Zayıflarsa aşık olacak mısınız? Baştan ısınamamışsınız.
ilk görüşte ısınma olayı tabiki olmuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zayıflarsa aşık olacak mısınız? Baştan ısınamamışsınız.
bende o yüzden bugün bir kez daha görüşeceğim bakalım bundada bişey olmazsa ona göre hareket etmeyi düşünüyorumBakinca iciniz isinmiyorsa olmazz..bikez daha sans verin ona..belki bu kez insanligini seversiniz..ha oda yok diyirsaniz size hitap etmiyorsada hic uzatmayin derimm
Ben de katiliyorum, dogru erkek gelince akilda acaba olmuyor zaten.
Can atmadiginiz birini almayin derim.
şimdi şöyle bir durum var yaşımda çok küçük değil. ama birine ısınmayıncada ısınamıyorum işte( yaa mesela bana spora başladım filan dedi ilk gördüğümde ama dün aradı konuşuyoruz bugün gitmedim kollarım çok ağrıdı filan diyo. kii gitsede nasıl kısa sürede kilo verecekki. yan yana çok iyi durmuyoruz o yüzden ben sinir oldum. bakın dış görünüşe çok önem veren biride değilim ama azimli olmazsa bu konuda bir daha hiç yapmaz tamamen salar kendini
Canm bunun kiloyla falan alaksi yok aslinda..belki icine sinseydi o kilosu gozune batmiycakti..bence iyi dusun..zayiflik,kilolu olmak falan degil mesele gozune hos gelmesi,anlasabilmen...dusun senin tipin biri cikti karsina...ama anlasamiyorsunzz...ne yani sirf tipi guzel diye olur mu..olmaz tabikii....ben seni cok iyi anladim..bu isler tipe falan bakmiyor..gonul isi diye bosa denmemisbende o yüzden bugün bir kez daha görüşeceğim bakalım bundada bişey olmazsa ona göre hareket etmeyi düşünüyorum
Benim herif 22 kilo aldı kapının önüne atayım o vakit adamı.Kilo alınır, verilir çok takılacak bir sebep değil bence. Önemli olan kalbinize dokunması. Evlendikten sonra göbeklenirse boşayacak mısınız adamı yani?
canım kaç yaşındasın? içine sinmediyse hiç görüşme zor zayıflar o..arkadaşlar yaklaşık bir haftadır karar veremediğim bir mevzu var. yardımınıza ihtiyacım var. babamın bi arkadaşı vasıtasıyla beni biriyle görüştürmek istiyorlardı. maddi durumları filan iyiymiş. hatta iş yerimden bazı insanlarında tanıdığı bi aile çıktı. onlarda çok iyi insanlar diyolar. ama ben facete çocuğu gördüm. uzun boylu ve çok kalıplı bi çocuk. şişman yani. ama yüzü filan çok hoş yakışıklı. neyse ben ilk başta hiç hoşuma gitmedi. dünde aileler arada olduğundan bide güvendiğim insanlar bi görüş filan deyince görüştük. çocuk beni beğenmiş zaten. bende çocuğun konuşmasını güler yüzünü filan beğendim fena değil ama ne bileyim çok kalıplı geldi ya bende uzunum ama zayıfım. spora filan başlamış onlardan bahsetti ama zayıflarmı hiç bilmiyorum. ailemde herkeste kusur buluyosun deyip duruyo. çocukta dün ne yapalım beni tanımak istiyomusun diye söyleyip durdu bende iyi tamam tanıyalım dedim ama bi akıl verin yaa
Canm bunun kiloyla falan alaksi yok aslinda..belki icine sinseydi o kilosu gozune batmiycakti..bence iyi dusun..zayiflik,kilolu olmak falan degil mesele gozune hos gelmesi,anlasabilmen...dusun senin tipin biri cikti karsina...ama anlasamiyorsunzz...ne yani sirf tipi guzel diye olur mu..olmaz tabikii....ben seni cok iyi anladim..bu isler tipe falan bakmiyor..gonul isi diye bosa denmemishayirlisi olsn hakkinda insallah...
arkadaşlar yaklaşık bir haftadır karar veremediğim bir mevzu var. yardımınıza ihtiyacım var. babamın bi arkadaşı vasıtasıyla beni biriyle görüştürmek istiyorlardı. maddi durumları filan iyiymiş. hatta iş yerimden bazı insanlarında tanıdığı bi aile çıktı. onlarda çok iyi insanlar diyolar. ama ben facete çocuğu gördüm. uzun boylu ve çok kalıplı bi çocuk. şişman yani. ama yüzü filan çok hoş yakışıklı. neyse ben ilk başta hiç hoşuma gitmedi. dünde aileler arada olduğundan bide güvendiğim insanlar bi görüş filan deyince görüştük. çocuk beni beğenmiş zaten. bende çocuğun konuşmasını güler yüzünü filan beğendim fena değil ama ne bileyim çok kalıplı geldi ya bende uzunum ama zayıfım. spora filan başlamış onlardan bahsetti ama zayıflarmı hiç bilmiyorum. ailemde herkeste kusur buluyosun deyip duruyo. çocukta dün ne yapalım beni tanımak istiyomusun diye söyleyip durdu bende iyi tamam tanıyalım dedim ama bi akıl verin yaa
Bende31yasindayim bekarim..hic dert etme..allah elbet yazmistir alnimiza birini...canım çok sağol haklısın da işte yaşımda çok küçük değilki. karşıma çıkacak başkası nasıl olacak onuda bilmiyorum.
29 yaşındayım.. zor zayıflar onda hemfikirizzcanım kaç yaşındasın? içine sinmediyse hiç görüşme zor zayıflar o..
Bende31yasindayim bekarim..hic dert etme..allah elbet yazmistir alnimiza birini...
ama bak ikisi çok farklı şeyler. evlendikten sonra benimsedikten sonra sorun değil ama şimdiden insan düşünmüyo değil.Benim herif 22 kilo aldı kapının önüne atayım o vakit adamı.
İçiniz ısındıysa eğer bence sorun değil.Azimle ne kilolar verilir.ama bak ikisi çok farklı şeyler. evlendikten sonra benimsedikten sonra sorun değil ama şimdiden insan düşünmüyo değil.