• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN ÇOK ACİLL YARDIMINIZA İHTİYACIM VARR:((

Bakinca iciniz isinmiyorsa olmazz..bikez daha sans verin ona..belki bu kez insanligini seversiniz..ha oda yok diyirsaniz size hitap etmiyorsada hic uzatmayin derimm
bende o yüzden bugün bir kez daha görüşeceğim bakalım bundada bişey olmazsa ona göre hareket etmeyi düşünüyorum

Ben de katiliyorum, dogru erkek gelince akilda acaba olmuyor zaten.

Can atmadiginiz birini almayin derim.

şimdi şöyle bir durum var yaşımda çok küçük değil. ama birine ısınmayıncada ısınamıyorum işte:(( yaa mesela bana spora başladım filan dedi ilk gördüğümde ama dün aradı konuşuyoruz bugün gitmedim kollarım çok ağrıdı filan diyo. kii gitsede nasıl kısa sürede kilo verecekki. yan yana çok iyi durmuyoruz o yüzden ben sinir oldum. bakın dış görünüşe çok önem veren biride değilim ama azimli olmazsa bu konuda bir daha hiç yapmaz tamamen salar kendini

Hımm o kadar da acil değilmiş.
Akşama nikah masasına gideceksiniz gibi yazmışsınız.

1-2 kere daha görüşün. İçiniz ısınmıyorsa kusura bakma der veda edersiniz.

şimdi şöyle bir durum var yaşımda çok küçük değil. ama birine ısınmayıncada ısınamıyorum işte:KK43:( yaa mesela bana spora başladım filan dedi ilk gördüğümde ama dün aradı konuşuyoruz bugün gitmedim kollarım çok ağrıdı filan diyo. kii gitsede nasıl kısa sürede kilo verecekki. yan yana çok iyi durmuyoruz o yüzden ben sinir oldum. bakın dış görünüşe çok önem veren biride değilim ama azimli olmazsa bu konuda bir daha hiç yapmaz tamamen salar kendini

Tabi ki anliyorum, ben de 27 yasindayim. Karakteri, isi gucu duzgun biri olunca insan pufffff buna niye isinamadim diyor. Zayiflasa bile bu is olacak mi, bence bunu dusunun derim.

Yani ben de kendime sinir oluyorum, yakisikli, ustun karakterli biriyle tanistim ama ben de isinamadim ne yapayim. Cok kibar davrandi, el ustunde tuttu ama yok. (Annem duysa gebertir, herif doktordu :KK39:) O gun gercekten kendimi bicaklamak istedim, bir de herifin arabasinda agladim iyice rezil oldum. O sirada ask acisi cekiyordum, bes para etmez bir herif icin.

siz de bir gün çok şişman olabilirsiniz. Kalıplı olması kusur değil ki.
Önce karakterini ve kişiliğini sorgulayın.

Kalipli derken,kimi insan ne kadar zayjf olursa olsun kemigi iri olur,haliyle kalipli,iri gibi gorulur.siz boyuda uzun diyorsunuz,obezlik boyutunda kilosu yoksa,ben sorun yalmazdim acikcasi.kilo bu yani alinirda verilirde.siz simdi zayifsiniz ama,belki evlendikten sonra dogum şu bu derken alacaksiniz bir yirmi kilo.belli olmaz yani.muhim olan,insanin durustlugu,kalbinin temizligi,isi gucude yerindeyse,zaten kendide spora basladigi soylemis,farkinda demekki kilosunun ki bu gayet guzel birsey.degerlendirin bence bu firsati

sen doğumdan sonra şişmanlarsan kocan seni boşayacak mı,güzellik baki değildir hatırlatayım.

bende o yüzden bugün bir kez daha görüşeceğim bakalım bundada bişey olmazsa ona göre hareket etmeyi düşünüyorum
Canm bunun kiloyla falan alaksi yok aslinda..belki icine sinseydi o kilosu gozune batmiycakti..bence iyi dusun..zayiflik,kilolu olmak falan degil mesele gozune hos gelmesi,anlasabilmen...dusun senin tipin biri cikti karsina...ama anlasamiyorsunzz...ne yani sirf tipi guzel diye olur mu..olmaz tabikii....ben seni cok iyi anladim..bu isler tipe falan bakmiyor..gonul isi diye bosa denmemis ;)hayirlisi olsn hakkinda insallah...

