- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi 5kisilikailem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolla canım yaparım görebilirsemBenimki 11. Haftada tahmin yapabilir mısınız?
Yolla canım yaparım görebilirsem![]()
Yolla canım yaparım görebilirsem![]()
Ben cinsiyete yorum yapamadım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Memnun kalmanıza sevindim çünkü hastane konusunda kararsizim bana bir fikir oldu :)) tesekkurlerBen cinsiyete yorum yapamadım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah☺ Ultrason kağıdından Adatıp olduğunu gördüm ben de orda doğum yaptım yedi ay önce doktorum da Tuba hanımdı, hastaneden de doktorumuzdan da çok memnunduk anılarım geldi aklıma:) kolayca atlattığınız sağlıklı mı sağlıklı bir süreciniz olur inşallah
Tabi ki herkesin memnuniyet derecesi farklıdır ama ben de doğumuma iki hafta kala doktorum o hastaneye geçtiği için hiç bilgim olmadan gittim temizliği ilgileri çok iyiydi sevmiştim, rica ederim ne demek:)Memnun kalmanıza sevindim çünkü hastane konusunda kararsizim bana bir fikir oldu :)) tesekkurler
Tatlım erkek bu maşallah yaa
Ayrıca ultrason kâğıtları da çok çok iyi
Nereden anladiniz hangi çıkıntıdan?Ayrıca ultrason kâğıtları da çok çok iyi![]()
Nereden anladiniz cinsiyetini hangi çıkıntıdan?
Evet. O çıkıntıyı bir türlü ayırt edemiyorum nub nerede oluyorCinsiyeti mi nerden anladım?
İlk yüklediğin fotoda çok belli diğerinde bacağı kapatmış ama az da olsa diğerinde de görünüyor. Tam bacak olduğu tarafların altında. Eğer bedene paralelse kız, 30derecelik açıyla dikeyse erkek.Evet. O çıkıntıyı bir türlü ayırt edemiyorum nub nerede oluyor![]()
Canim merheba bize de bakar mısın 12 yizİlk yüklediğin fotoda çok belli diğerinde bacağı kapatmış ama az da olsa diğerinde de görünüyor. Tam bacak olduğu tarafların altında. Eğer bedene paralelse kız, 30derecelik açıyla dikeyse erkek.![]()