Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acile git canım21 haftlalık hamileyim az önce lavaboda afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kan geldi sildikçe geliyor neden ne yapmalıyım elim ayağıma dolaştı gece yarısı lütfen yardımcı olur musunuz
Kadin doğum doktorunun numarası varsa iletişime geç mutlakaAcile git canım
Kabızmıydız21 haftlalık hamileyim az önce lavaboda afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kan geldi sildikçe geliyor neden ne yapmalıyım elim ayağıma dolaştı gece yarısı lütfen yardımcı olur musunuz
Evet maalesefKabızmıydız
Gittim de maalesef bakmadılarAcile gidin bence de hemen bakılsın inşallah bir şey yoktur stres yapmayın![]()
Gittim ama ilgilenmediler umursamadılar yani kabızlık olduğu için önem vermedilerAcilll acile git, kanama alanı falan vardır, hemen bı acile git, inşallah bı problem yoktur, bekleme
Yarını bekliyorum gideceğimKadin doğum doktorunun numarası varsa iletişime geç mutlaka
Nasıl bakmıyorlar ki acil durum sonuçta kabız felan demişsiniz basur olabilirmisn belki o noktadan oldu şimdi nasılsin var mı kanama felanGittim de maalesef bakmadılarçok üzgünüm
Teşekkür ediyorum inanın bende anlam veremiyorum ben her seferinde acile gittiğimde aynı senaryo maalesef şuan kanama yok çok şükür iyiyimNasıl bakmıyorlar ki acil durum sonuçta kabız felan demişsiniz basur olabilirmisn belki o noktadan oldu şimdi nasılsin var mı kanama felan
Acile gittiğimde dediğim gibi muayene olmadı kendi doktoruma gittim herhangi bir sorun yok çok şükürKabizlikla onun ne alakası varmış? Kanama alanı falan var mı? Açılma sancı var mı? Bebiş nasıl, bunlarla ilgili birşey demediler mi?
Ayy iyi bari çok şükür, gün içinde de aklıma gelip durdun merak ettim seni, rabbim sağlıcakla kavuştursun siziAcile gittiğimde dediğim gibi muayene olmadı kendi doktoruma gittim herhangi bir sorun yok çok şükür![]()
Aminn çok teşekkür ederim Allah razı olsunAyy iyi bari çok şükür, gün içinde de aklıma gelip durdun merak ettim seni, rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi
İyi Çok şükür canım sevindimTeşekkür ediyorum inanın bende anlam veremiyorum ben her seferinde acile gittiğimde aynı senaryo maalesef şuan kanama yok çok şükür iyiyim![]()
Genelde kabızlıktan falan oluyor o bazen burnunuzdan da damarlarınız hamileyken genişlediği için kan gelebilir endişe edilecek bir durum olmuyor genelde ama kanama alanı şüpheniz varsa mutlaka doktorunuzla görüşün21 haftlalık hamileyim az önce lavaboda afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kan geldi sildikçe geliyor neden ne yapmalıyım elim ayağıma dolaştı gece yarısı lütfen yardımcı olur musunuz