- 9 Mart 2017
- 49
- 13
- 8
- 45
- Konu Sahibi azrasu2015
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım kemikleşme değil.Resime dikkat edersen burun sırtı düz iniyor. O KISIM ZAMANLA OTURUR MU KAVİS OLUR MU DİYORUM☺Oturma dediğiniz kemikleşmeyse benim ki 5. Ayda baya bı kemikleşmişti doktorum kontrol etmişti
3 ay 1 haftalık revizyon ameliyatlıyım.Burun sırtı ödemi indi ama duruşu düzelmedi.Burun sırtı düz gibi ucu şiş ve kalkık gibi.Burun sırtı kemikleri ne kadar zamanda değişir? Ve gerçekten 6 aydan sonra oturuyor mu?
Burun sırtı ile burun ucu iki parça gibi duruyor takıldığımız nokta orasıKavisli zaten. Siz nasil kavis istiyordunuz ki.
Kirilma noktasi denmiyormu iki parca durmasina her doktor yapamiyor kirilma noktasini. Merak ettim gorebilirmiyim.Burun sırtı ile burun ucu iki parça gibi duruyor takıldığımız nokta orası
3 ay 1 haftalık revizyon ameliyatlıyım.Burun sırtı ödemi indi ama duruşu düzelmedi.Burun sırtı düz gibi ucu şiş ve kalkık gibi.Burun sırtı kemikleri ne kadar zamanda değişir? Ve gerçekten 6 aydan sonra oturuyor mu?
Kirilma noktasi denmiyormu iki parca durmasina her doktor yapamiyor kirilma noktasini. Merak ettim gorebilirmiyim.
Bizim burnumuz ayni canim seninle burun estetigi olmadan oncede ayniydi hemen hemen muhtemelen benimde burum airtim dort ay oldu oturdu ama tek taraf cokuk yani sol tarafta kikirdaklarim bos bi taraf yuksek bi taraf alcak seninkide oyle degil mi dolguyla olursa amelyat olmayacagim ama net kararimi verdim artik tabi baska bi sorun cikmzsaBenim derim streç film gibi incecik 5 . Ayda sırtı oturdu baya indi kıkırdaklar tırtıklı belli oluyor şu an
bu fotoğraftaki gibimiydi sizinde yan profilden?Bizim burnumuz ayni canim seninle burun estetigi olmadan oncede ayniydi hemen hemen muhtemelen benimde burum airtim dort ay oldu oturdu ama tek taraf cokuk yani sol tarafta kikirdaklarim bos bi taraf yuksek bi taraf alcak seninkide oyle degil mi dolguyla olursa amelyat olmayacagim ama net kararimi verdim artik tabi baska bi sorun cikmzsa
Yok ben diger arkadasimin msjini alintiladim onunla ayni gibi bizim burnumuzbu fotoğraftaki gibimiydi sizinde yan profilden?
Dolguyla oluyorsa revizyon da konulan kıkırdaklar beyazımsı ve büyükçe tırtıklı yama gibi görünüyor canım mutlaka biraz hacim kaybedip eriyor derin inceyse olduğu gibi gözüküyor bunlar ameliyat öncesi anlatılmıyor doktora derim inçe dedidiğimde kıkırdakları ezip Koyacam belli olmaz demişti üstelik deri yükseltme ve eklemelerde daha da incelip kılcal damar görüntüsü oluşuyor risk alma benim derim inanki daha incelip tırtıklı yapıştı kıkırdağa ce kıkırdak değen yerlerde inçe çizgi kırmızılık oluştu bi nevi deriyi yırtıyormuşBizim burnumuz ayni canim seninle burun estetigi olmadan oncede ayniydi hemen hemen muhtemelen benimde burum airtim dort ay oldu oturdu ama tek taraf cokuk yani sol tarafta kikirdaklarim bos bi taraf yuksek bi taraf alcak seninkide oyle degil mi dolguyla olursa amelyat olmayacagim ama net kararimi verdim artik tabi baska bi sorun cikmzsa