- 17 Eylül 2014
- 37
- 2
- 88
- Konu Sahibi notkeepcalm
-
buraya yazana kadar bir doktora gitsene arkadaşım. Allah korusun ya
Daha 17 yaşındayım nasıl gidebilirim? Ailem uyanınca söylesem mi acaba
anlat ve hemen bir doktora görünDaha 17 yaşındayım nasıl gidebilirim? Ailem uyanınca söylesem mi acaba
Buraya daha yeni taşındık ne yazık ki belli etmeden hayatta gidememCanım 17 yaşında da doktora gidebilirsin yasak değil ki. Yine de söylesen daha iyi ama söylemesen de olur.
Buraya daha yeni taşındık ne yazık ki belli etmeden hayatta gidemem
Enfeksiyon dediğiniz ne kadar ciddi? Ya onlara telefonuma su döküldü diye yalan söyledim.Dr a gidin ... Gerekli tetkikleri yaptırın .
Boklu ya da boksuz ... o kıyafetlerle durup bir de neden yemek yedin yahu ?
Donmadın mı ?
Ailen en fazla telefon için suya atladığına kızar .
Enfeksiyon kapmış olabilirsin .
Su ağzıma girmiş olabilir hatta ihtimal çok yüksek. O an gerçekten gözüm döndü ve atladım şu an çok korkuyorum.Ben zannetmiyorum hepatit a olacağını bana üşütmüssün gibi geldi.
O su ağzına kaçtı mı orası önemli eğer kaçtıysa riskli olabilir hemen git kan testi yaptır.
Inşallah bir şey çıkmaz.
Keşke bıraksaydın telefonu düşerse düşsün canından kıymetli mi.
Enfeksiyon dediğiniz ne kadar ciddi? Ya onlara telefonuma su döküldü diye yalan söyledim.
Umarım ciddi bir şey yoktur çok kötü haldeyimCiddi ya da değil . Mikrop yuvası , bol bakterili su yutmuşsun .
Bugün acile gidin. Tahlillerin yapılsın . Yarında ilgili polikliniğe yönlendirilsin .
Ya kaptığım mikrop çok mu ciddi? Normalde çeşme sularından da oluyor böyleBunu soylemeyip de mikrop kaptiysan ki sanirim oyle hem cok daha fazla kizacaklardir hem de sen tedaviye gec baslamis olacaksin. Kizsinlar en fazla bagirir ceza verirler ama sen tedavini ertelersen bundan daha kotu seyler yasayabilirsin. Hem bu arada zaten ishalsin karnin agriyor bu bile doktora gitmek icin bir sebep degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?