• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN ÇOK ACİLL YARDIMINIZA İHTİYACIM VARR:((

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
73
Kütahya
arkadaşlar yaklaşık bir haftadır karar veremediğim bir mevzu var. yardımınıza ihtiyacım var. babamın bi arkadaşı vasıtasıyla beni biriyle görüştürmek istiyorlardı. maddi durumları filan iyiymiş. hatta iş yerimden bazı insanlarında tanıdığı bi aile çıktı. onlarda çok iyi insanlar diyolar. ama ben facete çocuğu gördüm. uzun boylu ve çok kalıplı bi çocuk. şişman yani. ama yüzü filan çok hoş yakışıklı. neyse ben ilk başta hiç hoşuma gitmedi. dünde aileler arada olduğundan bide güvendiğim insanlar bi görüş filan deyince görüştük. çocuk beni beğenmiş zaten. bende çocuğun konuşmasını güler yüzünü filan beğendim fena değil ama ne bileyim çok kalıplı geldi ya bende uzunum ama zayıfım. spora filan başlamış onlardan bahsetti ama zayıflarmı hiç bilmiyorum. ailemde herkeste kusur buluyosun deyip duruyo. çocukta dün ne yapalım beni tanımak istiyomusun diye söyleyip durdu bende iyi tamam tanıyalım dedim ama bi akıl verin yaa

Dış görünüş bu kadar önemli mi?
İçiniz ısınsaydı sorun etmezdiniz sanırım.

Her insan 4 4 lük değildirki bence birbirinizi daha yakindan tanıyın derim belliki seninde hoşuna gitmiş :) aslinda insanlarin diş gorunusune cok önem vermeni istemem evlilik konusunda cunku onunla sen bi ömür geçiriceksin eğer huyu hoşuna giderse bence fiziksel gorunuşunu aklına takma derim ... Çok insan var çok fit olup yakışıklı olup ama huyu kötü olan .. Bide şoyle duşun tamam sen bu cocuğu istemedin peki başka taniştığın kişi nasl olcak bence iyi düşün isterse kiloda verebilir aklına takma bence

Dış görünüşe takılmayın, hani bi söz var ya "Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter"
Önemli olan karakteri nasıl? İnce fikirli mi, vicdanlı mı, bunları tart bence..

Ben olsam 2-3 kere daha görüşürdüm.
Anlaşamadığımız bir nokta olursa o zaman bitirirdim.
Sadece dış görünüş bir faktör olmamalı bence.

arkadaşlar yaklaşık bir haftadır karar veremediğim bir mevzu var. yardımınıza ihtiyacım var. babamın bi arkadaşı vasıtasıyla beni biriyle görüştürmek istiyorlardı. maddi durumları filan iyiymiş. hatta iş yerimden bazı insanlarında tanıdığı bi aile çıktı. onlarda çok iyi insanlar diyolar. ama ben facete çocuğu gördüm. uzun boylu ve çok kalıplı bi çocuk. şişman yani. ama yüzü filan çok hoş yakışıklı. neyse ben ilk başta hiç hoşuma gitmedi. dünde aileler arada olduğundan bide güvendiğim insanlar bi görüş filan deyince görüştük. çocuk beni beğenmiş zaten. bende çocuğun konuşmasını güler yüzünü filan beğendim fena değil ama ne bileyim çok kalıplı geldi ya bende uzunum ama zayıfım. spora filan başlamış onlardan bahsetti ama zayıflarmı hiç bilmiyorum. ailemde herkeste kusur buluyosun deyip duruyo. çocukta dün ne yapalım beni tanımak istiyomusun diye söyleyip durdu bende iyi tamam tanıyalım dedim ama bi akıl verin yaa
Bence de tanıyın benim esimde kalipli boylu poslu bizi herkes yakitiriyor inanın sizde yakisacaksiniz .

benim kuzenimin ailesi
kuzenimin sevdiği çocuğu sadece dış görünüşü sebebiyle istememişti
ama şimdi
yere göğe konduramıyorlar damatlarını
öyle bir adam ki
eşine, eşinin ailesine, kendi ailesine, çocuklarına gösterdiği saygı, sevgi, ilginin haddi hesabı yok

öte yandan, evlilikte cinsel çekim çok önemli
cinsel çekim de yakışıklılıkla değil ten uyumuyla alakalı

önceden fikrinizi söyleyin
deyin ki benim sizi tanımam lazım bir karar verebilmem için
uyuşup uyuşmayacağımızı bilmiyorum
sonra görüşün
ta ki ya olmaz ya olur deyinceye kadar
ama "olmaz" diye hissedince de "aman kırılmasın nasıl hayır diyeceğim" diye oyalamayın karşınızdakini

su, yolunu bulur her zaman
Hoppa

Ben dis gorunus onemli degil diyemicem...
Bir giyecek alirken bile insan sicak tutsun saglam olsun demiyo once ustunde nasil durduguna bakiyo o yuzden esi olacak insaninda once gozune hitab etmesi gerekiyor
Sende sadece klosunu cok bulmussun yuzu guzel demissin klo gider onu takma cok
En azindan bi tanima suresi verin ikiniz icinde uyusmadiginizi anlarsaniz gorusmezsiniz

Sevilmeyenin sesi dangıldak yürüyüşü zömbüldek gelirmiş. Siz bu adama besbelli ısınamamışsınız, zayiflasa gözünün üstündeki kaşı çirkin gelir bu kez. Aşık olacaginiz adami bekleyin derim.

Sevilmeyenin sesi dangıldak yürüyüşü zömbüldek gelirmiş. Siz bu adama besbelli ısınamamışsınız, zayiflasa gözünün üstündeki kaşı çirkin gelir bu kez. Aşık olacaginiz adami bekleyin derim.

Ben de katiliyorum, dogru erkek gelince akilda acaba olmuyor zaten.

Can atmadiginiz birini almayin derim.

Bakinca iciniz isinmiyorsa olmazz..bikez daha sans verin ona..belki bu kez insanligini seversiniz..ha oda yok diyirsaniz size hitap etmiyorsada hic uzatmayin derimm

buyuk harflerle ACİLL deyince ben de telas yaptim :p
tercih meselesi, kilolu birini istemeyebilirsin, kusur degil bu tabiki..
icin isinirsa bunlari gozun zaten gormez..
ama sunu da bil ki, bazen kafamizdaki hayali profilde olmuyor mutluluk..
Allah hakkinda hayirlisini versin..

Valla dış görünüş erkekler için önemliyse neden bayanlar için de önemli olmasın ki En Büyük KK:confused:
İşte erkekler için de önemli olması ne kadar doğruysa bu da o kadar doğru.
Evlendikten sonra kilo alabilir kadın veya erkek, o zaman da bunu problem yapan her iki cins de aynı benim için.
İnsan olarak sevmeyen zayıf ya da kilolu, sevmeyiversin:)

Back
X