bende 3 yıllık evlıyım ve bebısım olmuyor.her ay adetım duzenlı olurdu daha hıc sasmadı ve 7gun olurum.gecen ay yanı subat 27 sınde oldum 29 bıttı..ve sora ara ara sadece kahverengı lekeler geldı..aceba dedım uzerınemı oldu?dun test yaptım ama negetıff..sızce hala umıtlenmelımıyım
güzelim düzenli adet görüyorsan bence endişelenme. doktora gittin mi hiç? eger üç yıldır isteyip de olmuyorsa bi doktora görün. ayrıca eşinden de kaynaklı bişey olabilir. o da görünsün bence. ama panik yapma adetini düzenli gören her kadın hamile kalır.
doktora gıttık ıkımızde ama ıkımızdede bısey cıkmadı..benden rahım fılmı ıstedı o konudada yazılanları okudum ama kortum .kac aydır ertelıyorum..bu ay adedımde degısılık olunca belkı dedım hamıle olmusumdur gerek kalmaz ama yıne olmadı sanırım
Biraz daha bekleyip kan testini yenileyin bence üstüne görmede olabilir Allah gönlüne göre versin işallah
ayrıca konuda yanlış yerde gebelik bölümüne taşınır birazdan bilgin olsun canım :1hug:
biz de 1.5 sene korunmasiz birlikte olduk ben de hamile kalamamistim 1.5 senenin sonunda adet bitiminden hemen sonra senin dedigin gibi belirtiler oldu.umitlendirmek icin soylemiyorum sadece olabilirligini anlatmak istedim.insallah hamilesindir.bi de kan testi yaptir.o zaman kesin anlasilir.insallah hamilesindir.