lütfen ciddi cevap verin

Strestendir.

Gebe kalmaktan korkup konu açıp yorumlara güleni de ilk kez görüyorum. Genelde gebe değilsin diye ikna etmek için göbeğimiz çatlardı. Arkadaşdaki nasıl rahatlamaysa, ilginç.

Eğer fake değilsen yaşın küçük ve partnerinin yaptığı suç.

Son düzenleyen: Moderatör:
kız olduğuma ikna edebilmek için adımın başına Lady mi yazmam gerekliydi acaba erkekte olabilirdim ve bu soruyu yine sorabilirdim .d tişikkürler

kız olduğuma ikna edebilmek için adımın başına Lady mi yazmam gerekliydi acaba erkekte olabilirdim ve bu soruyu yine sorabilirdim .d tişikkürler
Daha önce de böyle bir konu olmuştu reşit olmayıp istismar edilen bir çocuğu! ip adresinden bulmuş karakola ve ailesine bildirmişlerdi umarım yine olur.

arkadaşlar kafayı yemişsiniz insan gibi bir soru sordum yaşımın reşit olmadığının farkındayım fakat bu ikimizinde isteği doğrultusunda gerçekleştiği sürece neyin suçundan bahsediyorsunuz güzelce cevap veren herkese teşekkür ederim ama olayı saptırmaya gerek yok fakesem bile bu olayı yaşayan pek çok kişi var emin olun. ve siz herkesi böyle yargılamayın. iyi geceler

Yok yok seni kesinlikle teşhis etmeleri gerek pedofili almış başını gitmiş fakeden böyle konularda açıyorsun ya mağdur çocuk yada pedofili sapıksın. Bide milletle dalga geçiyorsun

Çok komiksin harcanma buralarda . Erkek olabilip bu forumda dolaşıyor olamazsın . Şimdi git başka yerde devam et boş zaman harcamana .

Kaçamicak cidden ama öyle bulmuşlardı daha önce bulsunlar da sapıklar temizlensin tek tek
Kesinlikle bulmuşlardı . Hatta geçen birisi böyle fake bi konudan sabah gözlerini karakolda ifadeyle açtı . ( konunun fake olduğunu umuyorum) bu arkadaşta orada anlatsın arkadan ilişkiyi bakalım polisler ne diyecek .

Konuyu silip kaçtı minik sapık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…