- 14 Mart 2015
- 10
- 0
- 30
- Konu Sahibi Firstcurse
Diğerleri gibi değil lütfen okuyup mantıklı cevaplar verin
Sevgilimle sürtünme yoluya ilişki yaşadık benim üstümde ped iç çamaşırı şort tayt ve pijama vardı
Sevgilimde ise baksır ve pijaması vardı
Benim adet dönemine denk gelen sürede sürtünme yoluyla ilişki yaşadık erkek arkadaşım boşaldıktan sonra sürtünmeye devam etmiş ıslaklık oluştu pijamasında bana bulaşsa bile bu ıslaklıgı. Hamile kalma riskim var mı
4 şubatta adet oldum 12 sinde bitti adetim bu süre içinde bi kaç gün sürtünerek ilişki yaşadık ama üzerimizdekileri hiç çıkarmadık
Bende 2 3 martta pıhtı şeklinde bişeyler düştü sonra 4 5 marttada çok az ağrılı kanama oldu ve kesildi 2 gün sürdü adet sancısı çektim resmen
Araştırınca yerleşme kanaması olabilir diyenleri gördüm
(Kistimde vardı benim ama patladıgını söyledi geçen aylarda doktorum )
Ve hala adet olmadım sizce hamile miyim bu yaşananlarla hamile kalma ihtimalim var mı
Pazartesi ailemle endoskobi yapmaya gidicez hamileysem orda çıkar mı
Lütfen cevap verin çok kötü durumdayım
Sevgilimle sürtünme yoluya ilişki yaşadık benim üstümde ped iç çamaşırı şort tayt ve pijama vardı
Sevgilimde ise baksır ve pijaması vardı
Benim adet dönemine denk gelen sürede sürtünme yoluyla ilişki yaşadık erkek arkadaşım boşaldıktan sonra sürtünmeye devam etmiş ıslaklık oluştu pijamasında bana bulaşsa bile bu ıslaklıgı. Hamile kalma riskim var mı
4 şubatta adet oldum 12 sinde bitti adetim bu süre içinde bi kaç gün sürtünerek ilişki yaşadık ama üzerimizdekileri hiç çıkarmadık
Bende 2 3 martta pıhtı şeklinde bişeyler düştü sonra 4 5 marttada çok az ağrılı kanama oldu ve kesildi 2 gün sürdü adet sancısı çektim resmen
Araştırınca yerleşme kanaması olabilir diyenleri gördüm
(Kistimde vardı benim ama patladıgını söyledi geçen aylarda doktorum )
Ve hala adet olmadım sizce hamile miyim bu yaşananlarla hamile kalma ihtimalim var mı
Pazartesi ailemle endoskobi yapmaya gidicez hamileysem orda çıkar mı
Lütfen cevap verin çok kötü durumdayım