• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen çok ihtiyacım var

MelisD1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
12
1
3
Konya
Merhaba 18 yaşındayım bu yıl üniversite sınavına girdim istediğim puan gelmedi daha düzgün bi tıp fakültesi için tekrar çalışıcam.Sevgilimle 8 aydır birlikteyiz farklı şehir olursa ayrılcaz demiştik.Şimdi ben kalıyorum o da gidiyo. Birbirimizi seviyoruz en azından ben seviyorum.Ben seni beklicem çalışıcaksın ve yanıma geliceksin demesini çok istedim ama demedi.Biraz kendini de suçlu hissediyo sanırım sınav dönemi oyaladığını düşünüyo. Yada bilmiyorum bir yıl uzak mesafe ilişkisi istemedi. Ramazandan sonra son bir gün geçircez onunla.İki gündür çok kötüyüm gözlerim balon gibi oldu ne yapmalıyım bilmiyorum.Çok ihtiyacım var ona bu yıl ama uzak mesafe ilişki aramızdaki herşeyi bitire de bilir sonuçta.Sizce ne demeliyim ona o gün nasıl veda etmeliyim? Yada kafamı nasıl uzak tutarım ondan fiziksel olarak baya dikkat çekici özelliği var zaten hep kızların gözü onda oluyodu üniversite de değişceğini sanmıyorum lütfen düşüncelerinizi söyleyin çok ihtiyacım var

Merhaba 18 yaşındayım bu yıl üniversite sınavına girdim istediğim puan gelmedi daha düzgün bi tıp fakültesi için tekrar çalışıcam.Sevgilimle 8 aydır birlikteyiz farklı şehir olursa ayrılcaz demiştik.Şimdi ben kalıyorum o da gidiyo. Birbirimizi seviyoruz en azından ben seviyorum.Ben seni beklicem çalışıcaksın ve yanıma geliceksin demesini çok istedim ama demedi.Biraz kendini de suçlu hissediyo sanırım sınav dönemi oyaladığını düşünüyo. Yada bilmiyorum bir yıl uzak mesafe ilişkisi istemedi. Ramazandan sonra son bir gün geçircez onunla.İki gündür çok kötüyüm gözlerim balon gibi oldu ne yapmalıyım bilmiyorum.Çok ihtiyacım var ona bu yıl ama uzak mesafe ilişki aramızdaki herşeyi bitire de bilir sonuçta.Sizce ne demeliyim ona o gün nasıl veda etmeliyim? Yada kafamı nasıl uzak tutarım ondan fiziksel olarak baya dikkat çekici özelliği var zaten hep kızların gözü onda oluyodu üniversite de değişceğini sanmıyorum lütfen düşüncelerinizi söyleyin çok ihtiyacım var

canım uzak şehirlerdeiken ilişki sürdürmek muhakkak zordur ama bu kadar çabuk "bitsin" demesini lütfen yorumla içinde..
daha denemedi bile.. "seven insan ayrılmaz" bana göre böyle.. yeteri kadar sevmemiştir ya da başka birşey vardır da "severken ayrıldım ondan" der..
zaten baştan da ayrılırız farklı şehir olursa demişsiniz o da enteresan olmuş..
sen sınavı düşün inş. tıp kazan doktor ol.. yakışıklı bir doktor sevgilin olsun bak kafan ona takılacak mı? hiç sanmam.. boşuna üzüyorsun kendini..
son bigün geçirmek de bana garip geldi.. ayrılmadınız mı? son bi veda bu kadar lazımsa bu kadar düşkünseniz birbirinize ayrılmayın o zaman..

Aslında öyle bi konuşma olmadı ayrılcaz gibi ama 5-6 yıl ayrı şehirde kalcaksak ayrılcaz gibi bişey olmuştu.Yani bir yıl kazanamamak aklımda yoktu.Son kez vedalaşmak için tam bi gün istedi benden.Ramazanda çok fazla zamanımız olmuyo malum yaşlar küçük. Ama haklısın galiba sevseydi ayrılmanın lafını etmezdi

Aslında öyle bi konuşma olmadı ayrılcaz gibi ama 5-6 yıl ayrı şehirde kalcaksak ayrılcaz gibi bişey olmuştu.Yani bir yıl kazanamamak aklımda yoktu.Son kez vedalaşmak için tam bi gün istedi benden.Ramazanda çok fazla zamanımız olmuyo malum yaşlar küçük. Ama haklısın galiba sevseydi ayrılmanın lafını etmezdi

Açıkcası şuan kıvırıyorum galiba gözden kolay çıkarttı veya bir yılına kıyamadı

Yasin daha kucuk canim. Tip fakultesi istiyosun. Birak senin icin hayirlisi olmus. Onla devam etsen derslerine veremicen belkide kendini. Sen bi tipi kazan bak o universtede neler cikcak karsina aklina bile gelmicek bu sevgilin. İnan bana derslerine ver kendini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Açıkcası şuan kıvırıyorum galiba gözden kolay çıkarttı veya bir yılına kıyamadı

canım evet sanki azcık "kıvırma" oldu:)

aslında haklısın insan iyi düşünmek istiyor.. bir açıdan o da haklı tabi 5-6 sene ayrı şehirler çok zor olur.. ama imkansız değildi.. deneyip görmeyi bile istemedi.. ben seni üzmek değil tam tersine seni uzakta da olsan hasretle bekleyecek birini daha çok hakettiğini düşünerek yazdım..

