Lütfen cinsiyete yorum 🙏🏻

Ben 28 günde bir olurum değişmez benim adetim. Hep öyleydi.
Anladım, istisnalar illaki olur, hiçbir doğru %100 olmaz ama bu genel kaidedir.
İlişki sıklığı, ilişkiden sonra sağa mı sola mı yattığınıza kadar birçok detay var.
Bu bebeğiniz de mi kız?

Anladım, istisnalar illaki olur, hiçbir doğru %100 olmaz ama bu genel kaidedir.
İlişki sıklığı, ilişkiden sonra sağa mı sola mı yattığınıza kadar birçok detay var.
Bu bebeğiniz de mi kız?
Hayır aynı ultrason fotosunu aldım yazdım ve erkek dedi dr testislerine kadar gösterdi.

21 haftalık ultrason fotoğrafım bana da erkek dedi doktor ben kızlarda böyle bir foto almadım hiç doktordan. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşaallah.

Yaptiraydiniz NIFTY testi hem kromozom anomalilerini hem de cinsiyeti ogrenirdiniz 10.haftada... Daha 18 hafta var illa ki anlasilir

Farkediyor tabi, geç döllenmeler erkek bebek.
Ovulasyon döneminde oluşan bebekler kız bebek oluyor.
2-3 günlük geri olması değil, 10 gün ila 2 hafta geri olması lazım
Merhaba bende hamileyim 12haftalık ama 1hafta geç döllenme olduğunu söyledi doktorum bir hafta geriden gidiyorum kızım yada oğlum olması önemli değil ama gerçekten böyle durum var mı bilmiyordum hiç

Farkediyor tabi, geç döllenmeler erkek bebek.
Ovulasyon döneminde oluşan bebekler kız bebek oluyor.
2-3 günlük geri olması değil, 10 gün ila 2 hafta geri olması lazım
Benim geç döllenme değil hatta tam zamanında ama erkekti..

Bebeğiniz net erkek
Herşeyi gelişmiş zaten ortada
Daha önce kaç haftalıkken kız demişti doktor ve kesin mi konuşmuştu?

Yaptiraydiniz NIFTY testi hem kromozom anomalilerini hem de cinsiyeti ogrenirdiniz 10.haftada... Daha 18 hafta var illa ki anlasilir
Nadiren de olsa NIFTY testte de cinsiyet yanılması olabiliyor. Ben yabancı bebek forumlarına da üyeyim ordan biliyorum. Kendim de yaptırdım benimkiler de yanılma olmadı ama.

Merhabalar , 22 haftalık hamileyim bu haftaya kadar bebeğe kız dediler şimdi erkek çıktı ama hala inanasım gelmiyor resmi burda erkek mi gerçekten sizce Yine kıza değişir mi
Merhaba kaçıncı haftada kız demişti doktor acaba,benim de cinsiyet tam bir muamma,kız diyen de var erkek diyen de var,15. Haftamdayim kız dedi doktor en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…