• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen cok acil yardim:-(

Hem suçlu hem güçlü madem ne diye hala yanına giden siz oluyorsunuz ?
Yine yaptınız aynı hatayı. O da şımarık çocuklar gibi davranmaya devam eder siz böyleyken.
Her kavgada ayrı yatar bundan sonra. Siz yine yanına gidersiniz nasıl olsa .. Bu böyle devam edecek.
Biraz sabırlı olun, ağır olun, o gelsin size. Bu nedir ya..

ah canım ah çok haklısın da, buna içim dayansa burda neden sorayım ne yapayım ben diye! içim dayanmıyor çünkü eşim bu aralar çok sinirlerimi bozuyor,üzerine bir de ayrı yatmak çıkınca ona iyice sinir olurum ve uzaklaşırız diye korkuyorum, kendimden, ona karşı hep soğuk durmaktan korkuyorum ve üzülüyorum. bazı şeyler kırılınca tamiri çok zor oluyor hak verirsin ki... o yüzden sabırlı ve ağır olmayı en azından bu gece için tercih edemedim...

küslüğe dayanamayan bir kişi daha... ah sema ahh bende böyleyim ne olacak halimiz.. ne olursa olsun dayanamıyorum küslüğe hemen ben barışıyorum işte öyle öyle çıkarıyoruz tepemize.. ben yapamıyom.. inş. sen yapabilirsin.. şu düşünceyle yaklaş olaya: yapabileceğim herşeyi yaptım.. bişey olursa keşke diyeceğim bişey yok.. bundan sonrayı kendi bilir...
süre olarak çok mu küser eşin mesela.. çok mu ısrar etmeni bekler?

Canım son durum ne merak ettim ...allah yardım etsinn hepimize nedir bu erkrklerden çektiğimiz sanki hepsi hint kumaşı mübarek.yada dışardaki bayanlar kendilerini öyle hissettiriyor...

Keske yanına gıtmeseydın umursamaz gbı davranmak daha ıyı olurdu bu durumda

ne olursa olsun yatağa ayrı girmeyin. O yatsın 10 dk sonra yastığınızı alın yanına kıvrılıp yatın hiç konuşmadan sarılın. eminim aranız yumuşayacaktır böylelikle.

slm kızlar. o gece ve gündüzünde hiç konuşmadı eşim benle. ben de dün markete gitmiştim, uzun zamandır eşimin almak istediği bi parfüm vardı. onu görünce fiyatı da uygun geldi, aldım. akşam kıvrandım nasıl vereceğim diye. sonunda o pc ile uğraşırken gittim, sana almıştım bunu dedim verdim(tabii çok ciddiydim). sağol dedi ben hemen arkamı dönüp çıktım sadece. sonra akşam yine hiç konuşmadık, gece o yattı. ben çok geç yattım yani belki 4 belki 5. yatağımıza yatmıştı ben de mecbur yanına yattım, uyanıkmış. beni kuacaklayıp özür dilerim dedi.ben de kin güdemediğim ve herşeye rağmen sevdiğim için hemen özrünü kabul ettim(lanet olsun içimdeki insan sevgisine). ve mutlu son:)))!!!

Son düzenleme:
slm kızlar. o gece ve gündüzünde hiç konuşmadı eşim benle. ben de dün markete gitmiştim, uzun zamandır eşimin almak istediği bi parfüm vardı. onu görünce fiyatı da uygun geldi, aldım. akşam kıvrandım nasıl vereceğim diye. sonunda o pc ile uğraşırken gittim, sana almıştım bunu dedim verdim(tabii çok ciddiydim). sağol dedi ben hemen arkamı dönüp çıktım sadece. sonra akşam yine hiç konuşmadık, gece o yattı. ben çok geç yattım yani belki 4 belki 5. yatağımıza yatmıştı ben de mecbur yanına yattım, uyanıkmış. beni kuacaklayıp özür dilerim dedi.ben de kin güdemediğim ve herşeye rağmen sevdiğim için hemen özrünü kabul ettim(lanet olsun içimdeki insan sevgisine). ve mutlu son:)))!!!

aynı ben :)))) napcan canım yaaa.. öyle oluyorum bende hemen affediveriyorum...
inşallah bir daha yaşamazsınız böyle şeyler... çok sevindim barışmanıza... şimdi diyenler olur niye hemen barıştın falan diye.. ama huy bu elimizde değil inş. bizde öğrencez bigün tavır almayı :))

iyi yapmışsın canım ev içinde küslüğü uzatmak doğru değil ama acaba parfüm almasaydın özür diler miydi diye düşündüm şimdi kendini zorunlu mu hissetti acaba

inşallah bir daha yaşamazsınız böyle şeyler... çok sevindim barışmanıza... şimdi diyenler olur niye hemen barıştın falan diye.. ama huy bu elimizde değil inş. bizde öğrencez bigün tavır almayı :))

iyi yapmışsın canım ev içinde küslüğü uzatmak doğru değil ama acaba parfüm almasaydın özür diler miydi diye düşündüm şimdi kendini zorunlu mu hissetti acaba

:) hiç aklıma ggelmemişti canım inan. sanmam, çünkü çok takmaz bu tarz şeyleri. ben teşekkür ve özür dileme gibi şeylerde ne kadar dikkatliysem, o o kdar dikkatsiz. yani içinden gelmese, ciddi manada üzülmüş olmasa ve haksızlığına inanmasa asla özür dilemez.

:) hiç aklıma ggelmemişti canım inan. sanmam, çünkü çok takmaz bu tarz şeyleri. ben teşekkür ve özür dileme gibi şeylerde ne kadar dikkatliysem, o o kdar dikkatsiz. yani içinden gelmese, ciddi manada üzülmüş olmasa ve haksızlığına inanmasa asla özür dilemez.

o zaman çok iyi :) çok sevindim düzeldiğine inş bi daha böyle küçük şeylere aşırı tepkiler vermez

çok sağol cnm. ben de dayanamıyorum aynı evin içinde çocuk gibi küs kalmaya. bir de ciddi manada olay yok ortalıkta. olay olsa ikimiz de dibine kadar küselim konuşmayalım kırılalım darılalım, ama yok ki! yapı meselesi işte dediğin gibi.

canım çook sevindimm hadi hayırlısı...erkekler vallahi çocuk gibiler..azcık cilve azcık cümbüş iki tatlı kelam ohhh yelkenler suya hobaa:)

ayyyy ne güzel yaaa :16:
maşallah allah tadınızı bozmasın mutlu sonlara bayılırım:37:

sağol canım. evliliğin cilveleri sanırım bunlar. geçince iyi oluyor da o anda da çok zor tabii

bilmezmiyim :ssz:
insan kendini çok çaresiz hissediyor:31:
ben öyle durumlarda onu ne kadar sevdiğimi ve düğünümüzde ne kadar mutlu olduğumuzu hatırlamaya çalışıyorum o zaman haklıda olsam haksızda olsam yuvayı dişi kuş yapar diyerekten kıvrılıveriyorum yanına :37:

Zamanla insan biraz daha dirayetli oluyor
geçen bende eşimle tartıştım her zamnki gibi gitti salonda yattı
senmisin bu sefer hiç sesimi çıkarmadım
2. gün gece yarısı geldi niye geldin sensiz yatak çok rahattı dedim
hiç umursamayaınca tıpış tıpış gelirler
ama bunun için 21 sene bekleme gerekmiş maaaaaalesef

Back
X