Lütfen çok acil cevap

Firstcurse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
10
0
30
Diğerleri gibi değil lütfen okuyup mantıklı cevaplar verin

Sevgilimle sürtünme yoluya ilişki yaşadık benim üstümde ped iç çamaşırı şort tayt ve pijama vardı
Sevgilimde ise baksır ve pijaması vardı
Benim adet dönemine denk gelen sürede sürtünme yoluyla ilişki yaşadık erkek arkadaşım boşaldıktan sonra sürtünmeye devam etmiş ıslaklık oluştu pijamasında bana bulaşsa bile bu ıslaklıgı. Hamile kalma riskim var mı
4 şubatta adet oldum 12 sinde bitti adetim bu süre içinde bi kaç gün sürtünerek ilişki yaşadık ama üzerimizdekileri hiç çıkarmadık

Bende 2 3 martta pıhtı şeklinde bişeyler düştü sonra 4 5 marttada çok az ağrılı kanama oldu ve kesildi 2 gün sürdü adet sancısı çektim resmen
Araştırınca yerleşme kanaması olabilir diyenleri gördüm
(Kistimde vardı benim ama patladıgını söyledi geçen aylarda doktorum )
Ve hala adet olmadım sizce hamile miyim bu yaşananlarla hamile kalma ihtimalim var mı
Pazartesi ailemle endoskobi yapmaya gidicez hamileysem orda çıkar mı

Lütfen cevap verin çok kötü durumdayım

kesin hamilesin...hemen aldır....yok günah aldırma...vahhhh cok vahim bi durum....allahım sana geliyorum

Düşününce gerçekten çok mantıksız haklısınız ama hala adet olmadım ve üzerine o 2 günlük kanamayı görünce stres yapmaya başladım bunun hakkında bir tahmininiz var mı dalga geçmeden cevaplayın lütfen

of yinemi ya! hamile kalmışsın o pıhtılarla düşürmüşsün bebeğini. bukadar kolaydı bu iş çünkü.

Düşününce gerçekten çok mantıksız haklısınız ama hala adet olmadım ve üzerine o 2 günlük kanamayı görünce stres yapmaya başladım bunun hakkında bir tahmininiz var mı dalga geçmeden cevaplayın lütfen
yerleşme kanaması durumuna kadar gelmişse zaten en az 1 aylık hamilesindir bi test yap ta kurtul eczaneden 4 liraya temin edebilirsin

Hamile kalma olasiginiz yok denecek kadar az.. Pihti seklinde gelen kistiniz olabilir. Hem uzerinizde tayt, pijama vs. Erkek arkadasinizda boxer ile hamile kalmaniz imkansiz!! Rahat olun yaa...

Hamile degilsin tabiki lutfen arkadasim yapma kac yasindasin hic mi bi bilgin yok insanlar ugrasiyor hamile kalmak icin kolay mi ya hamile kalman icin spermin vajina icine girmesi lazim icine akmasi lazim anladin mi?

Adet gecikmesi neyden kaynaklanmış olabilir arkadaşlar zaten hiç gebelik belirtiside yok bende
Sadece o 2 günlük kanama ve adetimin gecikmesinden dolayı konuyu açtım daha önce böyle birşey yaşıyan yada bilgisi olan var mı

adet gecikmesi kullandığın herhangi bi ilaçtan, havadan, sudan, psikolojik falan gecikebilir. bu şartlar altında hamile kalman mümkün değil.

Yerleşme kanamasını öğrendiğine göre, bu şekilde hamile kalınamayacagını da öğrenmen lazım..
Birsürü benzer konu var, hala aynı konuları tekrar edip duruyorsunuz..
Yeter...! Gına geldi artık.
Arkadaş insanlar yıllarca hamile kalamıyor, bu arkadaş regl döneminde, üstelik pedi de varken hamile kalma olasılığından bahsediyor..
Spermler pedi delip geçmez, yumurtayı delip geçer..
Ki ortada ne sperm, ne de yumurta var...

Boyle mesajlara cidden guluyorum yaa arkadaşım sperm yumurtlama donemi değilse vajina ağzında bile yasamiyo pijamanin ustunde nasıl yaşayıp senin içine giriyor akil var mantık var tedirgin olacak yer ariyosunuz.

X