arkadaşlar yaklaşık bir haftadır karar veremediğim bir mevzu var. yardımınıza ihtiyacım var. babamın bi arkadaşı vasıtasıyla beni biriyle görüştürmek istiyorlardı. maddi durumları filan iyiymiş. hatta iş yerimden bazı insanlarında tanıdığı bi aile çıktı. onlarda çok iyi insanlar diyolar. ama ben facete çocuğu gördüm. uzun boylu ve çok kalıplı bi çocuk. şişman yani. ama yüzü filan çok hoş yakışıklı. neyse ben ilk başta hiç hoşuma gitmedi. dünde aileler arada olduğundan bide güvendiğim insanlar bi görüş filan deyince görüştük. çocuk beni beğenmiş zaten. bende çocuğun konuşmasını güler yüzünü filan beğendim fena değil ama ne bileyim çok kalıplı geldi ya bende uzunum ama zayıfım. spora filan başlamış onlardan bahsetti ama zayıflarmı hiç bilmiyorum. ailemde herkeste kusur buluyosun deyip duruyo. çocukta dün ne yapalım beni tanımak istiyomusun diye söyleyip durdu bende iyi tamam tanıyalım dedim ama bi akıl verin yaa
canım kaç yaşındasın? içine sinmediyse hiç görüşme zor zayıflar o..

Canm bunun kiloyla falan alaksi yok aslinda..belki icine sinseydi o kilosu gozune batmiycakti..bence iyi dusun..zayiflik,kilolu olmak falan degil mesele gozune hos gelmesi,anlasabilmen...dusun senin tipin biri cikti karsina...ama anlasamiyorsunzz...ne yani sirf tipi guzel diye olur mu..olmaz tabikii....ben seni cok iyi anladim..bu isler tipe falan bakmiyor..gonul isi diye bosa denmemis :KK66:hayirlisi olsn hakkinda insallah...

canım çok sağol haklısın da işte yaşımda çok küçük değilki. karşıma çıkacak başkası nasıl olacak onuda bilmiyorum.

arkadaşlar yaklaşık bir haftadır karar veremediğim bir mevzu var. yardımınıza ihtiyacım var. babamın bi arkadaşı vasıtasıyla beni biriyle görüştürmek istiyorlardı. maddi durumları filan iyiymiş. hatta iş yerimden bazı insanlarında tanıdığı bi aile çıktı. onlarda çok iyi insanlar diyolar. ama ben facete çocuğu gördüm. uzun boylu ve çok kalıplı bi çocuk. şişman yani. ama yüzü filan çok hoş yakışıklı. neyse ben ilk başta hiç hoşuma gitmedi. dünde aileler arada olduğundan bide güvendiğim insanlar bi görüş filan deyince görüştük. çocuk beni beğenmiş zaten. bende çocuğun konuşmasını güler yüzünü filan beğendim fena değil ama ne bileyim çok kalıplı geldi ya bende uzunum ama zayıfım. spora filan başlamış onlardan bahsetti ama zayıflarmı hiç bilmiyorum. ailemde herkeste kusur buluyosun deyip duruyo. çocukta dün ne yapalım beni tanımak istiyomusun diye söyleyip durdu bende iyi tamam tanıyalım dedim ama bi akıl verin yaa

İçin almadıysa olay bitmiştir

canım çok sağol haklısın da işte yaşımda çok küçük değilki. karşıma çıkacak başkası nasıl olacak onuda bilmiyorum.
Bende31yasindayim bekarim..hic dert etme..allah elbet yazmistir alnimiza birini...

Ay :)
Dert ettiğin kilosu olsun, İçin ısındıysa ve yüzü güleçse daha ne istiyosun? :)

Kiloyu zamanla verir.

DTE="hesnam, post: 38911994, member: 605184"]yaa çok zor bi olay. bi gönlüme göre biri çıkmadı karşıma malesef :KK43:([/QUOTE]
Dah
29yasindaymisin acele etme bence..insanlar artik gec olsun iyisi olsun derdinde..benimde cikmadi bu yasa kadar..aslinda ilk zamanlar ciktida hep daha iyisi cikar diye istemedim.sonra okuzun tekine vuruldum onlada olmadi.sonra biri varmis zengin dediler baktim yine olduramadim..anliyacagin para,pul,boy,pos,hicbiri etkilemiyor kaderinde yoksa..o yuzden hic acele etme cikicakk hemde icine sinen gonlune gore biri...

Back
X