağlarken kafalarını geriye atıyolar ya da havaya dikiyolar o durum ağızdaki kanı burun tarafına geçirmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…