• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen cok acil yardim:-(

senbensema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
628
-13
48
Ankara
Kizlar aksam ustu esimle ufak bi sebepten tartismaya basladik olay buyudu kustuk benle konusmuyor bem de onunla. Ama az once hic olmadik sey yapti ve salonda kanepwyi acti ve gidip oraya yatti.ben ona ne desem acil bisey soyleyin bana. Soktayim bunu yaptigi icin.hic kusup ayri yatmadik hep ben baristim ama bu kez barismak icin gitmek istemiyorum yanina cunku cok sinirlerm bozuk
Ona hem cqnim cicim demeden hem de cok sinir oldugumu belli etmeden ne desem de yatagimiza gelse! Yoksa isin sonu kotuye gidecek asla onunla ayni yatakta yatamam. Zaten iki uc gundur o cok sinirli ve bana kafayi takmis durumdaydi.bugun de beni kizimla pazara yalniz gitmek zorunda birakti ve ben gelince ona kizip trip yaptim cok sibirlendi ama ekmek almayi bile benden bekliyor ve ikimiz de calisiyor ayni anda gelioz eve hatta o benden once elir.ve kizimla hic ilgilenmez ve yemek yapamasam cok sorun eder...ozellikle uc gundur cok acaip oldu. Ara ara boyle olur durduk yere. Ne olur biesy soyleyin.me demeliyim esime.daha uyumadi

Son düzenleme:
bence bu sefer de ilk adımı siz atın eşinizle barışmak için
eminim sizi çok sinirlendirdi ama ayrı yatmak aranızı daha da soğutabilir

canım bu kötü bir başlangıç olabilir,
nasıl alıştıysa öyle gider
ona hiç böyle bişey yaşamadığınızı,
aynı yola başkoyduğunuzu iyi günde kötü günde ayrılmayacağınıza dair söz verdiğinizi anlat
saçma birşey yüzünden ayrı yatmaması gerektiğini
hatta ne olursa olsun bunun olmaması gerektiğini söylerssen anlayacaktır,
yanına gidip bunları söylemelisin bnce

Hep siz barıştığınız için yine sizden bekliyor sanırım nasılsa gelcek diye
ama bu sefer siz gitmeyin eşiniz gelsin herzaman sizin yanına gitmeyeceğinizi anlasın
bu arada çok özel değilse tartışma konunuz neydi belki siz haksızsınızdır
ki siz haksızsanız olay değişir yine sizin gitmeniz gerekebilir duruma göre

Hep siz barıştığınız için yine sizden bekliyor sanırım nasılsa gelcek diye
ama bu sefer siz gitmeyin eşiniz gelsin herzaman sizin yanına gitmeyeceğinizi anlasın
bu arada çok özel değilse tartışma konunuz neydi belki siz haksızsınızdır
ki siz haksızsanız olay değişir yine sizin gitmeniz gerekebilir duruma göre

bırakın yatsın kanepede
boynu tutulsun
şımdı yıne sız gıdıp özür dılersenız, alışır
her kavgada açılır o kanepe
hep ayağına gıden sız olursunuz

abowww canim ... yatak ayirmasin.. bence ne yap et ikna et... sonra zaman gecinde dersin ki canim seni seviyorum ama haksiz oldugunda kabullenmen lazim de gec.. ayyyyyyyyy baris sen bence ikna etmeye calis bu seferlikde büyüklük sende kalsin inat etme bosver.. kal sende ynainda sen burdaysan bende burdayim de... mhh.. konusmaya calis... gick bir durum ama bosver altdan al güler yüz yap nazini cek -.- :) gecincede söyleee tatili dille : ) .... ben olsam öyle yapardim.. neyse : )

kesinlikle sizden adım atmanızı bekliyor..kapatın kapınızı uyuyun..yarın yaptığı hatayı anlayıp pişman olacktır.

evet yatak ayırmak iyi değildir...
küslüğünüz devam eder belki de ama aynı yastığa baş koyarak dargın kalırsınız ....

