- 12 Şubat 2021
- 154
- 135
- 18
- 29
- Konu Sahibi Bayanmatmazel
-
bana şöyle bir Kelime kullandı aldığım telefonu yolla kendini onla pazarliyorsun dedi.
Bu laftan sonra sizce ne yapmalısınız?beni çok kıskanıyor ben bu durumda ne yapabilirim ?
Ve arkadaşlar nişanlım Muş'ta ben ise İstanbul'dayım oda bir evlilik geçirdi bende çocuklarımız yok. Bide sürekli ben buna intgram bı yerde aktifsin dediğimde megersem sürekli benim instgramima bakıyormuş. Bana diyor sen böyle insan değilsin biliyorum felan ama öncesinden beni çok itiyordu. Çok iskolik kendisi ben onu sevmesem etmesem bı seni seviyorum demek için bile sürekli arayıp duruyordum.25 yaşındayım ve nişanlıyım ağustosta nikahim olacaktı.ve daha yeni ameliyat oldum 4 gün oldu lapioplasti ameliyatı geçirdim. Nişanlım ameliyat günümde sürekli arayıp durmuş beni annemden bilgi almış. ve ben 2 narkoz aldım vucuda narkozdan tam kendime gelememisken annemi aradığında ben istemiştin telefonu seni seviyorum aşkım demişim.Banada bunları nişanlım söyledi tabi.Ben fenomen birisiyim.Nişanlımla sevgili olduğum sırada bütün sosyal medyami kapatmıştım ve tiktok uygulamasindan çok yüklü bı gelirim vardı içi rahat etsin diye sildim. Sonra intgram açmıştım şifresi hepsi ondaydi sırf onla görüntülü konuşmak için açmıştım onuda tabi.2 gün önce bana gecenin bı yarısı mesajlar gelip durdu kaç senedir beni tanıyan isteyen birisinden. Seni istiyorum işte senle evlenmek istiyorum felan cinsinden. Tabi ben buna iyi davranmadim sildim engelledim daha sonra nişanlım gördü bana şöyle bir Kelime kullandı aldığım telefonu yolla kendini onla pazarliyorsun dedi. Çok ağrıma gitti bide ameliyatliyim kaç gündür ağlıyorum . Kendisini affettirmeye çalışıyor. Ben diyorum zaten başkaları olsa olurdu komşumun oğlu var, akrabalar var isteyenler varken dedim ben senin için herşeye kapandım dedim kendini onlarla bir tutma felan derken. Banada demezmi 1 2 gün zaman ver bana düşüncem.
Sürekli şarkılar dinleyip atıyor bu durumu çok sevdiği bi abisiylede konuşmuş demiski ona seviyorsan bişey diyemem bana bişey demek düşmez demis. Ama nişanlım beni çok kıskanıyor ben bu durumda ne yapabilirim ?
Tabi bende ona çok ağır konuştum hak veriyorum o 1 dedi ben 5 dedim. Ama çok dolmustum artıkBu laftan sonra sizce ne yapmalısınız?
işte hatayı burada yapmışsınız.Ben fenomen birisiyim.Nişanlımla sevgili olduğum sırada bütün sosyal medyami kapatmıştım ve tiktok uygulamasindan çok yüklü bı gelirim vardı içi rahat etsin diye sildim. Sonra intgram açmıştım şifresi hepsi ondaydi sırf onla görüntülü konuşmak için açmıştım onuda tabi.
İşte oda o lafından sonra çok pişman.Ama kaç senedir peşimde olan çocuk bana ulascagini nerden bilebilirdim. Daha bı çok şeyler yazmıştı seni istiyorum seni arzuluyorum sana içim eriyor felan hepsi mide bulandırıcı ama nişanlım onceden aramızda bişey olduğunu sanıyor sanırımKendini pazarlıyorsun ne demek ya siz bunu kıskançlık mı sanıyorsunuz, adam size hakaret ediyor. Bir de ikinci evlilikmiş hiç makul bi adam değil
Ben çok sevdigim için bide maddi durumu iyi ve ailemle sorunlarım var zaten bı konuda burdan uzaklaşmak için istiyorum.Nişanlılık evliliğin fragmanıdır. Sen buna devam edersen “Korku-gerilim” dolu bir hayatın olur.
söylediği telafisi olan. yenilir yutulur cinsten bir şey değil.
Fotograftaki sen isen ve yaşın 25 ise daha çok talibin olur? niye illa bu seviyesiz adamla olasın?
aldığım telefonu yolla kendini onla pazarliyorsun dedi.
Evet haklısınız ama peşimde olan pislikte belden aşağıya yazılar yazmış. Bu erkek arkadaş konusunda çok hassasÜzgünüm ama bu kıskançlık falan değil. Size ne ima ettiğinin farkındasınızdır umarım ve bu ima sevdiğinden kıskanan birisinin yapacağı bir ima değil.
kendisi aşağılık kompleksine girmiş,fenomen olduğunuz hesapları kapattırmış.Bide sürekli ben buna intgram bı yerde aktifsin dediğimde megersem sürekli benim instgramima bakıyormuş.
İşte oda o lafından sonra çok pişman.Ama kaç senedir peşimde olan çocuk bana ulascagini nerden bilebilirdim. Daha bı çok şeyler yazmıştı seni istiyorum seni arzuluyorum sana içim eriyor felan hepsi mide bulandırıcı ama nişanlım onceden aramızda bişey olduğunu sanıyor sanırım
Evet haklısınız ama peşimde olan pislikte belden aşağıya yazılar yazmış. Bu erkek arkadaş konusunda çok hassas
Maddi durumu iyi diye, kendi hayatınızdan vazgeçip nişanlınızin istediği gibi biri olmaya çalışıyorsunuz, size kendinizi pazarlıyorsun lafını da yutuyorsunuz ki, utanmadan süre istiyor haklıymış gibi.Ben çok sevdigim için bide maddi durumu iyi ve ailemle sorunlarım var zaten bı konuda burdan uzaklaşmak için istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?