- 11 Aralık 2023
- 1.107
- 3.920
- 53
ErkekBanada bakarmisnz altan bakildi 8 haftalik burda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ErkekBanada bakarmisnz altan bakildi 8 haftalik burda
Tahminlerim genelikle tutuyor öğrenince yaz lütfenBanada bakarmisnz altan bakildi 8 haftalik burda
Tamam teşekkür ederim yazarım tabi insallah 3 kizim var birde oglum olurTahminlerim genelikle tutuyor öğrenince yaz lütfen
Çok net erkek pipisi gözüküyor işaretlediğim yerde![]()
kacıncı haftada netleşti maşAllajAmin canım benim çok teşekkür ederim sende inşallah
Size şunu söyleyebilirim ki kese işleri hurafeBenim en başından beri yusyuvarlaktı kesem siyah beyaz ultrasonda, sağda olursa erkek solda olursa kız dediler benim yine hep soldaydı
Hatta instagram da cinsiyet tahmini yapan sayfaya bile attım ilk ultrasonlarımı oda kız dedi
Ama sonuç erkek çıktı![]()
banada tahminde bulunurmusunuz lütfeeenTahminlerim genelikle tutuyor öğrenince yaz lütfen
öndemi gidiyordı bebişiniz 10-4 demişsiniz ultrasonda 11 yazıyor simdi almıssınızdır kucagınza erkek mi?Doktor tahminim var ama söylemeyeyim erken şimdi dedi öyle diyince bende erkek gibi algıladım bi an. 10+4 teyim çünkü :)
Doktor benimkine Erkek dedi kıyasla bakim dedim ama benzettim canım sağlıkla doğsunlar inşallahBöyle de yükledim erkek gibi mi hala? :)
Erkek bencedeDoktor benimkine Erkek dedi kıyasla bakim dedim ama benzettim canım sağlıkla doğsunlar inşallah![]()
Benimki için mi yazdınız acaba yoksa konu sahibi için miErkek bencede
KizEki Görüntüle 3588844
Sizce benimki ne
Ay inşallah
Kız gibi canımBöyle de yükledim erkek gibi mi hala? :)