Kizlar hattan dusuyorym mesajimi duzenledim. Ben ona hep bole ilimli gitim ama yine gidip ilimli yaklasmak icimden gelmiyor kendimi artik salak gibi hissediyorum. Hem kendimi boyle hissetmeden hwm de tartismayi daha da uzatmadan ne diyebilirim. Su an guzel konussam da beni dinlemez hem gururum cok kiriliyoer artik:-(

hiç bişey söylemeden aynı odada başka bi kanepede yatın bence anlasın hatasını kıyamaz size kanepede yatmanıza :)

güzel konuşmak istemeden yanına çağırmak istiyosun anladığım kadarıyla,

kanepede değil de kendi yatağında yat zıbar diyebilirsin,
aklıma baka bişey gelmedi:26:

Yasadiklariniza tarafsiz bakmaya calisin.. haksiz oldugunuz kanaatine varirsaniz kivrilin yanina..
eger ki hakli iseniz..yanina gitmeyin..zor olsada uyumaya calisin..
kendisi gelirse de tetslemeden konusun..

Gittim yanina uyuyunca sabaha kadar asla uyanmaz cunku. Ne yapmaya calisiyoaun neden buraya yattin gel dedim. Bugun burda yatmak istiyorum dedi. Sacmalama derdin ne dedim. Konusmak istemiyorum git dedi. Konus ya da yanima gel desim. Yarin konusuruz dedi ve bu arada yuzume bakmadan konustu. Ben de sinirlendim, yarin da ben konusmam senle,yat burda dedim ciktim. Cok kotuyum kizlar. Ne hale geldk biz boyle. En buyuk kavgamizda bile yapmamisti bunu. Delircem. İnann ortada bisey yok dogru dirust ya da ben oyle saniyorum. Nasil uyurum ben simdi. Hem suclu hem guclu. Allaha havale ediyorum onu...

sabret boşver yarın pişman olur

anam bu modeller hep böyle

hatta bekle bir kaç gün yatsın her tarafı tutulsun bak nasıl gelir

tecrübeyle sabittir.

sen elinden geleni yapmışsın,
istemiyorsa kendi bilir.
bundan sonraki kavgalarınızda sen tutuşturuver eline yastığı çarşafı:ssz:

saolun kızlar. inşallah yarın da bunu yapmaz. kendimi birbirine küsen aptal çocuklar gibi hisediyorum ve çok kırıldım. kızım yatak odasında beşiğinde uyuduğu için onun yanına yatamam, kızımın yanında olmam gerek. işin kötü yanı sabah saat 7de annem gelcek(kızıma o bakıyor ben işteyken), anlarsa kötü olur:( erkenden kaldırıp yatağı toplamam gerek derdine düştüm bi de.

kesinlikle sizden adım atmanızı bekliyor..kapatın kapınızı uyuyun..yarın yaptığı hatayı anlayıp pişman olacktır.
bence çok haklı bir cevap olmuş erkekler bazı durumlarda haksızda olsa kaçmayı seçer kovalanmak ister yani bencede doğru olan yatağınıza gidip tekte olsa rahatça uyumak...emin olun bunu 3 günden fazla yapamaz...

Gittim yanina uyuyunca sabaha kadar asla uyanmaz cunku. Ne yapmaya calisiyoaun neden buraya yattin gel dedim. Bugun burda yatmak istiyorum dedi. Sacmalama derdin ne dedim. Konusmak istemiyorum git dedi. Konus ya da yanima gel desim. Yarin konusuruz dedi ve bu arada yuzume bakmadan konustu. Ben de sinirlendim, yarin da ben konusmam senle,yat burda dedim ciktim. Cok kotuyum kizlar. Ne hale geldk biz boyle. En buyuk kavgamizda bile yapmamisti bunu. Delircem. İnann ortada bisey yok dogru dirust ya da ben oyle saniyorum. Nasil uyurum ben simdi. Hem suclu hem guclu. Allaha havale ediyorum onu...

Hem suçlu hem güçlü madem ne diye hala yanına giden siz oluyorsunuz ?
Yine yaptınız aynı hatayı. O da şımarık çocuklar gibi davranmaya devam eder siz böyleyken.
Her kavgada ayrı yatar bundan sonra. Siz yine yanına gidersiniz nasıl olsa .. Bu böyle devam edecek.
Biraz sabırlı olun, ağır olun, o gelsin size. Bu nedir ya..

Back
X