şu an eşim olan sevgilimle biz de üni. sınavı öncesi çıkmaya başladık.. ailesi o yıl başka şehre taşındı.. ailesini bırakıp, karşısına alıp tek başına benim olduğum şehirdeki üni.yi yazdı.. istanbulda kaldı tek başına.. biz sonrasında yürütemedik ayrıldık 6 yıl sonra barıştık vs vs vs.. ama önemli olan pes etmedik.. sadece dikkatini çekmek için verdim bu örneği.. farklı şehirde de olsa ayrılmazdık.. denerdik.. uğraşırdık.. demekki eksik birşeyler var diye düşün.. sevmiş olabilir ama demekki yetmiyor bazen karar alırken..

Yasin daha kucuk canim. Tip fakultesi istiyosun. Birak senin icin hayirlisi olmus. Onla devam etsen derslerine veremicen belkide kendini. Sen bi tipi kazan bak o universtede neler cikcak karsina aklina bile gelmicek bu sevgilin. İnan bana derslerine ver kendini.

Haklısınız kendimi derse vermem gerekiyo en azından 1 yıl kaldığıma değsin

canım evet sanki azcık "kıvırma" oldu:)

aslında haklısın insan iyi düşünmek istiyor.. bir açıdan o da haklı tabi 5-6 sene ayrı şehirler çok zor olur.. ama imkansız değildi.. deneyip görmeyi bile istemedi.. ben seni üzmek değil tam tersine seni uzakta da olsan hasretle bekleyecek birini daha çok hakettiğini düşünerek yazdım..

şu an eşim olan sevgilimle biz de üni. sınavı öncesi çıkmaya başladık.. ailesi o yıl başka şehre taşındı.. ailesini bırakıp, karşısına alıp tek başına benim olduğum şehirdeki üni.yi yazdı.. istanbulda kaldı tek başına.. biz sonrasında yürütemedik ayrıldık 6 yıl sonra barıştık vs vs vs.. ama önemli olan pes etmedik.. sadece dikkatini çekmek için verdim bu örneği.. farklı şehirde de olsa ayrılmazdık.. denerdik.. uğraşırdık.. demekki eksik birşeyler var diye düşün.. sevmiş olabilir ama demekki yetmiyor bazen karar alırken..

Allah bozmasın mutluluğunuzu çok ta güzel bir örnek benim için :1: . 5-6 yıl göze alamamasını anlardım. Ama söz konusu 1 yıl bunun bile sözünü veremiyo bana. Ablam var ama onunla konuşamadım yazmak konuşmaktan çok daha kolay ablalığınız için çok teşekkür ederim :)

Allah bozmasın mutluluğunuzu çok ta güzel bir örnek benim için :1: . 5-6 yıl göze alamamasını anlardım. Ama söz konusu 1 yıl bunun bile sözünü veremiyo bana. Ablam var ama onunla konuşamadım yazmak konuşmaktan çok daha kolay ablalığınız için çok teşekkür ederim :)

birazcık iyi geldiyse yazdıklarım ne mutlu bana.. daha dün 18 dim sanki ama bugün evli çocuklu bir bayanım.. hayat böyle.. çok gençsin canım.. gençken bu laf pek hoşa gitmez ama inan öyle.. ben 18 yaşımda iken herşeyi bildiğimi anladığımı vs zannederdim.. şimdi 31 yaşımda geri dönüp baktığımda daha net görebiliyor insan.. bence sen bu olgunluğa daha çabuk ermişsin.. arkasından ağlamak yerine "aslında" neyin başına geldiğini görebiliyorsun.. ne güzel.. sakın seni etkilemesin bunlar.. derslerine odaklan.. ve eminimki bir gün arayacak seni.. hep böyle olur.. sakın o zaman da bu akıllı fikirli halini kaybetme.. sevgiler..

Sadece senin bu yazını okudum diğer arkadaşların yorumlarını okumadım. Bende bu sene üniversite sınavına giricem canım ve 3 yıldır tanıştığım benim hatalarım yüzümden ayrılmak zorunda kaldığımız bir erkek arkadaşım var zeminimiz hiç sağlam olmamasına rağmen onu üzmemeye ve sonuna kadar onunla beraber olmaya inandığım için tekrar başladık. Sizin yaptığınız hata erkek arkadaşınla farklı şehirler olursa ayrılcaz. İşte bu cümle çok önemli çünkü siz zaten kendinizi buna öyle bir endekslemişsiniz ki farklı şehirler olmasa bile inan ayrılırdınız. Şuan erkek arkadaşım da bende eğer farklı şehirler olursa ikimizde ne yapıp ne edip bir yolunu bulup aynı şehir diyoruz ki bencede böyle olmalı çünkü farklı şehir de ben asla yapamam bende hiçbir kız yapamaz. Sevgilisine aşırı güvenmesi gerekiyor ben yapamam. Yapman gereken tek şey onu KALBİNDE OLMASA BİLE AKLINDA 9 aylığına bitirip istediğin o tıp fakültesini kazanıp NASIL KOYDUM AMAA imajı verip s.ktiri çekmen öünkü bana tenezzül etmeyene ben asla etmem sen hiç merak etme ya sınavdan önce yada sınavdan sonra o senin kesin kafanı karıştırır ama ona artık tenezzül etmek yok. Ben yaptım başardım önceki ilişkim de oh çokta iyi oldu

Back
X