• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen çok aciLLl cevap gebelik kategorisi X ne dmek

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
adet düzenleyici olarak climen verdi doktor bu arada korunmadan ilişkiye devam ediyorum ama gebelik kategorisi X miş. Ya bu dönemde ilacı kullanırken hamile kalırsam?

Son düzenleme:
Gebelik kategorisi X demek hamileyken kullanılırsa anomaliye sahip bebek demek, Allah korusun.
Ya ilacı bırakın ya da korunun
Gebelik kategorisi - Vikipedi

Geçen sene roaccutane diye bir sivilce ilacı kullanmıştım, prospektüsün en az 10 yerinde büyük harflerle ''hamileler ve hamilelik ihtimali olanlar kesinlikle kullanamaz, ilaç bırakıldıktan sonra 1 ay boyunca hamile kalınmamalıdır'' yazıyordu. Allah korusun bu ilacı kullanıyorsanız inşAllah hamile değilsinizdir.

hamile değilim ama ilacı kullanırken korunmayacaktm zaten 3 gün içtim

ya da ilacı bırakıp soğann kürü mü yapsam ne zaman adet olursam olurum bana zararı olur mu adet olmamamın?

off kafam çok karıştı ağlamak istiyorum
doktor öyle hızlı ki muayene esnasında soru da soramıyorum sorsam da anlamıyorum bi girdiğimi bir de çıktığımı hatırlıyorum özel hastanelerin de hiç anlamı yok artık

Adet düzensizliği yaşayan arkadaşlarım düzenli civanperçemi içiyorlar, faydasını gördüklerini söylediler.

Son düzenleme:
Back
X