lütfen dalga geçmeyin yardım edin

nurgulbagci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
4
1
1
21
merhabalar ben gebe kalmaya çalışıyorum eşim hiçbir şekilde içime boşalmiyor hep geri çekip karnıma boşalıyor asla içime kaçırmıyor bende o karnima bosaldiktan sonra parmağımı spremlere sürüp parmağımı içime sokmaya başladım yani boşaldığı sıvıyı kendi kendime içime ulaştırmaya çalışıyorum böyle hamile kalabilir miyim

hayır maalesef daha erken diyor yeni evlendik
Eşin istemiyorsa pişman olabilirsin. Daha yeni evliymişsin dur biraz bazı şeyler otursun. Ne bu acele. Çocuk sorumluluk isteyen bir şey iki taraf da istediği halde bazen eşler arasında anlaşmazlık çıkabiliyor.

Çocuk istemeyen bir adamdan çocuk yapmaya çalışmak akıl işi değil hayret ettim bence önce bu azminize bı son verin evliliğin tadını çıkarın ikinizde hazır olduğunda isteyerek denersinz. Hadi diyelim istediğiniz oldu hamile kaldınız çocuğun en ufak sıkıntısnda adam sen istdin sen yaptn deyip sorumluluk olmazsa fln bunları hiç mi dusunmysnz

yarım saat önce üye olup bu kadar açık açık yazmak 😂 konu başlığı da tuhaf, içerikteki detaylar da

evet bu da aklima geldi deneyeceğim
Deneyin tabi. Ama cok yanlis yapmis olursunuz. Cocugunuzun anne kadar baba sevgisine de ihtiyaci var. erkekler zaten cocuklara bizlere nazaran zor baglaniyor. Bir de en bastan istemezse belki hic baglanmayacak. O cocuk o sevgi ve bagi hic hissedemeyecek. 40 yasina gelecek neden babam beni sevmiyordu diye terapistlere soracak.

Back
X